hackerW32 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πως λέγεται στα Κινέζικα με χτύπησαν,γρονθοκόπησαν,τουλούμι ασαν στο ξύλο?Με ΤσάκιΤσαν 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 - Σας πάει πολύ αυτή η τουαλέτα. - Κλείσε την πόρτα ρε ανώμαλε 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πως λέγεται στα Κινέζικα με χτύπησαν,γρονθοκόπησαν,τουλούμι ασαν στο ξύλο? Με ΤσάκιΤσαν Ή εσύ βελτιώνεσαι με το καιρό ή εμείς σε συνηθίσαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 δυστυχώς το δευτερο, αυτο το ανεκδοτο το ειχα ποσταρει εδω ενα χρονο+ πριν απλα το ειδα, μου αρεσε, και ειπα να το επαναλαβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ποιός σκότωσε τον προτζέκτορα; Ο προτζαχιλλέας... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από e-tic 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ποιός σκότωσε τον προτζέκτορα; Ο προτζεκταχιλλέας... Είσαι κορυφή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 -Ποιός είναι ρε συ ο κωδικός του wi-fi;-Ρε μαλάκα μη γαμιεσαι..! Ήρθαμε να πιουμε ενα καφε, να πουμε δυο κουβέντες.-Με κεφαλαία ή με μικρά; 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ποιός σκότωσε τον προτζέκτορα; Ο προτζαχιλλέας... Πάλι hijack σε λογαριασμούς αλλονώνε ρε χακέρω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 -Θα βγούμε σήμερα?-μπα ρε.. λέω να κάτσω σπίτι να δω καμιά ταινία στο Facebook.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο είναι το αντίθετο του "Παρθενώνας" ; Γαμιστρώνας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Για να καταλάβεις αν μια γυναίκα προσποιείται πως κοιμάται, λες απλά: "Πάχυνες" Ταμπελάκι σε πόρτα καταστήματος: "ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ"... Σιγά μην είσαι και κουραμπιές... - Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί βρήκα αυτό το στρινγκάκι στην τσέπη σου; - Φυσικά, γιατί είσαι περίεργη κι αδιάκριτη... -Από οικοδομικές εργασίες τι πείρα έχεις; -Έχω πηδήξει μπάζα εγώ.. -Μωρό μου με πόσες έχεις πάει; -Με 14. -11 μου είπες προχθές..... -Άλλο τότε.. -Θες να παίξουμε το παιχνίδι του βιασμού; -Οχι.. -Καλά το πας. Όταν ήμουν μικρός έπαιζα με μια φίλη μου τον γιατρό... Τα χρόνια πέρασαν.. Αυτή έγινε γιατρός και εγώ ακόμα τον παίζω.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tyler Durdenn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ένας διάσημος παραγωγός, έχασε το δοκιμαστή κρασιών, σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και η εταιρεία προχώρησε για πρόσληψη ενός νέου δοκιμαστή. Στη συνέντευξη παρουσιάστηκε ένας βρώμικος νεαρός με μεθυσμένο πρόσωπο . Ο διευθυντής σκέφτηκε να κάνει ότι είναι δυνατόν για να τον απορρίψει. Του έδωσε ένα ποτήρι κρασί για να δοκιμάσει. - Αιγεωργήτικο , τρία χρόνια σε αμπέλι που καλλιεργείτε στη βόρεια πλαγιά , διατηρείται σε χαλύβδινες δεξαμενές. Κακή ποιότητα , αλλά είναι αποδεκτό. -Ακριβώς , είπε ο διευθυντής. Του έδωσε άλλο κρασί να δοκιμάσει. - Cabernet , αμπέλου που καλλιεργείτε στις πλαγιές της ΝΔ , που φυλάσσεται σε δρύινα βαρέλια και ωριμάζει φυλάσσεται άλλα 3 χρόνια, θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. - Ακριβώς. Δώστε του το τρίτο ποτήρι.. - Λευκό Pinot , αφρώδης υψηλής ποιότητας, είπε ήρεμα είπε ο νεαρός.Ο διευθυντής έμεινε έκπληκτος. Eκλεισε το μάτι και κάτι ψιθύρισε στη γραμματέα. Αυτή άφησε το δωμάτιο και επέστρεψε με ένα ποτήρι ούρων.Ο νεαρός δοκίμασε. Και λέει:- Ξανθιά , 26 χρονών , έγκυος τριών μηνών και αν δεν με προσλάβετε, θα πω και ποιος είναι ο πατέρας! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό μου θύμισε το: Πάει τύπος σε εστιατόριο.Ο σερβιτόρος του πηγαίνει τον κατάλογο και διαμοίβεται ο παρακάτω διάλογος:- Δε χρειάζομαι κατάλογο, θα ήθελα παρακαλώ να μυρίσω ένα πηρουνι σας.-Παρακαλώ;- Ξέρετε έχω μια ιδιαίτερη ικανότητα και μπορώ μυρίζοντας το πηρούνι να καταλάβω το καλύτερο πιάτο του μάγειρά σας. Ο σερβιτόρος εμφανώς απορημένος πάει στην κουζίνα, ξαναπλένει το πηρούνι και το πηγαίνει στον πελάτη.Αυτός , μυρίζοντας το , παραγγέλνει φιλετάκια εσκαλόπ.Ο σερβιτόρος ρωτάει τον σεφ αν του πέτυχαν και αυτός απαντάει ότι σήμερα τα έκανε καλύτερα από κάθε φορά. Το σκηνικό επαναλαμβάνεται τρεις φορές ακόμα, ο πελάτης μυρίζει το πηρούνι και παραγγέλνει το καλύτερο πιάτο του Σεφ.Ο σερβιτόρος έχει μείνει κάγκελο, το έχει μοιραστεί με όλο το μαγαζί και όλοι απορούν πώς διάολο τα καταφέρνει.Η λατζιέρισα, πρακτικός άνθρωπος, παίρνει το πηρούνι και το τρίβει από κάτω της.Το πάει ο σερβιτόρος στον πελάτη, αυτός το περνάει από την μύτη του, το ξαναπερνάει και αναφωνεί:Ρε μαλάκες, ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΦΡΟΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Είναι μόλις το πρώτο μάθημα κολύμβησης αλλά η όμορφη ξανθιά δεκαοχτάχρονη μοιάζει να μαθαίνειμε την πρώτη όλα όσα της λέει ο νεαρός της δάσκαλος στη πισίνα.Κάποια στιγμή σταματάει να κουνάει χέρια και πόδια και προβληματισμένη , ρωτάει το δάσκαλο:- Δάσκαλε, να ρωτήσω κάτι … είστε βέβαιος ότι , αν βγάλετε το δάκτυλο σας , θα βουλιάξω αμέσως; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ελα κορη μου ηρθες;νομιζα πως θα αργουσες οχι με εφερε ο τσακ νορισ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις