SOADNICK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ήταν ένας τύπος και πέρναγε έξω από μία εκκλησία. Εκεί στεκόταν το παιδί του παπά το οποίο πουλούσε εικόνες. Πλησιάζει, και το ρωτά: -Ποσό έχει η μανταμίτσα? (Δείχνοντας μια εικόνα της Παναγίας). Πηγαίνει το παιδί να ρωτήσει τον πατέρα του. -Μπαμπά, είναι ένας κύριος έξω που με ρώτησε "ποσό έχει η μανταμίτσα" δείχνοντας την Παναγία -Α τον άθεο, μαντιμίτσα ε? Μη του την πουλήσεις, πες 5.000 Γυρνάει πίσω το παιδί και του λεει την τιμή. Ο τύπος όμως λέει πως είναι ακριβή, έτσι ρωτάει πόσο έχει το τσιμπούσι. (Δείχνοντας μια εικόνα του μυστικού δείπνου). Πηγαίνει πάλι το παιδί να ρωτήσει τον πατέρα του. -Μπαμπά, τώρα με ρώτησε πόσο "πόσο έχει το τσιμπούσι" εννοώντας τον μυστικό δείπνο. -Α τον άθεο, τσιμπούσι ε? Μη του την πουλήσεις, πες 10.000 Γυρίζει το παιδί, λέει την τιμή, αλλά ο τύπος λέει ότι είναι πανάκριβη και έτσι ρωτάει πόσο έχει ο σταυρός. Ξαναπηγαίνει στον πατέρα του ο μικρός. -Μπαμπά, τώρα με ρώτησε πόσο έχει ο σταύρος. -Ε, αφού τον είπε σταυρό, πες του την κανονική τιμή, 5ε Βγαίνει πάλι εξώ το παιδί -5ε έχει ο σταυρός κύριε. -Με τον ακροβάτη ή χωρίς? 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μπαίνεις σε μαγαζι με ρουχα, μουσική στο τερμα, φωτορυθμικα. Έρχεται ο πωλητής "θέλετε βοήθεια?", "ναι μια βότκα λεμόνι παρακαλω" 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Πάει ένας κλέφτης να μπουκάρει σε ένα σπίτι! Απενεργοποιεί τον συναγερμό, παραβιάζει την πόρτα και μπαίνει μέσα. Μέσα στο σπίτι επικρατεί απόλυτο σκοτάδι! Αρχίζει λοιπόν να ψηλαφίζει προκειμένου να βρει κάτι να αρπάξει... Ψηλαφίζει λοιπόν... ψηλαφίζει... και βρίσκει ένα ντουλάπι... ανοίγει το ντουλάπι και συνεχίζει να ψηλαφίζει... ώσπου ακούει μια φωνή να του λέει... "πρόσεχε... σε βλέπει ... ο Σωτήρης..." Σταματά να ψηλαφίζει ο κλέφτης... περιμένει λίγο και συνεχίζει να ψηλαφίζει... σε λίγο ακούει πάλι μια φωνή μέσα από το ντουλάπι να του λέει... "πρόσεχε... σε βλέπει ο Σωτήρης" Τρελαίνεται ο κλέφτης... τί να κάνει... τί να κάνει... αποφασίζει να ανάψει τον φακό για να δει τί παίζεται! Ανάβει τον φακό και βλέπει μέσα στο ντουλάπι ένα παπαγάλο!!! Τον ρωτάει λοιπόν τον παπαγάλο, "ποιος είσαι εσύ;" Ο παπαγάλος του λέει: "Είμαι ο Αντώνης!" Βάζει τα γέλια ο κλέφτης... και του λέει: "Καλά είναι το Αντώνης όνομα για παπαγάλο; χα χα χα χα χα" Και του απαντά ο παπαγάλος: "Γιατί είναι το Σωτήρης όνομα για Ντόπερμαν;" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Σαν το άλλο ανέκδοτο με τον παπαγάλο, "Καλά ρε φίλε, πόσο πετρέλαιο αγόρασες?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 -Πάτερ, αμάρτησα.-Έλα ρε τρελεεεε, και γω σε είχα για τελείως μπούλη! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Πάει ένας κλέφτης να μπουκάρει σε ένα σπίτι! Απενεργοποιεί τον συναγερμό, παραβιάζει την πόρτα και μπαίνει μέσα. Μέσα στο σπίτι επικρατεί απόλυτο σκοτάδι! Αρχίζει λοιπόν να ψηλαφίζει προκειμένου να βρει κάτι να αρπάξει... Ψηλαφίζει λοιπόν... ψηλαφίζει... και βρίσκει ένα ντουλάπι... ανοίγει το ντουλάπι και συνεχίζει να ψηλαφίζει... ώσπου ακούει μια φωνή να του λέει... "πρόσεχε... σε βλέπει ... ο Σωτήρης..." Σταματά να ψηλαφίζει ο κλέφτης... περιμένει λίγο και συνεχίζει να ψηλαφίζει... σε λίγο ακούει πάλι μια φωνή μέσα από το ντουλάπι να του λέει... "πρόσεχε... σε βλέπει ο Σωτήρης" Τρελαίνεται ο κλέφτης... τί να κάνει... τί να κάνει... αποφασίζει να ανάψει τον φακό για να δει τί παίζεται! Ανάβει τον φακό και βλέπει μέσα στο ντουλάπι ένα παπαγάλο!!! Τον ρωτάει λοιπόν τον παπαγάλο, "ποιος είσαι εσύ;" Ο παπαγάλος του λέει: "Είμαι ο Αντώνης!" Βάζει τα γέλια ο κλέφτης... και του λέει: "Καλά είναι το Αντώνης όνομα για παπαγάλο; χα χα χα χα χα" Και του απαντά ο παπαγάλος: "Γιατί είναι το Σωτήρης όνομα για Ντόπερμαν;" YouTube Link Σημερα το διαβασα πρωτη φορα αλλα και παλιο να ειναι δεν νομιζω να παθει καποιος κατι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δεινοσαυρήτιδα...δε ξέρω αν την έχεις ακουστά... Είναι μια σπάνια ασθένεια και πολυ επικινδυνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Σήμερα περπατούσα πλάι σε 2 γιαγιάδες οι οποίες συζητούσαν για τον Ιωνα Δραγουμη και τη ρίζα του σοσιαλισμού. Σουρεαλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 - Είμαι !- Μπράβο !Ανώνυμοι Λακωνικοί 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 πως λεγεται ο σταν που τρωει το πρωι αβγα;; αβγανισταν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 πως λεγεται ο σταν που τρωει το πρωι αβγα;; αβγανισταν για γιατι μονο το πρωι,και αλλες ωρες τις ημερας να τα φαει παλι αβγανισταν θα λεγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 για γιατι μονο το πρωι,και αλλες ωρες τις ημερας να τα φαει παλι αβγανισταν θα λεγεται Βγαινει απ' το "νισταν", επειδη νυσταζει ακομα ο ανθρωπας... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πεθαίνει ένας τύπος και φτάνει στον Άγιο Πέτρο ώστε να πάει στον παράδεισο ή την κόλαση -Άφησε με να πάω στον παράδεισο -Περίμενε να δω αν έχεις κάνει τίποτα κακό στη ζωή σου. ... Πράγματι, δεν έχεις κάνει κάτι άσχημο, αλλά δεν έχεις κάνει και κάτι καλό. -Εγώ? Ακού τι έχω κάνει: Οδήγουσα το αυτοκίνητό μου στην ερημιά, ώσπου βλέπω μια συμμόρια να έχει ρίξει κάτω μια κοπέλα και να ετοιμάζονται να την βιάσουν. Κατεβαίνω απ' το αυτοκίνητο, ρίχνω μια μπουνιά στον αρχηγό τους, και τους λέω, ή θα κάνετε πίσω ή θα σας γαμήσω όλους. -Πριν πόσο καιρό το έκανες αυτό? -Ε δε πάνε 5 λεπτά 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 -Μίμη, φέρε έναν καφέ ρε. Δεν ξυπνάει με τίποτα η γυναίκα μου.-Τι καφέ;-Μίμη λάτε, το κορίτσι μου κοιμάται.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις