hackerW32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 τσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 τσου «Άκρη» στη διάλεκτο τής πιάτσας, λένε τον προμηθευτή «ουσιών». 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τι ειπε ο Θεος στον Νωε? "Κρατα back up, θα κανω format" 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 -Mόνο μαυροδάφνη έχεις μάστορα? -Ναι. -Καλή?? -Καλή είναι.. -Απο μπύρες δεν έχεις τίποτα?? -Θα κοινωνήσεις ρε να τελειώνουμε?? 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Τι ειπε ο Θεος στον Νωε? "Κρατα back up, θα κανω format" γιατι τα κοτοπουλα δεν χανουν ποτε τα αρχεια τους; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ήταν μια φορά ο Λέγκολας , η μάνα του Λέγκολας , ο μπαμπάς του Λέγκολας , ο παππούς του Λέγκολας... ... και πάει λέγκολας ... 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 LeglessLegoLegolas? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marchas Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Και ο θειος του ο φουρναρης, ο Καραμολεγκολας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 -ειμαι υποψηφιος δημοτικος συμβουλος -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 -ειμαι υποψηφιος δημοτικος συμβουλος -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω -κι εγω Ρε συ μη κουραζεσαι, υπαρχει και η for for (var i; i<katheKaridiasKaridi.lenght; i++ ){ ipopsifiosDimotikosSimboulos.push(katheKaridiasKaridi[i]); } (Νταξ, το χω καψει τελειως αυτες τις μερες) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 stop it, μου φρενεις αναμνήσεις απο κατι πανελλήνιες i hate it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 stop it, μου φρενεις αναμνήσεις απο κατι πανελλήνιες i hate it εισαι αδικος.μια χαρα μαθηματακι ηταν. μακαρι και οι μετεπειτα κωδικες/γλωσσες που ασχοληθηκα να ηταν τοσο ευκολες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 -Θες να τα φτιάξουμε ;-Δεν μπορώ , σε βλέπω σαν δημοτικό σύμβουλο... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Βρέχει...Το ζευγαράκι τρέχει και αγκαλιάζεται.. Δεν έχουν ομπρέλα. Δεν τους νοιάζει. Φιλιούνται. Φτάνουν σπίτι. Βγάζουν παπούτσια. Μουσκεμένες κάλτσες. Ποδαρίλα. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ο λοχαγος πιανει τον σκοπο να μιλαει στο κινητο και του λεει:-5 μερες φυλακη η το κρουασαν που εχω στην τσεπη μου?-Το κρουασαν κυριε λοχαγε-Ενταξει...7 days 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις