Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι πεπεισμενος πως αν εβγαζε εστω και το παραμικρο νοημα θα το ειχα καταλαβει. Αποκλειεται απλα να μην το πιανω.

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα, ένα ακόμα ολοκαίνουργιο:

Μετά από όλη του τη μέχρι τότε ζωή στο χωριό, χωρίς να έχει δει ποτέ από κοντά αυτοκίνητο, ένας τσοπάνης βρίσκεται για κάτι δουλειές στην Αθήνα. Μπαίνει σ' ένα ταξί, λέει στον οδηγό πού θέλει να πάει και κατά τη διάρκεια τής διαδρομής, περιεργάζεται το εσωτερικό τού αυτοκινήτου, ρωτώντας τι είναι το κάθε τι που βλέπει στην καμπίνα.

Αφού τα έχει κάνει τσουρέκια στον ταρίφα, έχοντας ρωτήσει τι είναι ακόμα και το πιο μικρό κουμπάκι, πέφτει το μάτι του στο «αστέρι» τής Mercedes στο καπό.

«Κι εκείνο εκεί τι είναι;»

Ο ταξιτζής αποφασίζει να τού κάνει πλάκα και, με απολύτως σοβαρό ύφος, τού λέει: «Α, εκείνο είναι το σκοπευτικό...»

«Δηλαδή;;;»

«Ε, άμα βαριέμαι και δεν ξέρω τι να κάνω, σημαδεύω πεζούς μέσα απ' αυτό, πατάω γκάζι και τους χτυπάω. Αν τούς βάλω ακριβώς στο κέντρο τού αστεριού, δεν ξεφεύγουν με τίποτα...»

«Δε μπορεί να μιλάς σοβαρά!»

«Ναι ρε! Κάτσε να σού δείξω...τον βλέπεις αυτόν εκεί με το μπλε πουκάμισο που περνάει τη διάβαση; Κοίτα πως θα τον πάρω παραμάζωμα...», οπότε σκύβει, κάνει ότι κοιτάει μέσα από το αστέρι και σανιδώνει το γκάζι. Φυσικά, λίγα μέτρα πριν φτάσει τον πεζό, κόβει το τιμόνι απότομα για να τον αποφύγει. Ενώ όμως είναι βέβαιος ότι περνάει δίπλα απ' τον πεζό, ακούει ένα γδούπο και τον βλέπει να κάνει τούμπες στον αέρα και να σκάει ακίνητος στην άσφαλτο. Παγώνει το αίμα του και, πανικόβλητος, σταματάει και πάει να κατέβει απ' το αμάξι, για να διαπιστώσει τη ζημιά που έχει κάνει. Οπότε ο επιβάτης απ' το πίσω κάθισμα τού λέει ειρωνικά:

«Τού κώλου σκοπευτικό! Αν δεν άνοιγα εγώ την πόρτα...»

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 12
Δημοσ.

Μπαίνει ένα αέριο σε ένα μπαρ και λέει:

-Μια βότκα παρακαλώ

Ο μπάρμαν:

-Φύγε από εδώ δε σερβίρω αέρια...

Τον κοιτάει, χαιρετάει και φεύγει..

Ήταν ευγενές...δεν αντέδρασε

hA4EEE8FE

• Like 13
Δημοσ.

Κανονες για τις γυναικες κατα τη διαρκεια του Μουντιαλ

1.Αμα ακουσω κατι του στυλ "Αχ ο Κριστιανο Ροναλντο παρε δρομο
2.Οταν παιζει Μουντιαλ η τηλεοραση ειναι παντα δικη μου
3.Αμα με δεις λυπημενο ή εκνευρισμενο μην πεις
-Ειναι απλα ενα παιχνιδι
-Θα νικησουν την επομενη φορα
-Δεν πειραζει
4.Τα replays ειναι πολυ σημαντικα.Δε με ενδιαφερει αν εχω δει τη φαση.Αν χρειαστει θα δω ολο το παιχνιδι σε επαναληψη
5.Δε θα παω σε κανενα παρτυ φιλου σου εκτος αν δουμε Μουντιαλ
6.Εισαι ευπροσδεκτη να δεις το παιχνιδι μαζι μου αν δεν μιλας
7.Μη με ξαναρωτησεις τι ειναι offside.
8.Ο διαιτητης ειναι παντα μαλακας
9.Μη με ρωτησεις ποτε με ποιους ειμαστε

• Like 3
Δημοσ.

Μπαίνει ένα αέριο σε ένα μπαρ και λέει:

-Μια βότκα παρακαλώ

Ο μπάρμαν:

-Φύγε από εδώ δε σερβίρω αέρια...

Τον κοιτάει, χαιρετάει και φεύγει..

Ήταν ευγενές...δεν αντέδρασε

hA4EEE8FE

Μ'αρέσει ο τρόπος που δεν σκέφτεσαι(+like :P )!

giphy.gif

Δημοσ.

Η γύρη είναι το σπέρμα των φυτών.

Αυτό κατατάσσει τις ασθένειες που σχετίζονται με τη γύρη στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Επειδή λοιπόν κανείς δεν εισπνέει τη γύρη εθελοντικά, αυτό σημαίνει πως στην πράξη, μας βιάζουν τα δέντρα.

:shock: 

• Like 7
Δημοσ.

Η γύρη είναι το σπέρμα των φυτών.

Αυτό κατατάσσει τις ασθένειες που σχετίζονται με τη γύρη στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Επειδή λοιπόν κανείς δεν εισπνέει τη γύρη εθελοντικά, αυτό σημαίνει πως στην πράξη, μας βιάζουν τα δέντρα.

:shock: 

Ειμαι αλεργικος στη γυρη, οποτε ναι, με εχει βιασει μια ελια καποτε. 

Καλα ολα αυτα, αλλα οι μελισσες που γυρνανε απο λουλουδι σε λουλουδι μεταφερωντας ταυτοχρνα γυρη , τι ειναι? Νταβατζηδες? Διοργανωτες οργιων? Φορεις? Σαδομαζο? 

• Like 1
Δημοσ.

οι μελισσες τι ειναι?

Ό,τι άλλο κι αν είναι, κατ' αρχήν είναι έντομα, κατά δεύτερον τσιμπάνε, οπότε επιβάλλεται να αφανιστούν απ' το οικοσύστημα...

...γ@μώ το μέλι, την εξοχή και τον καθαρό αέρα!!!

Δημοσ.

γ@μώ το μέλι, την εξοχή και τον καθαρό αέρα!!!

Σε χαλανε διακοπουλες στην εξοχη κοντα στ κυματακι να αναπνες καθαρο αγερι? Ασε ρε, μου γινατε ολοι tech freaks κ δε σας κανει η φυση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...