ougxar Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 πηρε και ζηταει το γελιο του πισω αντίποινα: -Γαλιλαίο, είναι ιδέα μου ή όλο εσύ κάνεις; -Κι όμως, γυρίζει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 -Καταρισει τζαμια;;;-Δεν θελω φυγε!-Τα με πψηφισει γκατεβαινει ντιμοτικο συμπουλο... 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μια μέρα στην τάξη, λέει η δασκάλα στονΤοτόΕγώ διαβάζω, εσύ διαβάζεις... τι χρόνος είναι?Χαμένος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglej Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 -Θέλω να μιλήσουμε μωρό μου-Τι έγινε πάλι γαμώ το κέρατο μου?-Α στα προλάβανε... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Λες το τραγούδι τόσα χρόνια να έλεγε " ο Γιώργος ειναι πόνυ ροζ " ... ;;; 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Λες το τραγούδι τόσα χρόνια να έλεγε " ο Γιώργος ειναι πόνυ ροζ " ... ;;; Δυσκολακι, αφου μετα θα πρεπε να λεει "Κ αυτα που λεει μη τα τρωζ". Εκτος αν λεμε για αλλο τραγουδι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων βγήκαν στη σύνταξη. Δεν συνιστούν τίποτα πλέον. Κάντε ότι καταλαβαίνετε!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 - Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό;;;- Το πέμπτο...!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) η υπογραφη σου νιώθω πως κοροϊδεύει τον ταπεινό μου athlon x4 635 ανοιγω το ψυγείο, και τι να δω? ένας δημοτικός συμβουλος ανοιγω το σερταρι να παρω ενα σωβρακο; τσουπ κιαλος δημοτικος σημβουλος Επεξ/σία 4 Μαΐου 2014 από hackerW32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Σε ενα μπαρ ο μπαρμαν ειναι μαυρος..Σκαει γυναικαρα ξανθια 2 μετρα με τα ολα της..- Ψιτ , αγαπη βαλε μου ενα ποτο...αμεσως χαιρεται ο μαυρος σου λεει οππ κατι θα γινει σημερα..-Τι ποτο παρακαλω?- Μπα ασε το ποτο μωγε πιασε μια μπυγα...! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2014 από koulislefkada 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Σε ενα μπαρ ο μπαρμαν ειναι μαυρος.. Σκαει γυναικαρα ξανθια με 2 μετρα με τα ολα της.. - Ψιτ , αγαπη βαλε μου ενα ποτο... αμεσως χαιρεται ο μαυρος σου λεει οππ κατι θα γινει σημερα.. -Τι ποτο παρακαλω? - Μπα ασε το ποτο μωγε πιασε μια μπυγα...! Kαπου το εχασες το ανεκδοτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Kαπου το εχασες το ανεκδοτο.. μηπως ακομα να καταλαβεις οτι η ξανθια ΗΤΑΝ ψευδη στο γραμμα Ρ...λεω εγω τωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Kαπου το εχασες το ανεκδοτο.. Αφού είναι ψευδή στο "ρ" τότε το "αγάπη" γίνεται "αράπη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taazz Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 το ανέκδοτο έχει μπακάγντι μέσα και η μπύρα είναι ποτό κάπου το έχασε το ανέκδοτο στην ίδια τάξη να τα μάθει καλύτερα του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 το ανέκδοτο έχει μπακάγντι μέσα και η μπύρα είναι ποτό κάπου το έχασε το ανέκδοτο στην ίδια τάξη να τα μάθει καλύτερα του χρόνου. Το ανεκδοτο εχει οτι ποτο θες μεσα, εγω το ξερω με "ενα ποτηγι νεγο" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις