giorgolavos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 -Γιατρέ, έφαγα εκείνο το μέρος στο παριζάκι που γράφει ότι δεν κάνει να το φας, θα πεθάνω;-Βασικά, κάποια στιγμή θα πεθάνουμε όλοι...-ΌΛΟΙ; ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ Ε-ΚΑ-ΝAAAAAAΑ... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Τρεις φίλοι συζητούν σχετικά με τις συμπτώσεις: -Η γυναίκα μου διάβαζε την "Ιστορία δύο πόλεων" και γέννησε δίδυμα! -Η δικιά μου διάβαζε τους "Τρεις σωματοφύλακες και γέννησε τρίδυμα! Τότε ο τρίτος πετάγεται από τη θέση του πανικόβλητος και φωνάζει: -Ωχ, πρέπει να πάω αμέσως στο σπίτι μου! Την ώρα που έφευγα η γυναίκα μου διάβαζε το "Ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες" 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μου λέγε η μάνα μου: "Με τη γνώση τα νικας όλα".Προχθές πήγε να μου δώσει κλωτσιά ο Γιαννάκης, 3 x 5 = 15 του λέω, σωριαστηκε στο χώμα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 -Γιατρέ, έφαγα εκείνο το μέρος στο παριζάκι που γράφει ότι δεν κάνει να το φας Για μισο λεπτό. Υπαρχει μέρος του παριζακίου που δεν τρώγεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Το περιτύλιγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Τι βρίσκεται στην κουζίνα και αρχίζει απο ρο? Απορροφητήρας Τώρα κλειδώστε το όμως! *bows* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Άμα το κλειδώσουμε για τα "ανέκδοτα" του σελλερς, γι αυτά του σταρ12 πρέπει να κάψουμε τον σερβερ.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Χάκερω και Σέλλερς μόνο ρεεεεεε \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έγινα 20 σήμερα. Λέω να σοβαρευτώ και να κόψω τα ανέκδοτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 σβήστο Χάκερ, μαλακία ανέκδοτο ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έγινα 20 σήμερα. Λέω να σοβαρευτώ και να κόψω τα ανέκδοτα. Και εσύ άλλαξες δεκαετία ε...nice Μην το κάνεις αυτό όμως... Θα έρθει η καταστροφή του κόσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ηταν που λετε(δεν το βρισκω στο νετ..) ενας ελληνας ενας ιταλος και ενας εβραιος, και πανε ολοι στην κολαση του λεει ο διαβολος, εχω τα κεφια μου σημερα, θα σας δωσω μια ευκαιρια για να πατε παράδεισο. λεει στον ιταλο, αν ξαναφας μακαροναδα ξεχνα τον παρδεισω, και εσυ εβραιε, αν ξανακλεψει ξεχνα τον. και εσυ ελληνα, αν ξαναπαρεις απο πισω θα μείνεις εδω συμφωνούν ξερω εγω, και ξαφνικα βρίσκονται σε μια τεραστια ερημο. περπατάνε για κανα 5λεπτο και ξαφνου, μια μακαροναδα μπολονεζ. το βλεπει ο ιταλος, μην μπορώντας να αντισταθεί, παει να την φαει, ΤΣΟΥΠ εξαφανιζετε το βλέπουν οι αλλοι αυτο και χέζονται απο τον τρόμο. πιο κατω βρίσκετε ενα 5ευρο, το βλεπει ο εβραιος, σκύβει να το πιασει ΤΣΟΥΠ εξαφανίζετε ο ελληνας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ηταν που λετε(δεν το βρισκω στο νετ..) ενας ελληνας ενας ιταλος και ενας εβραιος, και πανε ολοι στην κολαση του λεει ο διαβολος, εχω τα κεφια μου σημερα, θα σας δωσω μια ευκαιρια για να πατε παράδεισο. λεει στον ιταλο, αν ξαναφας μακαροναδα ξεχνα τον παρδεισω, και εσυ εβραιε, αν ξανακλεψει ξεχνα τον. και εσυ ελληνα, αν ξαναπαρεις απο πισω θα μείνεις εδω συμφωνούν ξερω εγω, και ξαφνικα βρίσκονται σε μια τεραστια ερημο. περπατάνε για κανα 5λεπτο και ξαφνου, μια μακαροναδα μπολονεζ. το βλεπει ο ιταλος, μην μπορώντας να αντισταθεί, παει να την φαει, ΤΣΟΥΠ εξαφανιζετε το βλέπουν οι αλλοι αυτο και χέζονται απο τον τρόμο. πιο κατω βρίσκετε ενα 5ευρο, το βλεπει ο εβραιος, σκύβει να το πιασει ΤΣΟΥΠ εξαφανίζετε ο ελληνας. με τουρκο το λενε οχι με ελληνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 με τουρκο το λενε οχι με ελληνα Άλλοι έχουν το όνομα κι άλλοι τη χάρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μα τόσο γμιάδες μας βγήκαν και οι 2 λαοί;;; Ποποποποπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις