mary Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Οποιος ξανακανει μαλακία με spoiler βουνο, θα βαλω τα μεγαλα μεσα να φαει ban.+- Σταδιαλα ρε! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Οποιος ξανακανει μαλακία με spoiler βουνο, θα βαλω τα μεγαλα μεσα να φαει ban.+- Σταδιαλα ρε! Γιατί κουράστηκες να σκάβεις; σε έτρωγε η περιέργεια μάλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 2 παλαιστινιοι σε ενα μπαρ γαμωτο δεν εχει κοσμο εδω μη σκας θα παμε σε αλλο μπαρ μπαινει μια ξανθια αναστατωμεμη σε ενα γερμανο και λεει στο υπαλληλο σας παρακαλω βοηθεια καπιος απ το μαγαζι σας απειλει να με σκοτωσει μα τι λετε τωρα πιος να δειτε παρτε τηλεφωνο απ το κινητο μου παιρνει ο υπαλληλος στο τηλ και ακουγεται μια φωνη Ο χρονος σας τελιωνει 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 ηταν καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Σήμερα ενημερώθηκα για την ύπαρξη του πενταποσταγματος από ένα πόστ του Sellers. Το site αυτό που λέτε, έχει και ανέκδοτα, άθελά του (ή μήπως όχι; ) o Sellers βρήκε το δάσκαλό του. Ευθυμήστε εν χριστώ αδελφοί Ένας Εβραίος αποφάσισε να γίνει χριστιανός και θέλησε να εξετάσει τις εκδοχές του χριστιανισμού για να επιλέξει. Βρίσκει λοιπόν έναν ορθόδοξο, έναν προτεστάντη κι έναν παπικό. Τους λέει τις προθέσεις του κι εκείνοι συμφωνούν να τον “ξεναγήσουν” στις εκκλησίες τους. Πάει ο Εβραίος με τον προτεστάντη μια Κυριακή, μπαίνει στο ναό και βλέπει τους ανθρώπους τακτοποιημένους με τα καλά τους ρούχα, ο καθένας στο κάθισμα του, μπροστά από τον κάθε πιστό μια Καινή Διαθήκη, η χορωδία να λέει τους ύμνους αρμονικά, τα πάντα να λάμπουν από καθαριότητα και μετά το τέλος όλοι του φερθήκαν ευγενικά με πολύ καλούς τρόπους. Την επόμενη Κυριακή συνεννοήθηκε με τον παπικό να πάει στο δικό του ναό. Μπαίνει μέσα, πλένει τα χέρια, ρίχνει το κέρμα ν ανάψει το λαμπάκι αντί για κερί και κάθεται. Ούτε εκεί όρθιοι, όλοι στα καθίσματά τους με τάξη και αρμονία. Άκουσε και την εγκύκλιο του Πάπα, είδε και τις φωτογραφίες του που δέσποζαν ακόμα και εντός του ναού. Πέρασε η ωρα, τέλειωσε η λειτουργία ,τον καλοδεχθήκαν, τον κέρασαν κι έφυγε.Την τρίτη Κυριακή κανόνισε να πάει στην ορθόδοξη εκκλησία. Μπαίνει μέσα και βλέπει άλλους να μιλάνε μεταξύ τους, πολλούς όρθιους γιατί δεν έφθαναν τα καθίσματα, τη νεωκόρο να μαλώνει με μια κυρία γιατί της έσβησε γρήγορα το κερί που άναψε, άκουγε τα μωρά να τσιρίζουν και να μη τα παρατηρεί κανείς, ο παπάς να φωνάζει στον ψάλτη να τελειώσει τα τεριρέμ κλπ. Μόλις τελείωσε η λειτουργία άρχισαν και τα μνημόσυνα, όπου άλλοι έβγαιναν στην εκκλησία κι άλλοι έμπαιναν με θόρυβο και φασαρία.. Ο ορθόδοξος απογοητεύτηκε από την εικόνα που είδε ο προσήλυτος Εβραίος. Την επόμενη εβδομάδα συναντήθηκαν όλοι για να μάθουν τι αποφάσισε ο Εβραίος. Όταν βρεθήκαν όλοι μαζί τους λέει: Στην προτεσταντική εκκλησιά είδα μεγάλη τάξη και ευγένεια. Στην παπική είδα μεγάλη αφοσίωση στον πνευματικό σας αρχηγό και τις οδηγίες του ιερέα σας. Στην ορθόδοξη εκκλησιά είδα τέτοιο μπάχαλο που δεν το περίμενα!!! Ο ορθόδοξος σκυθρώπιασε απογοητευμένος, ενώ οι άλλοι δυο αναθάρρησαν. Και καταλήγει ο Εβραίος: Θα γίνω ορθόδοξος!!! Μα πώς; αναρωτιούνται οι άλλοι. Ακούστε, λέει ο Εβραίος. Τα δικά σας δικαιολογούνται με την τάξη που έχει ο ένας και την πειθαρχία που έχει ο άλλος. Τούτο εδώ – και δείχνει τον ορθόδοξο – δεν δικαιολογείται αλλιώς. Με τέτοιο μπάχαλο, μόνο αν έχεις τον Θεό μαζί σου διατηρείσαι 2000 χρόνια! πηγή 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Τα διάβασα σε αλλο φορουμ αλλα μου αρεσαν *Μπαίνω το πρωί σε τορρεντ και βλέπω DVD RIP. Όχι ρε πούστη πέθανε το DVD? *Βγάζουνε το iPhone 18% λεπτότερο, μπράβο και μπράβο όλοι. Ο φίλος μου ο Μπάμπης που είχε βγάλει το 50ευρω 5% λεπτότερο, αμέσως φυλακή. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Angmar, λιγάκι ακραίο και προσβλητικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αμα το κανουμε polliticaly correct τo thread... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Σε είδα που μπήκες στο μπαράκι..Eγώ έπινα το ποτό μου αμέριμνος..Mέσα στην ζάλη μου από τα ποτά όταν είδα την μορφή σου τρελάθηκα...Hσουν μελαχρινή και μαυρισμένη..Φορούσες πανέμορφα ρούχα και έμοιαζες σαν να είχες έρθει από την εξωτική Χαβάη..Ανάμεσα στον υπόλοιπο κόσμο του μπαρ διάλεξες εμένα..Με κοίταξες και άρχισες να έρχεσαι κοντά μου..Οταν με πλησίασες δεν είπες τίποτα...Με κοίταξες στα μάτια...και μου έδωσες ένα τριαντάφυλλο. Σου ψιθύρισα: - Είναι πολύ όμορφο σαν τα μάτια σουκαι το άρωμα του μεθυστικό που αναδύεταιμια μελωδία σαν την ομορφιά σου. Μου ψιθύρισες.. Ντύο ευρώ 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ακολουθεί ανέκδοτο βιολογίας: Πως μπορεί το ανθρώπινο DNA που έχει τόση έκταση στο σύνολο του να χωράει στο πυρήνα ενός κυττάρου ? SUPER COILING 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Σταματάει ένα πρεζάκι, έναν στο δρόμο,και του λέει: -Φίλε μήπως έχεις 1 ευρώ;; -Τι τα θες ρε φιλαράκι;; -Να πάρω τη δόση μου θέλω. -Άσε ρε, και που ξέρω εγώ ότι δεν θα πάρεις τυρόπιτα;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Nτάξει τώρα παιζω με την τυχη μου. Λοιπόοοον: Μια Ασιάτισσα είχε παντρευτεί με έναν Άγγλο και ζούσαν στο Λονδίνο. Το θέμα είναι πως δεν μιλούσε καλά Αγγλικά, αλλά κατάφερνε να συνεννοηθεί με τον άντρα της. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν έπρεπε να πάει για ψώνια... Μια μέρα πήγε στο κρεοπωλείο και ήθελε να αγοράσει μπούτια κοτόπουλου. Δεν ήξερε πως να το πει και πάνω στην απελπισία της, σήκωσε την φούστα της και του έδειξε τα μπούτια της. Ο κρεοπώλης κατάλαβε και την έδωσε μπούτια κοτόπουλου.Μια άλλη μέρα, ήθελε να αγοράσει στήθος κοτόπουλου. Δεν ήξερε πως να το πει και πάνω στην απελπισία της, ξεκούμπωσε την μπλούζα της και του έδειξε το στήθος της. Έτσι πάλι πήρε αυτό που ήθελε...Μία άλλη φορά ήθελε να πάρει λουκάνικο. Μη βρίσκοντας έναν τρόπο να το πει στον κρεοπώλη, έφερε μαζί της τον άντρα της στο κρεοπωλείο και αυτός ήξερε Αγγλικά, δεν υπήρχε θέμα. 47 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Oχι 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Γ@μησε τα, ειναι τοσο κακο που αν μπορούσα θα με εκανα dislike. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Σε είδα που μπήκες στο μπαράκι.. Eγώ έπινα το ποτό μου αμέριμνος.. Mέσα στην ζάλη μου από τα ποτά όταν είδα την μορφή σου τρελάθηκα... Hσουν μελαχρινή και μαυρισμένη.. Φορούσες πανέμορφα ρούχα και έμοιαζες σαν να είχες έρθει από την εξωτική Χαβάη.. Ανάμεσα στον υπόλοιπο κόσμο του μπαρ διάλεξες εμένα.. Με κοίταξες και άρχισες να έρχεσαι κοντά μου.. Οταν με πλησίασες δεν είπες τίποτα... Με κοίταξες στα μάτια... και μου έδωσες ένα τριαντάφυλλο. Σου ψιθύρισα: - Είναι πολύ όμορφο σαν τα μάτια σου και το άρωμα του μεθυστικό που αναδύεται μια μελωδία σαν την ομορφιά σου. Μου ψιθύρισες.. Ντύο ευρώ χαχαχαχαχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις