slevinkelevra Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 -Έχετε βιβλία για μαζοχισμό? -Ναι.. -Μπορείτε να μου πετάξετε ένα στην μάπα? Γαματο φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
koulislefkada Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γιατι η αλβανια δεν εχει ομαδα πολο???Οσοι ξερανε κολυμπι περασανε ιταλια..(δεν ειναι ρατσιστικο , ειναι αστειο , χωρατο ,πλακα πως το λενε ) ) 12
star12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 καλ ηταν, δεν υπαρχει ρατσισμς στα ανεκδτα, μονο ορθογραφικα λαθη 2
Antwni Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Πάλι του γαμήθηκε το 'ο' του χακερώ Βάλε ωμέγα μεγάλε...δεν τρέχει κάτι 2
deesnider Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Βάλε ωμέγα μεγάλε...δεν τρέχει κάτι Ούτε το «γιατί», ούτε το «έκανε», γράφονται με ωμέγα, ρε καραμήτροοο!!! 2
Gtr34 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Πρέπει να γίνετε ανεξάρτητα,να πλένεστε μόνα σας,να σκουπίζεστε μόνα σας,έχετε μεγαλώσει πια.... Είπα στα πιάτα που ήταν μέσα στον νεροχύτη. 13
Basiliseven Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Παλιό αλλά καλό(εκδοχή που άκουσα εγώ ξέρω οτι υπάρχουν πολλές) Ήμουν μια φορά στο πάρκο σταναχωρημένος έκλαιγα και ξαφνικά ακούω μια απαλή γυναικεία φωνούλα να μου λέει -είσαι καλά φίλε; σηκώνω το κεφάλι να δώ κοιτάω μπροστά,αριστερά δεξιά κανείες σκύβω πάλι το κεφάλι στεναχωρημένος και επαναλαμβάνει η φωνή -είσαι καλά φίλε; σηκώνω πάλι το κεφάλι για να δώ οτι μου μιλούσε ένα μαγικό βατραχάκι με ανθρώπινη λαλιά,τα έχασα για λίγο αλλά μπροστά στο καημό μου δέν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που ένα βατραχάκι μιλάει και του είπα -Άσε με βατραχάκι είμαι πολύ στεναχωρημένος και μου αποκρίθηκε -Φίλε πές μου το προβλημά σου και θα σε βοηθήσω αρκεί να με βοηθήσεις και εσύ τι να κάνω και ας ήξερα ότι δεν θα με βοηθούσε έπρεπε να μοιραστώ το προβλημά μου με κάποιον το είχα ανάγκη και του απάντησα -Απο τότε που χρωστάω σε δάνεια και τράπεζες η ζωή μου έχει γίνει άθλια χρωστάω πολλά χρήματα τώρα και θα μου πάρουν τα πάντα,απολύθηκα και απο την δουλειά μου..Άστα βατραχάκι ευχαριστώ για την συμπαράστασή σου αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Το βατραχάκι μου χαμογέλασε λέγωντας -Είμαι ένα μαγεμένο βατραχάκι και θα σου λύσω το πρόβλημά σου.Άυριο θα τσεκάρεις τον λογαριασμό σου και θα βρείς ένα εκατομμύριο μέσα.Αφού αναλάβεις τις υποχρεώσεις σου έλα εδώ να με βρείς να μου ανταποδώσεις αλλά αυτό που θα σου ζητήσω αν δεν θές να μου το δώσεις δεν θα σε παρεξηγήσω λογικό θα είναι Αποχαιρετιστήκαμε λοιπόν με το βατραχάκι και την επόμενη μέρα τσεκάρω τον λογαριασμό μου και προς εκπληξή μου το βατραχάκι είχε δίκιο.Η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη που πήγα τρέχωντας στο πάρκο να το ευχαριστήσω -Βατραχάκι σε ευχαριστώ πολύ σου είμαι για πάντα υπόχρεος,με βοήθησες εσύ τώρα θα σε βοηθήσω και εγώ το βατραχάκι μου είπε -θέλω να με γαμήσεις..... τα έχασα προσπάθησα να ξεκαθαρίσω αν είπε όντως αυτό που άκουσα ή μήπως δεν το εννοούσε -Συγνώμη βατραχάκι μου ζήτησες να σε γαμήσω;;;;;; -Στο είπα ότι δεν θα σου άρεσε δεν πειράζει μπορείς να φύγεις δεν θα σου κρατήσω κακία -Όχι βατραχάκι με βοήθησες και θα έκανα τα πάντα για εσένα που θα σε παντρευόμουν αν χρειαζόταν Έτσι πήρα το βατραχάκι πήγαμε σπίτι μου,το άφησα στο κρεββάτι και ξεκίνησα να το γαμάω όπως και αν ήταν δυνατόν αυτό.Ε λοιπόν δεν θα το πιστέψετε,όταν ξεκίνησα βγήκε μια πανέμορφη λάμψη απο το βατραχάκι και σιγά σιγά άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια πανέμορφη 15χρονη κοπέλα Και έτσι και έγινε κύριε δικαστά...... Ένας συνειρμός απο την πολυ πρασινιλα απο το βατραχάκι 7
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Η άλλη το παίζει ζωόφιλη και όταν βλέπει κατσαρίδα βάζει τις φωνές και πάει να την σκοτώσει. ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙ ,θα πας να την χαϊδέψεις ! 29
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μαραθώνας 490 π.Χ...................... Νενικήκαμεν !!!!!!Μαραθώνας 2014 μ.Χ....................... Νενικήκαμεν μώρη κουλή!!!!!!! 19
pournaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μαραθώνας 490 π.Χ...................... Νενικήκαμεν !!!!!! Μαραθώνας 2014 μ.Χ....................... Νενικήκαμεν μώρη κουλή!!!!!!! Το κλεβω...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Η άλλη 85 χρονών θέλει να βγει και να ψηφίσει. ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΚΩΛΟΓΡΙΑ θα μείνεις κλειδωμένη στο σπίτι σου για να δεις μπρούσκο. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις