Ntinaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 δε το 'πιασα λογικο ειναι,που να ξερεις απο μετρο? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ανακοινώθηκαν οι στάσεις του μετρό Θεσσαλονίκης: 1) Καλαμαριά 2) Κέντρο 3) Νάρνια 4) Γκόθαμ 5) Winterfell 6) Mordor Και Hogwarts. Μην ξεχνάς το Hogwarts. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 - Ιησού θα'ρθεις;- Όσι.- Ιησού, θ'αργήσουμε.- Ζεν σέλω είπα.- Έλα πάμε, σοβαρέψου.- Τσουκ. Ο Ιησούς από τη Ναζιαρέτ. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Θα πάρω τα βουνά κ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, άλλωστε ουδέν μονιμότερον του προς ορεινού. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δασκάλα:- Παιδιά μου, άμα βρίσκατε στο δρόμο λεφτά και μυαλό, τι θα παίρνατε;Τοτος:- Τα λεφτά!Δασκάλα:... - Εγώ θα έπαιρνα το μυαλό...Τοτός:- Ο καθένας παίρνει ό,τι του λείπει! 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μπαίνω σπίτι και την πιάνω με τον καλύτερό μου φίλο.- Καλα ρε μαλάκα, του λεω, δεν είχαμε κανονίσει μπαλίτσα;; 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Επιτέλους συνεννοηθήκαμε !!! Είναι από εκείνες τις στιγμές που δεν ξέρεις αν είσαι πολύ έξυπνος ή οι φίλοι σου πολύ χαζοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Εισαι σε ραντεβου. Χτυπαει το κινητο. Το παιζεις διασημος με χαμογελο και καλα κουλ. Λες συγνωμη. Βγαινεις εξω απτην καφετερια. "Ελα μανα, ναι ναι γεμιστα στο ταπερ" 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 - Γιατρέ, πίνω και καπνίζω...- Δεν πειράζει, αρκεί να κρατάς ένα μέτρο... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Στο μάθημα της Γεωγραφίας: - Τάκη, για δείξε μας στο χάρτη πού είναι η Αμερική. - Εδώ! - Μπράβο παιδί μου. - Τώρα εσύ Νατάσσα, για πες μας, ποιος ανακάλυψε την Αμερική; - Ο Τάκης!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Πως κάνει το αλβανικό τρένο ?-τσιφσα τσιφσα τσιφσα τσιφσα! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Πως κάνει το αλβανικό τρένο ? -τσιφσα τσιφσα τσιφσα τσιφσα! ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 <p>Πως κάνει το αλβανικό τρένο ?<br> -τσιφσα τσιφσα τσιφσα τσιφσα!</p> Πρέπει να ξέρεις αλβανικά για να το καταλάβεις αυτό; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 το (τσιφσα) σημαινει γαμωτο στα αλβανικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μπαίνει ένα αυτοκίνητο σε ένα μπαρ. Ένα πραγματικά δυσάρεστο γεγονός για όλους τους θαμώνες.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις