NoisePollution Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ένας άντρας ξαπλώνει με την καινούρια του κοπέλα δίπλα, μετά από τρελό σεξ. Η κοπέλα του χαϊδεύει απαλά τα τέτοια του για μια ώρα επειδή αυτό της αρέσει να κάνει. "Γιατί σου αρέσει τόσο πολύ να τα χαϊδεύεις?" τη ρωτάει αυτός. "Γιατί μου λείπουν τα δικά μου." 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 επειδή αυτό της αρέσει να κάνει. problem? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 - Θα πάω να μείνω στην Ελλάδα- Γιατί ρε Χάνιμπαλ;- Ρε άκουσα πως τρώει τα παιδιά της! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 problem? Το problem είναι ότι δεν έχει δικά της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Διευθυντής σχολείου παίρνει τηλέφωνο: - Ο γιός σας λέει πολλά ψέματα κύριε!! - Πρέπει να λέει και γαμώ τα ψέματα γιατί εγώ δεν έχω γιό. Αν υπήρχε Έλληνας στο χαμένο αεροπλάνο, θα είχε κάνει ήδη check in και θα το βρίσκαμε.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Γιατί ο Χάνιμπαλ πάει στο κρεοπωλείο τώρα τελευταία? Γιατί νηστεύει. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Άγγλος τουρίστας ψάχνει να βρει την καλύτερη μαστίχα στην Ελλάδα. Μπαίνει σε ταξί, λέει "hello". "Hello" απαντάει κ ο ταξιτζής. "Do you know where can i find the best chewing gum in Greece"?? "Element" απαντάει ο ταρίφας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Άγγλος τουρίστας ψάχνει να βρει την καλύτερη μαστίχα στην Ελλάδα. Μπαίνει σε ταξί, λέει "hello". "Hello" απαντάει κ ο ταξιτζής. "Do you know where can i find the best chewing gum in Greece"?? "Element" απαντάει ο ταρίφας. Element = Στοιχείο (στη Χίο - μαστίχα Χίου - ) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 -Γεια σου κούκλα.-Γεια. -Μου αρέσεις πολύ. Πάμε σπίτι μου; -Ε, μήπως βιάζεσαι λίγο; -´Έχω παρκάρει παράνομα, γι αυτό.. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Οι γνωστοί πλέον Άγγλος, Γάλλος και Έλληνας (ο Πόντιος ειναι ακόμα στους ζουλού και προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει), συναντιούνται σε ένα μουσείο την σημερινή εποχή, θαυμάζοντας έναν πίνακα που απεικονίζει τον Αδάμ και την Εύα. Λέει ο Άγγλος: - Κοιτάξτε τη γαλήνη και την ηρεμία που κυριαρχεί στα πρόσωπά τους. Σίγουρα πρέπει να ήταν Άγγλοι. O Γάλλος: - Μα τι λες, κοίτα τα κορμιά τους πόσο ωραία είναι μέσα στη γύμνια τους. Πρέπει να ήταν Γάλλοι. Πετάγεται και ο Έλληνας: - Αηδίες λέτε Δεν έχουν ρούχα, δεν έχουν σπίτι, έχουν μόνο ένα μήλο για φαγητό και τους λένε πως αυτό είναι ο παράδεισος. Σίγουρα είναι Έλληνες! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 -Ζήτησε μου το φεγγάρι και θα στο φέρω-Θέλω το φεγγάρι-Δες μια καριόλα βραδιάτικα ............. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και ένα από τα παλιά. Ένας νέος εργάζεται στη λαχαναγορά στο Ρέντη. Έρχεται ένας τύπος: - Μισό μαρούλι θα ήθελα. Ο νεος του λέει να περιμένει λίγο για να πάει να συμβουλευθεί τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. – Αφεντικό, είναι ένας μαλάκας έξω και μου μου ζητάει μισό μαρούλι. Πριν καλά-καλά τελειώσει την κουβέντα του, αντιλαμβάνεται πως ο τύπος είχε ακολουθήσει και ήταν πίσω του, -…κι’ αυτός ο κύριος εδώ, προσφέρεται να αγοράσει το άλλο μισό. Το πρόβλημα λύνεται με έξυπνο τρόπο και ο λαχανέμπορος φωνάζει τον νέο. - Βλέπω πως παρόλο που πήγες να τα σκατώσεις, αντέδρασες πολύ έξυπνα. Μπράβο παιδί μου. Από που είσαι ; - Απ’ τη Βραζιλία αφεντικό. - Aχα, και γιατί ήρθες Ελλάδα ; - Ε δε περνούσα καλά… Στη Βραζιλία έχουμε μόνο πουτάνες και ποδοσφαιριστές. - Επ Πρόσεχε ρε πως μιλάς!!!!!Η γυναίκα μου είναι Βραζιλιάνα! – Πλάκα κάνεις!!!!… Και σε ποια ομάδα έπαιζε ;; 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Η μανα μου ανεβηκε level. Γαμησε τη την ζακετα μου λεει, βαλε μυαλο να παντρευτεις. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Tony Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 -Τι φτύνεις ρε Χάνιμπαλ;-Άσε ρε φίλε, είχε μυαλό κουκούτσι! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 "Ανοίξτε την πόρτα να σας μιλήσουμε για το Σωτήρα Ιησού Χριστό αλλιώς θα πούμε στη γυναίκα σας οτι την κερατώνετε." -Μαρτυριάρηδες του Ιεχωβά 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις