hackerW32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 την βρηκα στο badoo, εκεινη με εχει δει σε φοτο (αυτην που εχω εδω ναι) εγω παλι θα την δω σημερα. μαλακα τεχνικός δικτύων εχει σπουδασει (ειναι 22) αυτο που τελειώνω εγω τωρα. βρηκα κοπελα που ασχολειται με υπολογιστες, ολα τα ονοιρα μου εκπληρώθηκαν. ειμαι πολυ χαρουμενος και κανω σα μαλακισμενο τωρα. 1
Antwni Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 μαλάκες βρήκα κοπέλα. εχω τοσο αγχος που ουτε το σουβλακι μου δεν μπορω να τελειώσω θα την συναντήσω σήμερα Πες κανένα από εκείνα τα ''καλά'' ανεκδοτά σου. Το γ@μ*_ _ το έχεις σίγουρο!!! 1
hackerW32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πες κανένα από εκείνα τα ''καλά'' ανεκδοτά σου. Το γ@μ*_ _ το έχεις σίγουρο!!! λεει ερωτα εχει μετα τον γαμω. παω για σοβαρή σχεση, οχι παίζουμε τωρα ω ρε με πιάνει και ενα χέσιμο οταν εχω αγχος --------------edit την είδα και άρχισα να τρέχω. i am not ready for this shit. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2014 από hackerW32
naive Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 λεει ερωτα εχει μετα τον γαμω. Δηλαδή λέει ότι επειδή είσαι ερωτευμένος, θα σε απαυτώσει μετά, καλό είναι αυτό νομίζω.
thomasG4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 λεει ερωτα εχει μετα τον γαμω. http://www.youtube.com/watch?v=dl7FeJ3x7yM#t=2048 5
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 καλα εκανε και το βαλε στα ανεκδοτα. 5
katiepie Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ένα επίκαιρο -Τί θα κάνεις μωράκι το βράδυ της Τσικνοπέμπτης; -Δεν έχω κανονίσει ακόμα.. -Θες να συνδυάσεις sex & παραδόσεις; -Πώς; -Ψήσου να σε γαμήσω!! 24
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η αλλη με πήρε στις 3 το βράδυ να μου πει οτι ειναι γυμνη στο κρεβάτι της με την φίλη της...ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΙΣ 3! 12
mandipl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ενα δικο μου Στο κρεβατι θελω την γυναικα να ειναι πολυ συντηρητικη ...Ωστε την ωρα του σεξ να μπορω να της λεω " Τι εισαι ? εισαι το πουριτανακι μου ?" 4
Xero1991 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 -Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις; -Hardware, εσύ; -Εγώ πονοκέφαλος. Wut wut?
Δημοφιλής ανάρτηση tzelen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ανοίγετε με δική σας ευθύνη Μπάινει ενας τύπος σε ενα μπαρ με το χαμόγελο μέχριτα αυτιά...!!- Τι έγινε ρε φιλαράκι ;; ρωτάει ο μπαρμαν, Γιατί τόση χαρά ;;- Άκου φιλε μου να σου πω τι μου συνέβη. Όπως ξέρεις,μένω δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό. Ε γυρνώντας εχθές τοβράδυ απο την μπυραρία, περνάω τις ράγες και τι να δω;- Τί ειδες ρε φίλε ; Πες μου...- Καθώς περπατούσα...βλέπω δεμένη στις ράγες την πιο ωραία γυναίκα που έχει υπάρξει ποτέ. Λεπτά πόδια, γεμάτα μπούτια, μεγάλα βυζιά, ωραίος κώλος...ήταν απλά φανταστική. Την έλυσα,την πήρα σπίτι και κάναμε τρελό και άγριο έρωτα μέχρι το πρωί.- Να σου πω...πiπα σου πήρε ;; Δεν βρήκα το κεφάλι... 50
frabalas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ανοίγετε με δική σας ευθύνη Μπάινει ενας τύπος σε ενα μπαρ με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...!! - Τι έγινε ρε φιλαράκι ;; ρωτάει ο μπαρμαν, Γιατί τόση χαρά ;; - Άκου φιλε μου να σου πω τι μου συνέβη. Όπως ξέρεις, μένω δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό. Ε γυρνώντας εχθές το βράδυ απο την μπυραρία, περνάω τις ράγες και τι να δω; - Τί ειδες ρε φίλε ; Πες μου... - Καθώς περπατούσα...βλέπω δεμένη στις ράγες την πιο ωραία γυναίκα που έχει υπάρξει ποτέ. Λεπτά πόδια, γεμάτα μπούτια, μεγάλα βυζιά, ωραίος κώλος...ήταν απλά φανταστική. Την έλυσα, την πήρα σπίτι και κάναμε τρελό και άγριο έρωτα μέχρι το πρωί. - Να σου πω...πiπα σου πήρε ;; Δεν βρήκα το κεφάλι... Θα μας μαζέψουν όλους κάποια μέρα με τα likes που κάνουμε. 8
Ntinaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αυτες που τρωνε τα πα'ι'δακια με μαχαιροπηρουνο, λογικα, στον πιανουν με χαρτοπετσετα... 6
hackerW32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ο νονος μου τρωει την πιτσα με μαζερι και πηρουνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις