hackerW32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 εχω προβλημα με την ορθογραφια δεν γεννηθικα εδω και εγω εχω προβλημα με την ορθογραφια, ειμαι δυσλεκτικός για τα διαλυτικά το εγραψα εβαλες 'ι' αντι για ϊ (ή το εκανες copy paste, δεν ξερω) ANYWAY Ένα ζευγάρι πολύ πλούσιο φεύγει για διακοπές αφήνοντας στο σπίτι μόνο τον μπάτλερ. Όμως η γυναίκα γυρίζει νωρίτερα από τις διακοπές. Πάει σπίτι, βλέπει τον μπάτλερ και του λέει: - Έλα στο δωμάτιό μου. Ανεβαίνουν και η κυρία κλειδώνει την πόρτα. – Μπάτλερ, βγάλε το φουστάνι μου. – Μάλιστα, κυρία. – Βγάλε και το καλσόν μου. – Μάλιστα, κυρία. – Και το σουτιέν μου. – Μα κυρία… – Τώρα, είπα! – Μάλιστα. – Βγάλε και το στριγκάκι μου. – Κυρία μου, δεν μπορώ. – Είσαι ο μπάτλερ μου, και θα κάνεις ό,τι σου λέω. – Μάλιστα, κυρία. – Μπράβο. Και να μην ξαναδώ να φοράς τα ρούχα μου όταν λείπω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ντραμερ εισαι? LOL μα δε μπορεί να μη κατάλαβα μόνο εγώ Χριστό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 - Βρε αγάπη μου το σουτιέν που μου πήρες έχει γραμμένες πάνω κάτι μαντινάδες.- Ναι, είναι Κρήτη μπρα...!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εσείς που δίνετε συμβουλές για τα διαλυτικά,βοηθήστε κι εμάς τους αηφωνάδες να τα καταφέρουμε να τα τοποθετήσουμε. μα δε μπορεί να μη κατάλαβα μόνο εγώ Χριστό! Συνηθισμένα αστειάκια μελών μιας μπάντας για το i.q. και τον "εσωτερικό ρυθμό"(sic) του ντράμερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εσείς που δίνετε συμβουλές για τα διαλυτικά,βοηθήστε κι εμάς τους αηφωνάδες να τα καταφέρουμε να τα τοποθετήσουμε http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=ANDROID+%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%91+%CE%A4%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%91 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 -Κάθεται κανείς εδώ?-Βλέπεις κανέναν?-Εννοώ αν περιμένεις παρέα.-Γιατί? Μου την πέφτεις?-ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.-Γουστάρεις καρέκλες ανώμαλε? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 -Έληξε το γάλα; -Όχι, στις καθυστερήσεις είναι 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ποσοι κιθαριστες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα? 100, ο ενας αλλαζει τη λαμπα και οι αλλοι 99 απο κατω λενε "εγω το ξερω αλλιως" Παραγωγος ζηταει απο μπαντα να κανει διασκευη του smoke on the water για 500δις δολαρια Ποιος δεχτηκε? Ο μπασιστας Του κιθαριστα του φανηκαν λιγα τα λεφτα και ο ντραμερ δε καταλαβε την ερωτηση Μπαντα αποφασιζει να παει σε κλαμπακι Παει ο τραγουδιστης, ο πορτιερης του λεει περνα Παει ο κιθαριστας, ο πορτιερης του λεει περνα Παει ο μπασιστας, ο πορτιερης του λεει περνα Παει ο ντραμερ, ο πορτιερης του λεει ωπα , εγω θα σου πω ποτε θα μπεις Βγαινει μεταλ μπαντα στη σκηνη. Ο τραγουδιστης ξεχναει τα λογια. "Τι να κανω? Να ρωτησω τους αλλους!" Παει στο μπασιστα "ποια ειναι τα λογια ρε?" - "φυγε ρε χλιμιτζουρα, εδω τα δαχτυλα μου φτιαχνουν μαγεια" Παει στο κιθαριστα "ποια ειναι τα λογια ρε?" - "φυγε ρε πιτσιφριγκο, οι γκομενες μου πετανε τα σουτιεν τους, με σενα θα ασχολουμε?" Παει στο ντραμερ "ποια ειναι τα λογια ρε?" - (παιζωντας αδιακοπα καλπασμο) "ποιο κομματι παιζουμε?" (short version : ωχ, ξεχασα τα λογια.....α ναι ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) Παραλλαγή του τελευταίου, μπακστέητζ η μπάντα τα λέει. "Ωραίο το κοινό, κρίμα που δε μας πήρε η ώρα να παίξουμε και το τάδε. Ντράμερ απ' τη γωνία "α δεν ξέρω για σας, εγώ το παίξα." 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ανοιγετε με δικη σας ευθυνη πως λεγεται ο αδερφος του Καρα'ι'σκακη? Καρα'ι'ταβλι Λογικά Καραϊσκάκης δε θα λέγεται και αυτός; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Παραλλαγή του τελευταίου, μπακστέητζ η μπάντα τα λέει. "Ωραίο το κοινό, κρίμα που δε μας πήρε η ώρα να παίξουμε και το τάδε. Ντράμερ απ' τη γωνία "α δεν ξέρω για σας, εγώ το παίξα." χαχαχαχαχα καλο!!!! θα το προσθεσω στη συλλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=ANDROID+%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%91+%CE%A4%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%91Όχι μωρή κακίστρω,με iphone θα με θάψουνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 and i am sitting here with a 30 euro smartphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 -Παιδί μου να αφήνεις χρήματα στην άκρη..-Μην ανησυχείς μάνα όλα στην άκρη πάνε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 -Παιδί μου να αφήνεις χρήματα στην άκρη.. -Μην ανησυχείς μάνα όλα στην άκρη πάνε.. https://www.youtube.com/watch?v=NlpRBLkgcBo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ...explain... Έλα ρε και σ' έχω για περπατημένο... ...το «καμιά καλή άκρη, έχουμε;» δε σού λέει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις