KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Φέρνει ο άλλος να μας γνωρίσει την γκομενα του & μου λέει:-Kάντε την να νιώσει της παρέας"..."Της τσιμπάω την ρωγα"-Που σαι ρε αρχιδι" της λέω, & στράβωσε... 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Έρχεται ο άλλος με το στοίχημα στο χέρι μου λέει παίζει η Μίλαν σήμερα, να την παίξω? Τι να σου πω, άμα σ'ανάβει τόσο.. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 καθηγητης μη μιλας θα σε βγαλω εξω μαθητης συμφωνοι κυριε αλλα κερνατε εσεις Ο δονης ο προπονητης του ατρομητου παιρνει το πρωταθλημα με την ομαδα του και βγαζει τους παιχτες σε μια ταβερνα την ανοιξη για να το γιορτασουν ερχεται το γκαρσονι τι θα φατε;; θελουμε παιδακια απανταει ο δονης α δεν εχουμε μας τελιωσαν πριν 2 μηνες ε τοτε μια ποικιλια κρεατικων εχουμε ενα χελι φρεσκο θα σας το κανουμε γεμιστο και θα ναι τελειο ενταξει φερτο λεει ο δονης τρωνε το χελι και ζητα ο δονης τον λογαριασμο 2000 ευρω του λεει το γκαρσονι Ηθικο Διδαγμα ΕΝΑ ΤΟ ΧΕΛΙ ΔΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΑΚΡΙΒΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καλό Πάσχα με Ευτυχία,Ελπίδα,Χαρά,Σοφία,Ειρήνη,Μαρία και αλλά τέτοια γκομενάκια 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 "Απλά με είχανε πει gay και....τρελάθηκα" 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 το ψήνω να το βαλω για ring tone αυτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 θα σε παρεξηγησουν ρε φιλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 -Τι θα αλλάξει αν γυρίσουμε στην δραχμή; -Το νόμισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Εσεις πηρατε δωρο του πασχαχαχαχαχαχαχαχα? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Εσεις πηρατε δωρο του πασχαχαχαχαχαχαχαχα? εμενα η teleperformance μου έδωσε ενα στυλο. γραφει κιολας. ------- by the way, δέχομαι συγχαρητήρια, η πρωτη που μετάγγιση μπαταριας, απο το archos 43 στο archos gamepad στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. γελουσα σατανικα και ελεγα "mouahahha IT'S ALIVE" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 archoντας... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ τα νότια προάστια η υπόθεση 2 νεαρών που έσκασαν σε καφετέρια χωρίς τατού και μούσι !! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 -Τι να κάνω με τόσες ελιές στην πλάτη?-Κάνε τατουάζ μια χωριάτικη! 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Απο τα πιο αστεια βιντεα ever που εχω δει (νταξ, ειναι κ άλλα...) μαλλον δε θα αρεσει σε apple fanboys (wait for it....) https://www.youtube.com/watch?v=Wp-uKlhXvmo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Kαι το ποσταρες εδώ επειδή........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις