EddieObscurant Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 πως λεγεται ο σταν που τρωει το πρωι αβγα;; αβγανισταν "αυτός" ρε φίλε, έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σύμφωνα με ιστoρικά στοιχεία, οι Ούννοι φημίζονταν για τις όμορφες γυναίκες τους. Τις λεγόμενες Ουννάρες 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Τι παίρνεις όταν ανακατεύεις ανέκδοτο με ρητορική ερώτηση? 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κρίμα να μην διαγράψουν τον Παπανδρέου....είχα και έτοιμο το σύνθημα:''Σήκω Αντρέα για να δεις το παιδί της διαγραφής'' Θα χε πολύ γέλιο ρε γαμώτο.....! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Στο σχολείο ο δάσκαλος ζητά από τον Γιωργάκη να κλείνει το ρήμα "βαδίζω"....-Βαδίζω....Βαδίζεις...Βαδίζει...- Πιο γρήγορα Γιωργάκη.- Τρέχω , Τρέχεις , Τρέχει , τρέχουμε ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 - Μωρο μου, σκίσε με! - Βγάλε το πρίτι κολαν πρώτα. Συζήτηση με το 2 χρονών βαφτιστήρι μου: - Γξξδφξκ - Τι είναι αγορίνα μου;;; - Ηφγξξνν - Ναι κούκλε μου !!! - Γδκξιννκ λεφτά - Της μάνας σου ο κώλος 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 - Γεια σας , τι θα θέλατε ;- Ένα φιλέτο ...- Τι φιλέτο θα θέλατε ;- Ότι να΄ναι δεν κάνω φιλετικές διακρίσεις ... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ήταν ο μπαμπάς καρχαρίας και μάθαινε στον γιό του καρχαριάκι πώς να τρώει έναν άνθρωπο: - Λοιπών παιδί μου άκου, θα κάνεις μια δεξιά, μια αριστερά, μια δεξιά, μια αριστερά ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάς! το κατάλαβες? - Ναί μπαμπά! - Ωραία! πές μου τώρα πως θα το κάνεις... - Θα κάνω μια δεξιάαααα ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάω!! - οοοοχι!!! λάθος!! πάμε πάλι... θα κάνεις μια δεξιά, μια αριστερά, μια δεξιά, μια αριστερά ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάς! το κατάλαβες τώρα? - Ε τώρα ναί!! - Ωραία! πές μου τώρα πως θα το κάνεις... - Θα κάνω μια δεξιάαααα ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάω!! - οοοοχι!! ως ρε παιδί μου, δώσε βάση!! θα κάνεις μια δεξιά, μια αριστερά, μια δεξιά, μια αριστερά ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάς! το κατάλαβες? - Ε τώρα ναί!!! το κατάλαβα απόλυτα!! - Ωραία! πές μου τώρα πως θα το κάνεις... - Θα κάνω μια δεξιάαααα ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάω!! - .......Ε, φάτονε με τα σκατά! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Η μικρή Αννούλα είναι εκ γενετής τυφλή. 16 χρονών πια, έρχονται οι γονείς της μια μέρα και της λένε: "Μικρή μας Αννούλα, το νέο θαύμα της επιστήμης είναι μια αλοιφή. Την βάζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς και το πρωί που θα σηκωθείς και πλυθείς μπορείς να δεις τον ήλιο τους φίλους σου τα παιδάκια να παίξεις." "Μαμά, μπαμπά! Σας παρακαλώ, θα μου πάρετε αυτή την αλοιφή να την βάλω το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί που θα ξυπνήσω να μπορώ να δω τον ήλιο τους φίλους μου τα παιδάκια να παίξω;" "Βεβαίως μικρή μας Αννούλα" Το βράδυ έρχονται οι γονείς της, της δίνουν την αλοιφή και της λένε: "Ορίστε μικρή μας Αννούλα. Βάλε τώρα την αλοιφή και το πρωί που σηκώνεσαι μπορείς να δεις τον ήλιο τους φίλους σου τα παιδάκια να παίξεις." Βάζει η μικρή Αννούλα την αλοιφή και πάει για ύπνο. Ύπνος όμως δεν την κολλάει γιατί έχει πολύ άγχος. Γιατί από την άλλη μέρα που θα σηκωθεί και θα πλυθεί θα μπορεί να δει τον ήλιο, τους φίλους της, τα παιδάκια, να παίξει. Έρχονται οι γονείς της το πρωί, την σηκώνουν, την βάζουν μπροστά στο νεροχύτη, ανοίγουν τη βρύση και της λένε. "Μικρή μας Αννούλα, ΠΛΥΣΟΥ! ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ!!!!" Πλένεται η μικρή Αννούλα. Πλένεται. "Μα... δε μπορώ να δω τίποτα..." "Πρωταπριλιά!!" KΑΛΗΜΕΡΑΑΑ 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καποιους ανθρωπους πραγματικα δεν τους καταλαβαινω πχ αυτους που μιλανε ολλανδικα... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μην το πεις παραέξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 -τελικά τι πρόβλημα έχει το αμάξι μου;-κυρία μου τα μπουζί χρειάζονται πίπες.- οκ το 'χω, απλά δείξε μου τα μπουζί!!!! Πάντα αισθάνομαι αμήχανα όταν κατουράω σε πάπια..... Ίσως φταίει ο τρόπος που με κοιτάζει καθώς τινάζει τα φτερά της.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ήταν ο μπαμπάς καρχαρίας και μάθαινε στον γιό του καρχαριάκι πώς να τρώει έναν άνθρωπο: - Λοιπών παιδί μου άκου, θα κάνεις μια δεξιά, μια αριστερά, μια δεξιά, μια αριστερά ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάς! το κατάλαβες? - Ναί μπαμπά! - Ωραία! πές μου τώρα πως θα το κάνεις... - Θα κάνω μια δεξιάαααα ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάω!! - οοοοχι!!! λάθος!! πάμε πάλι... θα κάνεις μια δεξιά, μια αριστερά, μια δεξιά, μια αριστερά ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάς! το κατάλαβες τώρα? - Ε τώρα ναί!! - Ωραία! πές μου τώρα πως θα το κάνεις... - Θα κάνω μια δεξιάαααα ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάω!! - οοοοχι!! ως ρε παιδί μου, δώσε βάση!! θα κάνεις μια δεξιά, μια αριστερά, μια δεξιά, μια αριστερά ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάς! το κατάλαβες? - Ε τώρα ναί!!! το κατάλαβα απόλυτα!! - Ωραία! πές μου τώρα πως θα το κάνεις... - Θα κάνω μια δεξιάαααα ΝΤΑΚΑ και θα τονε φάω!! - .......Ε, φάτονε με τα σκατά! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ χαχαχαχαχα έκλαψα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το έχουμε διαβάσει πριν 5 σελίδες, πριν 8 σελίδες και πριν 12 σελίδες. Καλό είναι 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μου την δίνει όταν στις τσόντες δεν τα εξηγούν όλα.Στάζει η βρύση...Φωνάζει η άλλη τον υδραυλικό...Πηδιούνται επι 3 ώρες και τέλος. Με την βρύση τι έγινε? 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις