giorgolavos Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 -μιλησα με την Μαρια-την μ_ _ _ _ _α πρωην σου που εφυγε για Γερμανια?-ναι-και τι της ειπες?-ελα μ_ _ _ι στον τοπο σου... ____________________________________________________________________________________ -Αυτά τα κοσμήματα είναι για την φουσκωτή κούκλα;-Το έχω καλομάθει το μωρό μου-Και γιατί είναι τόσο φουσκωμένη;-Της έχω δώσει πολύ αέρα 1
Basiliseven Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 χμμμμμμμμμμμ Φιλέ ότι και να ανεβάσω όλο βάζεις κάτι gifs τόσο Gif-τος ποιά;;; (ελπίζω με αύτο να έφτασα την κρυάδα max level και να το τερμάτισα .Ενωείται δεν με πειράζουν τα πειράγματα σεβαστό να μην αρέσουν σε όλους και να εκφραστούν όπως θέλουν) και μερικά νόστιμα Τι εύχεται στον γκραφιτά η μάνα του, πριν βγεί από το σπίτι; Καλοί τοίχοι’ ποιά είναι αγαπημένη στάση του κνίτη; το αφισοκολλητό. Πώς λέγεται ο ηθοποιός που χαρίζει αμάξια;; Χάρισον Ford 2
slevinkelevra Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 -Ενα Φρεντο Καπουτσινο μετριο παρακαλω -Κανελλα? -Λευτερη?!? Τους φουρναρηδες απο το καφε της χαρας? Η το πηγα πολυ μακρια? 5
hackerW32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 -μιλησα με την Μαρια -την μ_ _ _ _ _α πρωην σου που εφυγε για Γερμανια? -ναι -και τι της ειπες? -ελα μ_ _ _ι στον τοπο σου... όμικρον 19
Master Yoda Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 -μιλησα με την Μαρια-την μο υ _ _ _ α πρωην σου,για Γερμανια που εφυγε?-ναι, χμμμ-και τι της ειπες?-στον τοπο σου μο υ _ ι ελα... 1
DKNI Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Οι δημοτικοι συμβουλοι του Μωραλη φοβουνται οτι θα πανε δανεικοι στον Εργοτελη 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις