tsioudiver Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ενώ το να σπασεις καρύδια και καρύδα με το πικιπόκο σου, φαντάζει λογικό 2
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 -Mόνο μαυροδάφνη έχεις μάστορα? -Ναι . -Καλή?? -Καλή είναι.. -Απο μπύρες δεν έχεις τίποτα?? -Θα κοινωνήσεις ρε να τελειώνουμε ?? 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 - 100 εκεί;- Όχι κοπέλα μου..- Mα αφού 100 έχω πάρει!!- Πουτανάκιιι.. 7
NikosTsolakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 -Mόνο μαυροδάφνη έχεις μάστορα? -Ναι . -Καλή?? -Καλή είναι.. -Απο μπύρες δεν έχεις τίποτα?? -Θα κοινωνήσεις ρε να τελειώνουμε ?? ΟΧΙ ΡΕ ΦΊΛΕ ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
panosno1com Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Οι αλλοι ξαναγυρισαν μετα απο 50 χρονια γαμου, και ο τυπος λεει "παιδακι μου" στον τουλαχιστον 70χρονο... αφού η όραση του δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε.... 4
Δημοφιλής ανάρτηση NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εδώ ο Internet Explorer έχει τα αρχίδια να σου ζητάει να γίνει default browser, κι εσύ φοβάσαι να την πέσεις στη γκόμενα; 30
nhzt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, εγώ πάντως θα σας το πω : Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του και του λέει :- "Γιατρέ προτού σας πω θα υποσχεθείτε ότι δε θα γελάσετε".- "Αγαπητέ μου ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή", λέει ο ιατρός.- "Καλά τότε," του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, και τι να δει ο γιατρός... το πράμα του ήταν σε μέγεθος μπαταρίας του τηλεκοντρόλ!!!!ο ιατρός αρχίζει να γελά και σε λίγο εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 20 λεπτά καταφέρνει πως και πως να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί. - "Σας ζητώ συγνώμη," του λέει. "Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;" - "Έχει πρηστεί..." 6
winterman Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ένας Κρητικός στο αεροδρόμιο περνά από το μηχάνημα που ελέγχει για μεταλλικά αντικείμενα. Το μηχάνημα σφυρίζει.Αφήνει ο Κρητικός κλειδιά, κέρματα και άλλα αντικείμενα. Ξαναπερνά αλλά εκείνο συνεχίζει να σφυρίζει.Σκέφτεται λίγο και λέει:- Αααα, το κομπιουτεράτσι. Βγάζει όμως ένα όπλο! Ο αστυνομικός απορημένος λέει:- Εσύ για κομπιουτεράκι το βλέπεις αυτό;Και ο Κρητικός:- Πάντως εμείς στη Κρήτη, με αυτό κάνουμε τους λογαριασμούς μας! 3
koulislefkada Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 -Καλά αυτή φιλέ είναι το απόλυτο θηλυκό ! -Δηλαδή; -|θηλυκό| !!! 4
Flexeril Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ετοιμάζονται οι αλεξιπτωτιστές, για την πρώτη τους πτώση…πηδάνε όλοι και μένει τρεμάμενος ο τελευταίος σε μία γωνία.Οπότε του λέει ο λοχαγός :- Άντε, πήδα !- Δεν πηδάω…- Πήδα τώρα !- Δεν πηδάω κύριε λοχαγέ…- Μπα ; Και γιατί ;- Είδε όνειρο η μανούλα μου…- Τι όνειρο ;- Ότι δεν θ’ ανοίξει το αλεξίπτωτο…- Έλα ρε που πιστεύεις στα όνειρα, πήδα!- Της μανούλας μου, βγαίνουν…- Μ’ έπρηξες, με το δικό μου το αλεξίπτωτο πηδάς ;- Βεβαίως κύριε λοχαγέ γιατί η μανούλα μου το δικό μου αλεξίπτωτο είδε πως δεν άνοιγε.Πηδάει λοιπόν ο φαντάρος και το αλεξίπτωτο ανοίγει κανονικά.Όπως κατέβαινε σιγά σιγά, βλέπει να φεύγει βολίδα προς τα κάτω ο λοχαγός με κλειστό το αλεξίπτωτο…“Εεε, γ@μώ τη μάνα σουουουουουου γ@μώωωωω …” 21
Basiliseven Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπέρα(ή οτι είναι όταν το δεί ο καθένας) πρώτο μου ποστ οπότε μην με φάτε . Οδηγάω και ακούω ένα μπαμ. Κατεβαίνω κοιτάζω το λάστιχο και βάζω τα κλάματα. Με συγκίνησε το σκασμένο ! Συζητάνε δύο ηδονοβλεψίες:-Τι θα κάνουμε το βραδυ;-Θα δούμε... Ο Τοτός θα βγεί πρώτη φορά ραντεβού με την κοπέλα του για να το κάνουνε και ζητάει συμβουλές απο τον πατέρα του. Ο πατέρας του εξηγεί τα σχετικά και στο προφυλαχτικό επειδή το χαΐβάνι δεν καταλαβαίνει πώς να το φορέσει του λέει -Θα στο φορέσω εγω τώρα εξαρχής για να μην το βαλεις μετά μόνος και γίνει καμια μαλακία. Βγαίνει τέλος πάντων ο Τοτός με την κοπελιά του,πάνε σε κλαμπάκι τα πίνουνε περνάνε τζάμι και ύστερα πάνε σπίτι της. Εκεί που είναι μονοι αρχίζουν τα γλυκόλογα και τέτοια,αρχίζουν να γδύνοντε μένουν με τα εσώρουχα και δύο,τοτε η κοπέλα του βγάζει πρωτα το σουτιέν της και λέει-Τα βλέπεις αυτά τα έχει χαϊδέψει μόνο ο άνεμος!!Μετά βγαζει το στριγκάκι και λέει-Το βλέπεις αυτό το έχει ακουμπήσει μόνο η θάλασσα!!και τοτε ο τοτός βγάζει και αυτός το εσώρουχο και είναι με το προφυλαχτικό απο πρίν και λέει-Το βλέπεις αυτό ειναι ακόμα στην συσκευασία 11
SOADNICK Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μπαίνει μια γυναίκα σε ένα μπαρ και βλέπειένα τύπο. Τον πλησιάζει και του λέει :- Τι πίνεις εκεί;- Μαγική μπύρα, της λέει αυτός.- Καλά σιγά, δεν σε πιστεύω.Τότε ο τύπος δίνει μία από το παράθυρο τουμπαρ και αρχίζει να πετάει στον αέρα. κάνει3 γύρες στον ουρανό και επιστρέφει. Τότελέει η τύπισα στον μπάρμαν :-Ουάου! Θέλω κι εγώ μια τέτοια μπύρα!Τη σερβίρει ο μπάρμαν, η τύπισα την πίνειμονορούφι, πηδάει από το παράθυρο καιπέφτει στο έδαφος και σκοτώνεται. Τότε λέειο μπάρμαν στον τύπο :- Μερικές φορές ρε σούπερμαν, είσαι μεγάλοαρχίδι...!! 15
ougxar Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) -Τι μουσική προτιμούν να ακούν οι ιερείς? Κάτι ηχητικό.. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2014 από ougxar 2
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Φανταστείτε να καίγεται ο Μαραθώνας το καλοκαίρι και ο Δήμαρχος Ψινάκης να φωνάζει στην πυροσβεστική ; τρέχα μωρή κουλή καιγόμαστε... 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις