Cossutius. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πάμε ακόμα ένα αρχαίο, την εποχή που ο ThReSh είχε μόλις 2 post στο insomnia. Άτοπο . Δεν είχε ανακαλυφθεί η γραφή ακόμα. Τσκ τσκ...είσαι λάθος. Φήμες λένε οτι στον δίσκο της Φαιστού είχε γράψει ο ThResh. 3
hackerW32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 - Από που είσαι ; - Από το Πεκίνο ... - Έναν Lee τον ξέρεις ; - Φατσικά ... km.jpg 8
Antwni Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Και βλέπω ποστ χακερω και άνοιξα τα καλοριφερ Τζάμπα πετρέλαια για παρτη σου ρε χακερω καλοκαιριάτικο
SOADNICK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 - Από που είσαι ; - Από το Πεκίνο ... - Έναν Lee τον ξέρεις ; - Φατσικά ... km.jpg 0 Kelvin ...
koularasss Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 0 Kelvin ... -100 Kelvin και αι γ@μησου φυσικε!
hackerW32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Και βλέπω ποστ χακερω και άνοιξα τα καλοριφερ Τζάμπα πετρέλαια για παρτη σου ρε χακερω καλοκαιριάτικο sorry. ξερει κανεις που θα βρω μια τετοια μπαταρια; εχω αυτην την στιγμη ενα ταμπλετ με 25 λεπτα αυτονομια.
Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 sorry. ξερει κανεις που θα βρω μια τετοια μπαταρια; εχω αυτην την στιγμη ενα ταμπλετ με 25 λεπτα αυτονομια. http://www.ebay.com/itm/3-7V-4000-mAh-Polymer-Li-ion-Lithium-Li-po-Cell-For-GPS-ipod-Tablet-PC-05-508292-/271412922792?pt=US_Wholesale_Batteries_Power_Accessories&hash=item3f317889a8
kostandinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ημερολόγιο Ξανθιάς Ημέρα 1η Αγαπημένο μου ημερολόγιο. Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα. Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ. Έχω εξουθενωθεί! Ημέρα 2η Όλη μέρα στη θάλασσα, ήταν υπέροχα, είδα φάλαινες και δελφίνια! Γνώρισα και τον Καπετάνιο σήμερα - φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος. Ημέρα 3η Σήμερα ήμουν στην πισίνα. Έκανα βόλτα στο κατάστρωμα κι έπαιξα γκολφ. Ο Καπετάνιος με προσκάλεσε στο τραπέζι του για φαγητό. Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και πέρασα υπέροχα. Είναι πολύ ελκυστικός και περιποιητικός. Ημέρα 4η Κέρδισα 8000 στο καζίνο του πλοίου! Ο Καπετάνιος μου ζήτησε να φάω μαζί του στην καμπίνα του. Είχαμε ένα πολυτελές δείπνο με χαβιάρι και σαμπάνια. Μου ζήτησε να περάσω τη νύχτα μαζί του, αλλά αρνήθηκα. Του είπα ότι δεν μπορώ να φανώ άπιστη στον άντρα μου. Ημέρα 5η Στην πισίνα και σήμερα. Κάηκα απ' τον ήλιο, κι ύστερα πήγα στο πιάνο μπαρ για ποτό την υπόλοιπη μέρα. Ο Καπετάνιος με είδε και με κέρασε αρκετά ποτά. Στ' αλήθεια είναι γοητευτικός. Και πάλι μου ζήτησε να πάω στην καμπίνα του το βράδυ... Αρνήθηκα ξανά. Μου είπε ότι αν δεν του δώσω αυτό που θέλει από μένα, θα βυθίσει το πλοίο. Σοκαρίστηκα. Ημέρα 6η Σήμερα έσωσα 1600 ζωές. Δυο φορές ... Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ. Ο άνδρας λέει στη σύζυγο: - Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο! Και η γυναίκα: * Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό... ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 500 ΩΣ ΤΟ 332 Π.Χ. Πυθαγόρας 500 π.Χ. ετών 80: εξορία από πείνα. Μιλτιάδης 489 π.Χ. ετών 65: φυλακή. Αριστείδης 468 π.Χ. ετών 72: εξορία από πείνα. Θεμιστοκλής 461 π.Χ. ετών 66: εξορία. Αισχύλος 456 π.Χ. ετών 69: εξορία. Περικλής 429 π.Χ. ετών 66: παραιτήθηκε κατηγορούμενος. Φειδίας 429 π.Χ. ετών 66: φυλακή. Αναξαγόρας 428 π.Χ. ετών 72: εξορία. Ηρόδοτος 429 π.Χ. ετών 59: εξορία. Ικτίνος 420 π.Χ. ετών: εξορία........ Σοφοκλής 406 π.Χ. ετών 90: εξορία από πείνα. Ευριπίδης 406 π.Χ. ετών 74: εξορία. Αλκιβιάδης 404 π.Χ. ετών 48: εξορία. Σωκράτης 399 π.Χ. ετών 71: ήπιε το κώνειο. Θουκυδίδης 396 π.Χ. ετών 64: εξορία. Αριστοφάνης 385 π.Χ. ετών 61: εξορία από πείνα. Πλάτων 347 π.Χ. ετών 80: εξορία.. Ισοκράτης 338 π.Χ. ετών 99: εξορία. Δημοσθένης 322 π.Χ. ετών 62: ήπιε δηλητήριο. Αιτία θανάτου των Ελλήνων:φθόνος, αχαριστία, διχόνοια.. 5
marduc812 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 90€ μου λέει ο μηχανικός γιατί το αμάξι έμεινε από μπαταρία. Ποιον πας να κοροϊδέψεις ρε;Λες και δεν ξέρω ότι τα αμάξια δουλεύουν με βενζίνη! Πάω για κουρεμα, 18 χρόνων ρεμαλι και με ρωτάει πως να τα κάνουμε. Καπελάκι φυσικά. 10
NoisePollution Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 4 άντρες σε ένα μπαρ: "Εγώ κάνω σεξ με τη γυναίκα μου μια φορά το μήνα" λέει ο Λάκης "Εγώ δυο φορές το μήνα" λέει ο Μάκης "Εγώ μια φορά την εβδομάδα" λέει ο Σάκης "Εγώ δυο φορές την εβδομάδα" λέει ο Τάκης "Τι λέτε ρε μαλάκες?" λέει ο Λάκης. "Αφού δεν είστε παντρεμένοι." 10
marduc812 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 -Τύφλα ήσουν χθες!!-Όχι ρε, αποκλείεται...-Τι οχι ρε; Σου είπα "Σταμάτα, μιλάει το ποτό τώρα" κι εσύ κοίταξες το ποτήρι και του είπες "Συγγνώμη που σε διέκοψα"!!!! 9
Doom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Mια καλή κοπέλα θα σου σταθεί στα δύσκολα. Μια ακόμα καλύτερη θα σου στηθεί στα τέσσερα...!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- Όταν γεννήθηκα, έπρεπε να διαλέξω αν θα έχω μεγάλο πουλί, ή καλή μνήμη. Δε θυμάμαι τι διάλεξα τελικά...!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- - Τράκαρα φίλε ... 2 μηνες στην εντατική . Το αυτοκινητο σμπαράλια . Ο αλλος ουτε γρατζουνιά . - Τι οδηγούσε ? - Τραίνο ... ----------------------------------------------------------------------------------------- Ένας διάσημος καρδιολόγος πεθαίνει και του κάνουν περίτεχνη κηδεία. Ως σύμβολο του επαγγέλματός του μια τεράστια καρδιά καλυμμένη με λουλούδια βρίσκεται πίσω από το φέρετρο κατά τη διάρκεια της τελετής. Σε μια προσπάθεια να είναι η κηδεία ξεχωριστή, στο τέλος της τελετής η καρδιά ανοίγει και το φέρετρο κυλάει προς το μέρος της. Αφού μπει ολόκληρο, η καρδιά κλείνει σφραγίζοντας το γιατρό μέσα της για πάντα. Τότε ένας από τους παρευρισκόμενους σκάει στα γέλια! Όταν όλα τα μάτια στρέφονται πάνω του, ομολογεί: -Συγνώμη, απλώς σκεφτόμουν τη δική μου κηδεία... είμαι γυναικολόγος...!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- Σκέψου να έχεις αλτσχάιμερ και διάρροια ταυτόχρονα, Να τρέχεις και να μη θυμάσαι για πού...!!! ------------------------------------------------------------------------------------------ Στο σχολείο λέγανε ποιήματα και είπε η δασκάλα στον Τοτό να πει και αυτός ένα ..... - Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια , κι ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα ... - Μη Τοτό ... ΜΗΝ το πεις ... - Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια , κι ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα .... - Μη Τοτό, ΜΗΝ το συνεχίσεις ...... ...... Ο Τοτός απτόητος : Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια , κι ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα πόδια. Οπότε ρωτάει η δασκάλα με απορία : - Γιατί τα πόδια Τοτό ? Και ο Τοτός : Αφού δεν έφτανε μέχρι τα @ρχίδι@ ... ----------------------------------------------------------------------------------------- Συζητούν δύο τρελοί: - Τι γράφεις; - Γράφω ένα γράμμα. - Σε ποιον θα το στείλεις; - Σε μένα. - Και τι λέει; - Ααα, δεν ξέρω.. Αύριο θα μου έρθει! ----------------------------------------------------------------------------------------- Πεσιμο σε άγνωστη: -Έχουμε τσακωθεί? -Όχι. -Τότε γιατί δεν μιλάμε? ----------------------------------------------------------------------------------------- - Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ? - Τι μέρα έχουμε σήμερα? - Κυριακή... - 2 χρόνια.. ------------------------------------------------------------------------------------------ - Mωρο μου , τι δωρο θα μου παρεις για τα γεννέθλια μου ? - Tην βλεπεις την μαυρη PORSCHE εκει κατω ? - Ax , ναι-ναι . - Καλτσον στο ιδιο χρωμα ... -------------------------------------------------------------------------------------------- -Που χαθηκες μωρη ? Σε ψαχναμε . -Αστα , με πιασανε 2 τυποι, με πηγαν στο βουνο και με βιαζανε για 3 μερες . -Μα 2 μερες λειπεις . -Θα παω και σημερα ... ------------------------------------------------------------------------------------------ Αφού έβαλε ο Άδωνις ταρίφα 25 ευρώ στα νοσοκομεία, ας πληρώνουμε τουλάχιστον στην έξοδο. Να έχει και ο γιατρός ένα κίνητρο να μας βγάλει ζωντανούς. ----------------------------------------------------------------------------------------- Πάει ο Γιώργος στην μητέρα του και της λέει : - Μητέρα έχω να σου ανακοινώσω κάτι... - Τι Γιώργο παιδί μου; - Παντρεύομαι τον Ιούλιο! - Ωραία γιε μου... Εσύ παλικάρι μου είσαι ο κουμπάρος; (λέει στον φίλο του). - Οχι! Εγώ είμαι ο Ιούλιος...!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- -Μάνα μου δίνεις 50? ; -Τι τα θες; -Για το χαμόγελο του παιδιού Σου...!!! 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις