koulislefkada Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 δεν τουν παταμ του συμπλεκτ πριν βαλομε μπρους.. 1
ougxar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 παρτε ατοφιο πονο -Αυτά τα μήλα κάνουν 50 ευρώ το κιλό. -Γιατί τόσο ακριβά; -Είναι μήλα Γιόβοβιτς. 19
DhZou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 - Ρε συ αυτή δεν είναι η Μάρθα Βούρτση;- Τι λες ρε χαμένε, αυτή είναι η Έλενα Πούτση.....μπέρδεψε τη Βούρτση με την Πούτση... Kai open at your own risk, ακολουθει γκοριά: Ένας γιατρός ξεγεννούσε το μωρό μιας νεαρής γυναίκας. Μετά τη γέννα, λέει “Συγχαρητήρια, είναι αγόρι!”, μετά το πετάει στην άλλη άκρη του δωματίου. Το σηκώνει, και αρχίζει να το καρφώνει με το χειρουργικό νυστέρι. Όταν το μωρό ματώθηκε αρκετά, του τραβάει μια αγκωνιά στο πάτωμα και άρχιζει να ποδοπατάει το βρέφος μέχρι να γίνει μια μάζα αίματος και σπλαχνών. Κοιτάει την μητέρα, που τον παρακολουθούσε έντρομη και της λέει, “Πλάκα κάνω! Ήταν ήδη νεκρό!” 17
Hellaslover Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 - Ρε συ αυτή δεν είναι η Μάρθα Βούρτση; - Τι λες ρε χαμένε, αυτή είναι η Έλενα Πούτση. . ...μπέρδεψε τη Βούρτση με την Πούτση... Kai open at your own risk, ακολουθει γκοριά: Ένας γιατρός ξεγεννούσε το μωρό μιας νεαρής γυναίκας. Μετά τη γέννα, λέει “Συγχαρητήρια, είναι αγόρι!”, μετά το πετάει στην άλλη άκρη του δωματίου. Το σηκώνει, και αρχίζει να το καρφώνει με το χειρουργικό νυστέρι. Όταν το μωρό ματώθηκε αρκετά, του τραβάει μια αγκωνιά στο πάτωμα και άρχιζει να ποδοπατάει το βρέφος μέχρι να γίνει μια μάζα αίματος και σπλαχνών. Κοιτάει την μητέρα, που τον παρακολουθούσε έντρομη και της λέει, “Πλάκα κάνω! Ήταν ήδη νεκρό!” Θα ταν πιο αστειο να ηταν το βρεφος κοριτσι για να γυρισει ο Ινδος πατερας να πει "Δε πειραζει, καλυτερα να σιγουρευτουμε" 6
Sellers Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Kai open at your own risk, ακολουθει γκοριά: Ένας γιατρός ξεγεννούσε το μωρό μιας νεαρής γυναίκας. Μετά τη γέννα, λέει “Συγχαρητήρια, είναι αγόρι!”, μετά το πετάει στην άλλη άκρη του δωματίου. Το σηκώνει, και αρχίζει να το καρφώνει με το χειρουργικό νυστέρι. Όταν το μωρό ματώθηκε αρκετά, του τραβάει μια αγκωνιά στο πάτωμα και άρχιζει να ποδοπατάει το βρέφος μέχρι να γίνει μια μάζα αίματος και σπλαχνών. Κοιτάει την μητέρα, που τον παρακολουθούσε έντρομη και της λέει, “Πλάκα κάνω! Ήταν ήδη νεκρό!” Eεχμ, αυτο δεν είναι αστείο. Πλάκα κάνω, αυτα ειναι τα αγαπημένα μου. 8
angmar Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Sellers, έχω την εντύπωση ότι σ έχω δει live να το λες αυτό.
Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πολύ πιθανό. Το ήξερα απο πριν. In other (bad) news: * Statistically... 9 out of 10 people enjoy gang rape. * How does every black joke start? By looking over your shoulder! 6
star12 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 γιατι πινει ο ακεφαλος καβαλαρης;; για να κανει κεφαλι χαχαχα 15
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σε απόμερο μέρος, αργά την νύχτα, ο οδηγός διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του "έπαθε λάστιχο"Όμως δεν είχε μαζί του γρύλο. Μέσα στην μαύρη απελπισία του, και στο μαύρο σκοτάδι βλέπει ένα φως.--Θα χτυπήσω, σκέφτηκε, μήπως και έχουν αυτοί.-Και αν δεν έχει;-Και τι έγινε εγώ θα ρωτήσω.-Κι αν με βρίσει που είναι αργά;-Ναι, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή;Και συνεχίζοντας να προχωρεί προς το φως κάνει χίλιες δυο υποθέσεις-Κι αν δεν έχει καν αυτοκίνητο;-Κι αν είναι κανένας αγριάνθρωπος;-Κι αν δεν είναι καν εκεί;-Κι αν δεν μου το δώσει;-Κι αν κοιμάται βαριά, και δεν με ακούσει;- Κι αν, κι αν...Κάποια στιγμή φθάνει, χτυπάει, η πόρτα ανοίγει, κι απευθυνόμενος σε ένα νεαρό άνδρα του λέει:-Ρε άντε στο διάολο, και εσύ και ο γρύλος σου!!!! 2
onty Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Απο την εποχη των δεινοσαυρων...οι οποιοι θα νιωσουν ασχημα με την παραλαγη σου.. 7
linkin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 -Πέρασαν κάτι αεροπλάνα και πέταγαν ρούμι και δυόσμο. O_O-Καλά τι αεροπλάνα ήταν? ... -Μοχιτικά!!! 18
Gtr34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μια γυναίκα καθόταν σε ένα μπαρ με τις φίλες της και έπινε το ποτό της, όταν ένας εξαιρετικά ψηλός, όμορφος και φοβερά σέξι νεαρός μπήκε στην αίθουσα. Ήταν τόσο εντυπωσιακός, που η γυναίκα δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω του. Ο νεαρός πρόσεξε το επίμονο βλέμμα της και πήγε κατευθείαν κοντά της. Έσκυψε μπροστά της και της ψιθύρισε στο αυτί: - Θα κάνω τα πάντα, απολύτως τα πάντα, οτιδήποτε θέλεις, ασχέτως πόσο διεστραμμένο είναι, μόνο για 20 ευρώ, αρκεί να μου τα ζητήσεις μόνο με 4 λέξεις. Η γυναίκα σκέφτηκε την πρότασή του για λίγο, και μετά, αργά, έβγαλε από την τσέπη της ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, το οποίο το έβαλε στο χέρι του άνδρα. Τον κοίταξε έντονα στα μάτια, και αργά, του ψιθύρισε στο αυτί… - Καθάρισε το σπίτι μου… 6
naive Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ο Τάκης και η Κατίνα πετούν προς Αυστραλία για δύο εβδομάδες διακοπές για να γιορτάσουν την 40ή επέτειό τους... Ξαφνικά, ακούγεται ο κυβερνήτης από τα μεγάφωνα: “Κυρίες και κύριοι, φοβάμαι ότι έχω κάποια πολύ άσχημα νέα. Οι μηχανές μας σταμάτησαν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε προσγείωση έκτακτης ανάγκης Για καλή μας τύχη βλέπω ένα αχαρτογράφητο νησί κάτω από εμάς και μάλλον θα καταφέρουμε να προσγειωθούμε στην παραλία. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι θα είναι από πολύ δύσκολο έως αδύνατον να μπορέσουν ποτέ να μας εντοπίσουν και θα πρέπει να ζήσουμε για πάντα στο νησί” Χάρη στην ικανότητα του πληρώματος, το αεροπλάνο προσγειώνεται με ασφάλεια στο νησί. Μετά από μια ώρα, ο Τάκης γυρίζει στη γυναίκα του και την ρωτά: «Κατίνα, εξοφλήσαμε την κάρτα της American Express;» «Όχι, γλυκέ μου», του απαντά η Κατίνα. Ο Τάκης, που είναι ακόμη ταραγμένος από την προσγείωση, ρωτά στη συνέχεια: «Κατίνα, την πληρώσαμε την MasterCard;» «Ω, όχι! Συγγνώμη. Ξέχασα να κάνω την κατάθεση», λέει η Κατίνα «Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο ρε Κατίνα. Μήπως θυμάσαι αν εξόφλησες την Visa αυτό το μήνα;» «Συχώρα με Τάκη», λέει η Κατίνα κλαίγοντας, «αλλά ούτε αυτή πρόφτασα να ξοφλήσω». Ο Τάκης την αρπάζει και της δίνει το μεγαλύτερο φιλί εδώ και 40 χρόνια. Η Κατίνα, τραβιέται και τον ρωτά με απορία, «Τι ήταν αυτό;» Και ο Τάκης απαντά: ΣΩΘΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ! 17
Δημοφιλής ανάρτηση ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 - Να σου πω ρε μωρό έχεις όρεξη απόψε για καμιά ταινία; - Ναι αμέ. - Nτάξει παιδιά θα κάτσει να δει ταινία λέει, πάμε για ποτάκι!! 32
koulislefkada Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Οικονομικη κριση στην ελλαδα και αποφασιζει ο Γιωρικας να φυγει γερμανια για δουλεια.. Περνανε 5 χρονια παιρνει τον κωστικα , ελα του λεει φιλεεε..Δουλεψα , εκανα λεφτα ερχομαι με την Μερσεντες ..!Χαρες ο Κωστικας κατσε να του φτιαξω λεει ενα γκαραζ παιρνει τσιγκο και το φτιαχνει , ολα ετοιμα..Καταφθανει ο Γιωρικας τον χαιρεταει ελα που ειναι η Μερσεντες?- Ασε χαλασε και ηρθα με το τρενο- Τι λες φιλε??και που θα βρω τωρα τοσο τσιγκο???Χαχαχαχαχα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις