Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Οικονομικη κριση στην ελλαδα και αποφασιζει ο Γιωρικας να φυγει γερμανια για δουλεια.. Περνανε 5 χρονια παιρνει τον κωστικα , ελα του λεει φιλεεε..Δουλεψα , εκανα λεφτα ερχομαι με την Μερσεντες ..! Χαρες ο Κωστικας κατσε να του φτιαξω λεει ενα γκαραζ παιρνει τσιγκο και το φτιαχνει , ολα ετοιμα.. Καταφθανει ο Γιωρικας τον χαιρεταει ελα που ειναι η Μερσεντες? - Ασε χαλασε και ηρθα με το τρενο - Τι λες φιλε??και που θα βρω τωρα τοσο τσιγκο??? Χαχαχαχαχα E?
filaraki69 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 To parking του τραίνου απαιτεί πολλάάάά τετραγωνικά τσίγκου. 3
koulislefkada Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ΤΣΙΓΚΟΣ...λαμαρινα ελαφρου τυπου που φτιαχνουν γκαραζ καλυβες και διαφορα σαν μικρα σπιτια στο ΝΗΣΙ η ΧΩΡΙΟ.. To parking του τραίνου απαιτεί πολλάάάά τετραγωνικά τσίγκου. χαχαχα ΣΩΣΤΟΟΟΣ !!!!
filaraki69 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ΤΣΙΓΚΟΣ...λαμαρινα ελαφρου τυπου που φτιαχνουν γκαραζ καλυβες και διαφορα σαν μικρα σπιτια στο ΝΗΣΙ η ΧΩΡΙΟ.. Ψευδάργυρος. btw,έχει ο σύκος άντερα και μακριές ποδάρες;(Λευκαδίτης είπαμε; )
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 To parking του τραίνου απαιτεί πολλάάάά τετραγωνικά τσίγκου. AAAAA. Tωρα το πιασα.
gamanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Οικονομικη κριση στην ελλαδα και αποφασιζει ο Γιωρικας να φυγει γερμανια για δουλεια.. Περνανε 5 χρονια παιρνει τον κωστικα , ελα του λεει φιλεεε..Δουλεψα , εκανα λεφτα ερχομαι με την Μερσεντες ..! Χαρες ο Κωστικας κατσε να του φτιαξω λεει ενα γκαραζ παιρνει τσιγκο και το φτιαχνει , ολα ετοιμα.. Καταφθανει ο Γιωρικας τον χαιρεταει ελα που ειναι η Μερσεντες? Παίρνει τηλέφωνο ο Γιωρίκας και λέει: - Ασε χαλασε η Mercedes και ηρθα θα έρθω με το τρενο - Τι λες φιλε??και που θα βρω τωρα τοσο τσιγκο??? 1
giorgolavos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ένας άραβας φοιτητής, γιός ενός αρκετά διάσημου και πολυεκατομμυριούχου ηλικιωμένου άντρα, αποφασίζει να ξεκινήσει τις σπουδές του στη Γερμανία και στο πιο φημισμένο πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Αφού εγκαταστάθηκε σε μια πολυτελή σουίτα η οποία ανακαινίστηκε μόλις πρόσφατα ειδικά για πάρτη του, ξεκίνησε να φοιτά στο εν λόγο πανεπιστημιακό ίδρυμα. Η επικοινωνία του με τον πατέρα του, ήταν ελάχιστη ώς καθόλου, έχοντας όμως κάποιο θέμα που τον προβλημάτισε, αποφάσισε να στείλει το πρώτο του e-mail προς το πατρικό του σπίτι. Ας δούμε το e-mail καθώς και την απάντηση που πήρε απ' τον πατέρα του, πάντα μαζί με τις απαραίτητες φωτογραφίες.. Το e-mail του Άραβα φοιτητή στον πατέρα του:Αγαπημένε μου πατέρα,Το Βερολίνο είναι θαυμάσιο. Οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι, και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδω. Υπάρχει όμως κάποιο θέμα πατέρα μου, δεν θέλω όμως να σε στεναχωρήσω.Η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι λιγάκι να πηγαίνω στο κολέγιο με τη Φερράρι 599 GTB από καθαρό χρυσό, όταν όλοι μου οι καθηγητές και πολλοί συμμαθητές μου έρχονται με τρένο.Ο γιος σου,Nasser Ρίχνοντας ένα βλέφαρο στη συγκεκριμένη πολυτελέστατη Φερράρι του φοιτητή μας. Και η απάντηση του Άραβα πατέρα:Αγαπημένε μου γιε,20 εκατομμύρια αμερικάνικα δολάρια μόλις μεταφέρθηκαν στο λογαριασμό σου.Σε παρακαλώ σταματά να μας ντροπιάζεις! Πήγαινε και αγόρασε και εσύ ένα τρένο!Με αγάπη,Ο πατέρας σου. 6
koulislefkada Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οικονομικη κριση στην ελλαδα και αποφασιζει ο Γιωρικας να φυγει γερμανια για δουλεια.. Περνανε 5 χρονια παιρνει τον κωστικα , ελα του λεει φιλεεε..Δουλεψα , εκανα λεφτα ερχομαι με την Μερσεντες ..! Χαρες ο Κωστικας κατσε να του φτιαξω λεει ενα γκαραζ παιρνει τσιγκο και το φτιαχνει , ολα ετοιμα.. Καταφθανει ο Γιωρικας τον χαιρεταει ελα που ειναι η Μερσεντες? Παίρνει τηλέφωνο ο Γιωρίκας και λέει: - Ασε χαλασε η Mercedes και ηρθα θα έρθω με το τρενο - Τι λες φιλε??και που θα βρω τωρα τοσο τσιγκο??? οπως το ξερει ο καθενας...!
agrio.imeros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ένα παλιό ... Είναι δύο φίλοι και συναντιόνται μετά από καιρό στο χωριό ...-Ρε συ Μήτσου που χεις χαθεί ;;;-Να Τάσου μου πάου ταξίδια.-Και που πάεις ταξίδια ;;;-Στην Αφρική κι κάνου σαφάρ.-Και τι είναι του σαφάρ ;;;-Να που λες κατεβαίνουμε 5-6 νοματαίοι σε μία ρεματιά και κυνηγάμε άγρια ζουντανά.-Δηλαδή τι κυνηγάτε ; Κότες ; Πρόβατα ; Κατσίκια ;-Όχι ... κυνηγάμε λιοντάρ.-Και δηλαδής τι είναι το λιοντάρ ;;;-Πρόσεξε να ιδείς. Πως είναι το γαιδούρ ...βάλτου χαίτη, πιο κοντό, πιο άγριου κι με μεγάλη ουρά !-Αααα! Έτσι είναι το λιοντάρ ;-Έτσι!-Και τι άλλο κυνηγάτε ;;;-Κυνηγάμε κι ελέφαντς.-Και δηλαδής τι είναι ο ελέφαντς ;;;-Πρόσεξε να ιδείς. Πως είναι το γαιδούρ ... φούσκωσε του λίγο, πιο ψηλό και με ένα ζωνάρι μπροστά στη μούρη του.-Αααα ! Έτσι είναι ο ελέφαντς ;-Έτσι !-Και τι άλλο κυνηγάτε ;;;-Κυνηγάμε κι βόας.-Και δηλαδής τι είναι ο βόας?-Πρόσεξε να ιδείς. Πως είναι το γαιδούρ ... που είναι νταβραντισμένο την άνοιξη ... ΕΕΕΕΕ !!! Του παλαμάρ μέχρι κάτου ... Αυτό, χωρίς το γαιδούρ !!! 14
filaraki69 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μιας και πιάσαμαν τα συμπαθέστατα γαϊδουράκια,με τις υπερφυσικές ψωλές,μήπως κάποιο παιδάκι ξέρει γιατί στα καραβάνια βάζουν τα γαϊδουράκια επικεφαλής; Ας το πάρει το ποτάμι: Τότε,επί κατακλυσμού,που ο Νώε μάζευε τα ζωάκια,τους κράταγε τα γεννητικά όργανα για να μην έχει ντράβαλα και θα τους τα έδινε μετά,όταν θα τα αμπόλαγε όξω... ...όμως τόσο γκαιρό μέσα είχαν λαλήσει και συνωστιζόντουσαν (πως είχε πει η Ρεπούστη στην ιστορία της για τη Σμύρνη; ) στη διανομή των κλαπατσιμπάνων τους ,με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ο δύστυχος ο Νώε και στο θεώρατο ζωντανό,τη γκαμήλα,έδωσε ένα παπαράκι τοσοδά και στον γαϊδαράκο (ένα με το χώμα),τον προίκισε με πέμπτο πόδι.... Έκτοτε η δύστυχη η γκαμήλα τον ακολουθεί ακολουθεί κατα πόδας όπου τον πετύχει και του μυρίζει τα οπίσθια,παρακαλώντας τον να της επιστρέψει το δικό της... 2
LongTom Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ένα παλιό ... Είναι δύο φίλοι και συναντιόνται μετά από καιρό στο χωριό ... -Ρε συ Μήτσου που χεις χαθεί ;;; -Να Τάσου μου πάου ταξίδια. -Και που πάεις ταξίδια ;;; -Στην Αφρική κι κάνου σαφάρ. -Και τι είναι του σαφάρ ;;; -Να που λες κατεβαίνουμε 5-6 νοματαίοι σε μία ρεματιά και κυνηγάμε άγρια ζουντανά. -Δηλαδή τι κυνηγάτε ; Κότες ; Πρόβατα ; Κατσίκια ; -Όχι ... κυνηγάμε λιοντάρ. -Και δηλαδής τι είναι το λιοντάρ ;;; -Πρόσεξε να ιδείς. Πως είναι το γαιδούρ ...βάλτου χαίτη, πιο κοντό, πιο άγριου κι με μεγάλη ουρά ! -Αααα! Έτσι είναι το λιοντάρ ; -Έτσι! -Και τι άλλο κυνηγάτε ;;; -Κυνηγάμε κι ελέφαντς. -Και δηλαδής τι είναι ο ελέφαντς ;;; -Πρόσεξε να ιδείς. Πως είναι το γαιδούρ ... φούσκωσε του λίγο, πιο ψηλό και με ένα ζωνάρι μπροστά στη μούρη του. -Αααα ! Έτσι είναι ο ελέφαντς ; -Έτσι ! -Και τι άλλο κυνηγάτε ;;; -Κυνηγάμε κι βόας. -Και δηλαδής τι είναι ο βόας? -Πρόσεξε να ιδείς. Πως είναι το γαιδούρ ... που είναι νταβραντισμένο την άνοιξη ... ΕΕΕΕΕ !!! Του παλαμάρ μέχρι κάτου ... Αυτό, χωρίς το γαιδούρ !!! Σαν το σκετς του ΑΜΑΝ δεν έχει.... 2
koulislefkada Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 -Που είναι η Χιονάτη;-Κάνει νανάκια.-Κοιμάται;-Γεννάει... 25
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 -Τι μουσική ακούς; -Έντεχνο. -Αδυνατούλα είσαι για έντεχνο. 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις