slevinkelevra Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Kαι το ποσταρες εδώ επειδή........... έλα ντε.....γιατι αραγες?
Sellers Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 έλα ντε.....γιατι αραγες? Oχι σοβαρα, πες μου. Γιατι οχι εδώ πχ?
slevinkelevra Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Oχι σοβαρα, πες μου. Γιατι οχι εδώ πχ? ε ξερω γω, δε μου κολλαγε εκει....σ αυτο που λες, εχω σκοπο να βαλω καποια στιγμη ολα τα hardly working απο collegeHumor χεχεχε =P
hackerW32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 "Απλά με είχανε πει gay και....τρελάθηκα" βαζει ο Pa0ki βιντεο, nobody bats an eye Απο τα πιο αστεια βιντεα ever που εχω δει (νταξ, ειναι κ άλλα...) μαλλον δε θα αρεσει σε apple fanboys (wait for it....) https://www.youtube.com/watch?v=Wp-uKlhXvmo βαζει ο slevinkelevra βιντεο, sellers loses his mind 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τουρίστας στην Ομόνοια σε έναν Έλληνα... - Excuse me, where can I find "Masticha"? - Element. 2
DhZou Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 - Από τη μία είναι καλό να καπνίζεις από την άλλη όχι... - Γιατί; - Γιατί απο την άλλη δεν έχει φιλτράκι... 8
e-tic Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Που πήγε σχολείο η Mila Jovovich; Στο 5ο στη Χίο. 8
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Να μαζευτείτε μια μέρα όλες οι μουνάρες να παλέψετεστη λάσπη κι όποια κερδίσει θα φέρει επάξιατον τίτλο της Miss Μουνί της λάσπης Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα λέει,για να είσαι ευτυχισμένος. Κι αν είσαι παιδεραστής ? 1
Flexeril Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα λέει, για να είσαι ευτυχισμένος. Κι αν είσαι παιδεραστής ? Δάσκαλος. Το βρήκα,κερδίζω κάτι; 2
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 -Και πως κατάλαβες ρε θηρίοότι ήταν κλεμμένο το ταξί ?-Αφού μου είπε : "Αδερφέ,αυτό δεν το ξέρω" -Θα σε σκίσω πουτανάκι,σ'όλες τις τρύπες θα σ'το χώσωδεν μιλάς ε?τι να πεις?έχεις πάθει πλάκα...-Ντριν,ντριν-Νεκροτομείο,λέγεται παρακαλώ 16
GP7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Η γυναίκα με το βυζί και τον κώλο έξω είναι σέξι... ο άντρας μη του φύγει λίγο @ρχίδι απ΄το σορτς... ανώμαλος! Αδικία παντού! 21
koulislefkada Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Γεια σου Ελένη-Γεια σας κύριε Κώστα, τι θα πάρετε;-Ούζο Ελένη Μενεγάκη-Δεν έχουμε τέτοιο ούζο!-Ούζο Ελένη, με νεγάκι σε παγακαλώ!!! 13
pournaras Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Συνθήματα, για όσους πάνε στην πορεία τουεπιτάφιου: -Εμπρός, Χριστέ, μη σκύβεις το κεφάλι,ο μόνος δρόμος είναι, Ανάσταση και πάλι. -Ιούδα, κουφάλα, έρχεται κρεμάλα -Ούτε στο σταυρό, ούτε στις φυλακέςο Ιησούς Χριστός, δε λύγισε ποτές -Ρωμαίοι, λέρες, ακόμα λίγες μέρες -Η σταύρωση δεν ειναι, εικονα στις ειδήσεις,στο Γολγοθά γεννιούνται, οι συνειδήσεις -Ο πιστός, δεν ξεχνά, τον Ιούδα τον κρεμά -Δεν κάναμε ακόμα, το τελευταίο ντου,αυτές οι νύχτες είναι, του Ιησού Χριστού -Η αλληλεγγύη κάνει, τον κόσμο μας ωραίο,λευτεριά στο σύντροφο, Ιησού τον Ναζωραίο 16
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 -Έλεγε η ταινία?-Καλή για επιστημονικής φαντασίας...-Ρομαντική κομεντί δεν ήταν?-Έτσι νόμιζα,αλλά σε μια σκηνή μάλωναν & η γυναίκα υποχώρησε.. 18
Προτεινόμενες αναρτήσεις