.::NikoS::. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γ@μησε τα, ειναι τοσο κακο που αν μπορούσα θα με εκανα dislike. Ωραιο ήταν εμένα μ' αρεσε
taazz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γ@μησε τα, ειναι τοσο κακο που αν μπορούσα θα με εκανα dislike. Σκέψου το σε θεατρικό σκετσάκι να το λέει ο Τσιβιλήκας κουνώντας το χέρι του πάνω από το κεφάλι του με το χαρακτηριστικό του τρόπο όταν λέει την ατάκα στο τέλος. Και σχόλια από τον ακροατή του τύπου του έφεξε του χασάπη, τυχερός ο επιτηδευματίας κλπ στα ενδιάμεσα hot spots. Μια χαρά ανέκδοτο είναι. 1
johnrock1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γιατί εφευρέθηκαν οι λευκές σοκολάτες; Για να λερώνονται και τα μαύρα παιδάκια. 7
Antwni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γιατί εφευρέθηκαν οι λευκές σοκολάτες; Για να λερώνονται και τα μαύρα παιδάκια. ρατσιστή
johnrock1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 ρατσιστή εμενα μαρεσε και μπραβο μου που το πα 7
Antwni Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 εμενα μαρεσε και μπραβο μου που το πα Αυτό κάτι μου θυμίζει... Edit: Έχω μνήμη εγώ...! 1
mathsrule Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα... ...μα ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα.
hackerW32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 στοιχακια; τον παιζω με δυο χερια, ψεκαζω και τ'αστερια 5
johnrock1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αυτό κάτι μου θυμίζει... Edit: Έχω μνήμη εγώ...! εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα χτες
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Nτάξει τώρα παιζω με την τυχη μου. Λοιπόοοον: Μια Ασιάτισσα είχε παντρευτεί με έναν Άγγλο και ζούσαν στο Λονδίνο. Το θέμα είναι πως δεν μιλούσε καλά Αγγλικά, αλλά κατάφερνε να συνεννοηθεί με τον άντρα της. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν έπρεπε να πάει για ψώνια... Μια μέρα πήγε στο κρεοπωλείο και ήθελε να αγοράσει μπούτια κοτόπουλου. Δεν ήξερε πως να το πει και πάνω στην απελπισία της, σήκωσε την φούστα της και του έδειξε τα μπούτια της. Ο κρεοπώλης κατάλαβε και την έδωσε μπούτια κοτόπουλου. Μια άλλη μέρα, ήθελε να αγοράσει στήθος κοτόπουλου. Δεν ήξερε πως να το πει και πάνω στην απελπισία της, ξεκούμπωσε την μπλούζα της και του έδειξε το στήθος της. Έτσι πάλι πήρε αυτό που ήθελε... Μία άλλη φορά ήθελε να πάρει λουκάνικο. Μη βρίσκοντας έναν τρόπο να το πει στον κρεοπώλη, έφερε μαζί της τον άντρα της στο κρεοπωλείο και αυτός ήξερε Αγγλικά, δεν υπήρχε θέμα. >implying there are englishmen in london 1
Δημοφιλής ανάρτηση fearwhatnow Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ομπαμα (03/03/2014) : "Πρεπει να διαφυλαξουμε την Αρχη οτι καμια χωρα δεν δικαιουται να παρεμβαινει σε μια αλλη". 30
madtaz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ομπαμα (03/03/2014) : "Πρεπει να διαφυλαξουμε την Αρχη οτι καμια χωρα δεν δικαιουται να παρεμβαινει σε μια αλλη". Καμία χώρα εκτός των Η.Π.Α.( πήδηξε 3 λεξούλες από τη δήλωση!) 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Λαγανα 5 ευρω λεει..Αυτο δεν ειναι ψωμι, αυτο ειναι Dolce&Lagana.. 4
stratigos24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 -Τα έφτιαξα με μια γκόμενα προχθές... -Έχει βυζιά; -Όχι και πολύ μεγάλα.. -Έχει ωραίο κώλο; -Έτσι κι έτσι.. -Ε τότε;! -Έχει καλή ψυχή ρε φίλε!! -Τι να την κάνεις την ψυχή ρε μαλάκα;; Ο χάρος είσαι; Χαχαχαχ! 24
Προτεινόμενες αναρτήσεις