Highlander Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Η ΝΗΣΤΕΙΑ Δύο παπάδες Αρχιμανδρίτες συζητούν μεταξύ τους : -Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα πρέπει να νηστέψουμε το φαγητό και το σεξ. -Συμφωνώ, λέει ο άλλος. Την επόμενη μέρα ο ένας παπάς Αρχιμανδρίτης βλέπει τον άλλο αγκαλιά με δύο καπετάνισσες ναύτες. -Μα καλά, του λέει, δεν συμφωνήσαμε να νηστέψουμε; -Ναι, όμως τα θαλλασινά είναι νηστίσιμα! Fxd 2
ougxar Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 -πέθανε ο Γιώργος! -από τι ρε συ? -από το αλκοόλ, ήπιε 20 λίτρα μπύρα σε ένα βράδυ, του άρεσε πολύ βλέπεις... -σοβαρά? και πότε θα γίνει η κηδεία? -θα γίνει μεθαύριο και θα μοιραστεί δωρεάν μπύρα σε όλους -γιατί θα μοιραστεί μπύρα στη κηδεία? -τιμής heineken 14
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ougxar ισως ειμαι λιγο στοκος, το εξηγεις λιγο?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 -Τι θα πάρετε? -Ένα φροντοτσίνο. -Δυο λεπτά να πω στον Γκάνταλφ να σας τον ετοιμάσει. 20
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Παει ο Fredy Mercury για σοκολατα στο περιπτερο αλλα ξεχασε τα λεφτα σπιτι και λεει στο περιπτερα..........I want two break free! 12
Δημοφιλής ανάρτηση Ntinaras Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 1800:Μου δίνετε το χέρι της κόρης σας;1920:Θες να πάμε στον χορό;1980:Αυτή η σοκολάτα για σένα.2014:Να μία φωτογραφία της πούτσας μου. 30
agrio.imeros Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 - Μπαμπά θα με μάθεις να ξυρίζομαι ;- Πάμε γιε μου !!! Πάμε καμάρι μου !!!...- ΤΙ ΑΠΛΩΣΕΣ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ; ..................................................................................................... - Ρε σύ ... αυτό το χόρτο που έχεις μέσα στο κουτί τι είναι ;- Κουτόχορτο ... 19
salonika91 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 -Γνώρισα ένα βιολόγο 17 ετών..-Μικρός δεν είναι για βιολόγος?-Ναι,είναι μικροβιολόγος!!! 11
star12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 πως λεγεται αυτος που ναι στεναχωρημενος στη πατρα;;κλεοπατρα 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παει ο Fredy Mercury για σοκολατα στο περιπτερο αλλα ξεχασε τα λεφτα σπιτι και λεει στο περιπτερα... . . . . . . . I want two break free! Παρομοιο -Γεια σας εχετε lacta? -Ολες οι break ειναι εκει κατω παρε οποια θες. -Δεν θελω break εχετε ion? -Οχι ειπαμε θα παρεις break. Πρηζων break Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από KoKoPsOpSaRoS 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις