Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Συγνωμη δεσποινις, μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι, γιατι εχω χτυπησει το χερι μου?

-Βεβαιως, πειτε μου

-Μου τον παιζετε λιγο?

• Like 20
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τεστ Αγγλικων
Το εύκολο
Στα Ελληνικά: 3 Μάγισσες κοιτάζουν 3 Swatch ρολόγια. Ποια μάγισσα κοιτάει ποιο Swatch ρολόι;
Στα Αγγλικά: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?

Το ζόρικο
Στα Ελληνικά: 3 Μάγισσες μετά από εγχείριση αλλαγής φύλου κοιτάζουν 3 Swatch κουμπιά ρολογιού. Ποια εγχειρισμένη μάγισσα κοιτάει ποιο κουμπί Swatch ρολογιού
Στα Αγγλικά...: Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which Switched witch watches which Swatch watch switch?

Το "δεν λέγεται"
Στα Ελληνικά: 3 Ελβετίδες μάγισσες πόρνες, οι οποίες επιθυμούν εγχείριση αλλαγής φύλου, κοιτάζουν 3 Swatch κουμπιά ρολογιού. Ποια ελβετίδα μάγισσα πόρνη, η όποια επιθυμεί εγχείριση αλλαγή φύλου κοιτάζει ποιο κουμπί Swatch ρολογιού
Στα Αγγλικά: Three Swiss witch bitches, which wished to be switched Swiss witch Bitches, wish to watch three Swiss Swatch watch switches. Which Swiss Witch bitch which wishes to be a switched Swiss witch bitch, wishes to Watch which Swiss Swatch watch switch?

• Like 18
Δημοσ.

Τεστ Αγγλικων

Το εύκολο

Στα Ελληνικά: 3 Μάγισσες κοιτάζουν 3 Swatch ρολόγια. Ποια μάγισσα κοιτάει ποιο Swatch ρολόι;

Στα Αγγλικά: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?

Το ζόρικο

Στα Ελληνικά: 3 Μάγισσες μετά από εγχείριση αλλαγής φύλου κοιτάζουν 3 Swatch κουμπιά ρολογιού. Ποια εγχειρισμένη μάγισσα κοιτάει ποιο κουμπί Swatch ρολογιού

Στα Αγγλικά...: Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which Switched witch watches which Swatch watch switch?

Το "δεν λέγεται"

Στα Ελληνικά: 3 Ελβετίδες μάγισσες πόρνες, οι οποίες επιθυμούν εγχείριση αλλαγής φύλου, κοιτάζουν 3 Swatch κουμπιά ρολογιού. Ποια ελβετίδα μάγισσα πόρνη, η όποια επιθυμεί εγχείριση αλλαγή φύλου κοιτάζει ποιο κουμπί Swatch ρολογιού

Στα Αγγλικά: Three Swiss witch bitches, which wished to be switched Swiss witch Bitches, wish to watch three Swiss Swatch watch switches. Which Swiss Witch bitch which wishes to be a switched Swiss witch bitch, wishes to Watch which Swiss Swatch watch switch?

γμωτο δε μπορω να ολοκληρωσω το ανεκδοτο γιατι κλανω στα γελια

• Like 3
Δημοσ.

γμωτο δε μπορω να ολοκληρωσω το ανεκδοτο γιατι κλανω στα γελια

Σκεψου ομως να ολοκληρωσεις κλανοντας...

• Like 5
Δημοσ.

Κατέβηκα να πάρω το πρωινό μου υποθέτοντας ότι η γυναίκα μου θα μου έφτιαχνε το κέφι με τις ευχές της και ίσως και με κάποιο δώρο.
Όχι μόνο δεν μου ευχήθηκε, δεν είπε ούτε “καλημέρα”!

“Καλά να πάθεις, που ήθελες και παντρειές”, σκέφτηκα.

Παρηγορήθηκα όμως γιατί φανταζόμουνα ότι τα παιδιά θα το θυμόντουσαν.

Τα παιδιά όμως κατέβηκαν για πρωινό και δεν είπαν λέξη.

Όταν έφτασα στο γραφείο, ήμουν τελείως πεσμένος και απογοητευμένος.

Καθώς έμπαινα, η γραμματέας μου, η Ελένη, μου είπε, “Καλημέρα κύριε διευθυντά, χρόνια σας πολλά.”

Αισθάνθηκα καλύτερα, κάποιος τουλάχιστον με θυμήθηκε.

Δούλεψα μέχρι το μεσημέρι.

Κάποια στιγμή, η Ελένη μου χτύπησε την πόρτα και είπε,

“Ξέρετε, έξω έχει υπέροχο καιρό και μια και είναι τα γενέθλια σας, τι θα λέγατε να πηγαίναμε για γεύμα οι δυο μας;”

“Αυτό είναι η καλύτερη ιδέα που άκουσα σήμερα. Πάμε”.

Πήγαμε για φαγητό.

Δεν πήγαμε εκεί που τρώγαμε συνήθως αλλά σε ένα μικρό απομονωμένο μέρος στην εξοχή. Πήραμε δύο μαρτίνι και απολαύσαμε φοβερά το γεύμα μας. Κατά την επιστροφή μου είπε:

- “Μια τόσο όμορφη μέρα δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στο γραφείο, έτσι;”

- “Υποθέτω πως όχι” απάντησα εγώ. “Πάμε στο διαμέρισμά μου”, μου είπε εκείνη.

Φτάνοντας στο διαμέρισμα μου είπε, “Κύριε διευθυντά, αν δεν σας πειράζει, θα πάω στο υπνοδωμάτιο να βάλω κάτι πιο άνετο.”

“Βεβαίως”, απάντησα ενθουσιασμένος.

Πήγε στο δωμάτιο και, μετά από κανένα πεντάλεπτο, βγήκε κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων, μαζί με την γυναίκα μου, τα παιδιά, και πολλούς οικογενειακούς φίλους.

Όλοι τραγουδούσαν το τραγουδάκι των γενεθλίων…

και εγώ καθόμουν εκεί, στον καναπέ… ολόγυμνος…

• Like 13
Δημοσ.

-Θέλω να χωρίσουμε.

-Γιατί?

-Δεν είσαι αυτό που έψαχνα.

-Γιατί?Τι εννοείς?

-Έχεις μικρά βυζιά

• Like 6
Δημοσ.

Ρε μη λέτε τέτοια ανέκδοτα να πούμε. Θα αρχίσω να σας κάνω "νι".

Ni. Ni Ni Ni Ni Ni ni ni ni.

Έχει δίκιο ... STOP IT

Δημοσ.

4 παντρεμένοι άντρες πήγαν για ψάρεμα.
Μετά από λίγο άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους.
1ος: Δεν θα πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο! Υποσχέθηκα στην γυναίκα μου ότι θα βάψω όλο το σπίτι μέχρι το επόμενο σαβ/κο
2ος: Αυτό δεν είναι τίποτα! Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι….θα χτίσω μια καινούρια πέργκολα για την πισίνα.
3ος: Καλά, με δουλεύετε? Εγώ της υποσχέθηκα οτι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών συσκευών..
4ος: ?????
2ος: Εσύ μεγάλε γιατί δεν μιλάς?? Δεν νομίζεις πως πιστέψαμε ότι δεν της υποσχέθηκες τίποτα εσύ??
4ος: Εγώ παιδιά, έβαλα το ξυπνητήρι σήμερα το πρωί να χτυπήσει στις 5:30, κι όταν άρχισε να βαράει, γυρίζω στην γυναίκα μου και της λέω :
Ψάρεμα ή Sex?
Και μου απαντά: Πάρε ένα πουλόβερ μαζί σου …

• Like 12
Δημοσ.

<p>was ist Ni?</p>

Πλάκα κανείς;;;:-p

Πείτε του ποιοι ειναι οι ιππότες του Ν.

Ενα ανέκδοτο μόνοι τους. Περίμενα μάλιστα πως τέτοια αναφορα θα έκανε σάλο. Ασχετοι απο καλο χιούμορ :-ppppppp

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...