~mxls~ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Περπατάνε στον δρόμο του χωριού ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας, και λέει ο Κωστίκας:- Ρε συ Γιωρίκα! Κοίτα εκεί! Η γυναίκα σου πηδιέται στο χωράφι σου!- Κωστίκα άμα δεν ξέρεις να μην μιλάς. Δεν είναι δικό μου το χωράφι αυτό... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 -Πως λέγεται το Φουντούκι πριν ξεκινήσει γυμναστική; -Φου. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Γιατί οι Κινέζοι δεν μπορούν να δείξουν με αυτό το δάχτυλο???? Γιατί είναι δικό μου 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 - Παλικάρι , μου φέρνεις σε παρακαλώ ένα τσιπουράκι ;- Δεν δουλεύω εδώ κύριε, πελάτης είμαι !!!- Και δηλαδή θα σου πέσει ο κώλος αν μου φέρεις ένα τσιπουράκι ; >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Έβαλα την κάρτα μου στο ΑΤΜ και είχε επιλογές : 1) Ανάληψη. Χα !!! Χα !!! Χα !!!2) Κατάθεση. Χα !!! Χα !!! Χα !!!3) Άκυρο. Πάτησα το 3 και έγραψε:"Να ξανάρθεις να γελάσουμε." 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Γιατί οι Κινέζοι δεν μπορούν να δείξουν με αυτό το δάχτυλο ???? Γιατί είναι δικό μου ωραια κοπελα εε.. παλάμη ηθελα να πω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πόσο φθηνές οι δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ, τύπου "δεν θέλω, είμαι κουρασμένη, έχω πονοκέφαλο, είμαι 12... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 -Μην μου μιλάς έτσι σε παρακαλώ, με εκθέτεις...! -Σιγά μωρή...! Τι είσαι πινακοθήκη...; 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ορίστε και κάποια μακάβρια. Γιατί πρέπει να πηδάς την γκόμενά σου στα 4; Επειδή στα 12 θα το έχει ξαχάσει. Πώς σταματάς ένα παιδάκι από το να κάνει κύκλους; Του καρφώνεις και το άλλο χέρι. Τι διαφορά έχουν ένα νεκρό μωρό από μία Λαμποργκίνι; Την Λαμποργκίνη δεν την έχω στο γκαράζ μου. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 -Αν είχα ένα τζιτζικα για κατοικίδιο θα τον έβγαζα "ουρανό" !-"Ουρανό"?-Ναι ξέρεις.."sky,ο τζιτζικας" 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 -Ποιο ειναι το αντίθετο της Βουδαπέστης;-Αλλάχμηντηςπεις. ================================ -Τι δουλειά κάνεις;-Προστασία την νύχτα.-Σερβιέτα; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 -Ασε φίλε τράκαρα και μου σπάσανε όλα τα δόντια. -Ντάξει ρε, μη μασάς... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Η γυναίκα μου είπε ότι θα μου κάνει πίπα βαθύ-λαρύγγι σήμερα."Αλήθεια? της λέω."Όχι" μου λέει. "Πρωταπργαρλρραλλργρρλ" 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 -Τι δουλειά κάνεις;-Προστασία την νύχτα.-Σερβιέτα; Καλά αν το πει αυτό κανένας σε μπράβο θα έχουμε σερβιέτα με περίοδο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 - Τράβα μπρος και μη σεσεσεσεσεσεσε νοιάζει τράβα μπρος και μη σεσεσεσεσεσε μέλλει Η Τσαλίκη στο ναυτικο ( κατηγορία: ) Με πιάνει μπάτσος να πατάω το γκαζόν στο Εθνικό Πάρκο: - Την πινακίδα δεν την είδες; 5€ πρόστιμο - Μόνο 5; - Το είχαμε 20 αλλά δεν πάταγε κανένας - Χύνω μωρό μου! - Όχι ρε Κώστα από τώρα γαμώτο ακόμα δεν αρχίσαμε! - Δεν αντέχω χύνω σου λέω! - Καλά ντάξει, φέρτο εδώ,θα το καταπιώ κι αυτό. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 -Μην μου μιλάς έτσι σε παρακαλώ, με εκθέτεις...! -Σιγά μωρή...! Τι είσαι πινακοθήκη...; Που εκθέτουν πινακοθήκες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις