BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣΔικαστής : Ορκίζεσαι πως είσαι αθώος;Κατηγορούμενος : Ορκίζομαι και υπόσχομαι πως δεν θα το ξανακάνω! Η ΝΗΣΤΕΙΑ Δύο παπάδες συζητούν μεταξύ τους :-Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα πρέπει να νηστέψουμε το φαγητό και το σεξ.-Συμφωνώ, λέει ο άλλος. Την επόμενη μέρα ο ένας παπάς βλέπει τον άλλο αγκαλιά με δύο καπετάνισσες.-Μα καλά, του λέει, δεν συμφωνήσαμε να νηστέψουμε;-Ναι, όμως τα θαλλασινά είναι νηστίσιμα! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Δύο γειτόνισσες συζητούν :-Είδα τον γιατρό να μπαινοβγαίνει πολλές φορές στο σπίτι σου.Μήπως είσουν άρρωστη;Και της απαντάει η άλλη :-Δηλαδή όταν μπαινόβγαινε στο δικό σου σπίτι ο στρατηγός είχαμε πόλεμο; Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑΕίναι μεσάνυχτα και ο επιστάτης του νεκροταφείου ετοιμάζεται να φύγει, όταν ακούει ένα τικ-τικ-τικ να βγαίνει από κάποιον τάφο.Πηγαίνει φοβισμένος πιο κοντά να δει και διακρίνει έναν τύπο που σκαλίζει κάτι πάνω σε μια ταφόπλακα.-Να πάρει άνθρωπέ μου, με κοψοχόλιασες! λέει ο επιστάτης.-Συγγνώμη, λέει ο τύπος, όμως αυτοί οι χαζοί έγραψαν το όνομα μου λάθος! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 - Μπαμπά,τι θα κάνουμε αν κερδίσουμε το τζόκερ; - Las Vegas,Dom Perignon,πουτάνες....... - Αν δεν το κερδίσουμε; - Λάρισα,Τσίπουρο και τη μάνα σου....... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 -Ρε φίλε, το ήξερες οτι οι κινέζοι δεν λένε "σ'αγαπώ", "σε θέλω", "μου λείπεις"...;- Σοβαρά; και τι λένε;- Δεν ξέρω, κάτι στα κινέζικα..! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 εγώ: Έρχομαι σπίτι σου.Να φέρω κάτι;;αυτή: ΚΑΡΟΤΑεγώ: Εύχομαι να γράφεις greeklish!! 39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 - Μπαμπά,τι θα κάνουμε αν κερδίσουμε το τζόκερ; - Las Vegas,Dom Perignon,πουτάνες....... - Αν δεν το κερδίσουμε; - Λάρισα,Τσίπουρο και τη μάνα σου....... ενταξει λιωνω, απτα καλυτερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 -Βάζω δάχτυλο σε μια γκόμενα και τι μου λέει; -Τι σου λέει;-Πλύνε το είναι βρόμικα εκεί κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πως μπορούν 2 γέροι να φτιάξουν έναν κύκλο? Με 2π. 38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 -Είσαι η πιο ωραία σε όλο το Γαλαξία! -Σιγά το supermarket... Ο πελαργός λέγεται έτσι γιατί κάνει εννιά μήνες να έρθει. Αλλιώς θα λεγόταν πελα-γρήγορος! -Πήρα το i-phone 5. -Απο Γερμανό; -Ελληνίδα ήταν με ανοιχτή τσάντα. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ! ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΑΓΕΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΑ!!! Διάλογος κατσαρίδων: -Βγαίνω. -Περίμενε να έρθει η γυναίκα. Στον άντρα δεν έχει πλάκα. -Δίκιο έχεις. -Ει ταξί, πας παραλία; -Ναι! -Ωραίος ρε φίλε, καλά να περάσεις! -Δεν ξαναπίνω τεκίλα. Από τότε που ξύπνησα σε ένα χωράφι στην Πάρο. -Σιγά το πράγμα, που είναι το περίεργο; -Ότι ήμουν διακοπές στην Κέρκυρα. Τελικά για να τρέξει γυναίκα πίσω μου, μάλλον πρέπει να γίνω τσαντάκιας. Με πλησιάζει ένας νεαρός και μου λέει: -Θέλω 50 λεπτά να φάω μια τυρόπιτα. -Τόσο πολύ; Εγώ την τρώω αμέσως. Ιερέας στη Ρόδο διέκοψε το γάμο και έφυγε. Μετά απ' αυτό ο γαμπρός πίστεψε στα θαύματα Πέθανε και ο πελεκάνος της Μυκόνου. Ένα-ένα, μειώνονται τα αρσενικά. Όταν μιλάει Έλληνας ποδοσφαιριστής, 5 φιλόλογοι αυτοκτονούν και 2 λέκτορες της ελληνικής γλώσσας βγάζουν τα πτυχία απ' τις κορνίζες και τα τρώνε. Μέσα σε μια σχέση έχεις απίστευτη εξέλιξη. Ξεκινάς ζουζούνι και καταλήγεις γαϊδούρι. Η Ελληνίδα μάνα μεγαλώνει ένα γιο που δε θα ήθελε ποτέ για άντρα. Τι τηλεόραση έχει ο Πανταζής; -Την ωραιότερη πλάσμα του κόσμου. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Γιαγιά με αλτσχάιμερ σε χωριό: τίνος είμαι εγώ? 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Xυνεις τον καφε σε καποιον καταλαθος. Στην Αγγλια:-Ohh,I am so sorry.-It's alright,don't worry. Στην Ελλαδα:-Ωχ,συγνω..-Που πας μωρε μαλακα με τον καφε,πωπω τον ηλιθιο γαμω το κεφαλι του,τι τρομπας εισαι ρε πουστη μου;Ελα γλυψ'το τωρα ηλιθιε! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ΕΤΣΙ, φλώροι λελέδες εγγλεζάρες αμα λάχει να'ούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Xυνεις τον καφε σε καποιον καταλαθος. Στην Αγγλια: -Ohh,I am so sorry. -It's alright,don't worry. Στην Ελλαδα: -Ωχ,συγνω.. -Που πας μωρε μαλακα με τον καφε,πωπω τον ηλιθιο γαμω το κεφαλι του,τι τρομπας εισαι ρε πουστη μου;Ελα γλυψ'το τωρα ηλιθιε! Ελληνας στην Αγγλια -Oh sorry -Where are you going you asshole,jesus you idiot fuck his head,what kind of a pump are you my faggot?Come lick it now idiot! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Η γυναίκα μου, με ρώτησε με πόσες έχω κοιμηθεί- Μόνο με εσένα αγάπη μου, της λέω- Αποκλείεται, μου λέει, δεν σε πιστεύω- Αλήθεια είναι, με τις υπόλοιπες ήμουν ξύπνιος 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 - Σήμερα θα σας κάνω το τραπέζι.- Ωραία!!- ΟΥΥΥΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΥΥΥΥΥΥ!! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 - Σήμερα θα σας κάνω το τραπέζι. - Ωραία!! - ΟΥΥΥΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΥΥΥΥΥΥ!! συζηγος στον αντρα της αντρα μου κανε μου ενα γιο αντρας ΓΙΟΟ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις