hackerW32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapios22 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Βγαίνει ο άλλος για ποτό και πίνει χυμο......Βγαίνει η άλλη για φαγητό και τρώει σαλάτα......Να μαζευτούμε μια μέρα να πάμε σ'ένα μπουρδέλο να παίξουμε μπιρίμπα!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 και δεν κλανουν. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/312413-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-nvidia-geforce-gtx-260/ Googlara "hackerw32" και βρηκα το παραπανω.. o god, wny? Ακομα με το ιδιο τροφοδοτικο και gpu ειμαι [gpu back from the dead μεσω φουρνισματος στους 200 για 8 με 10 λεπτα] Ρε η π$#@να η μητρηκη τα εκανε ολα.. εδινε 1.5 volt στον cpu αντι για 1.2.. και ειχα βρει θυμαμε μια τιμη καπου στα 1.125 που εκει δουλευε πια σωστα ο cpu..6 μηνες εκανα να βρω λυση.. Τι μαλακισμενο που ειμουν τοτε.. Σκετο ανεκδοτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αν αυτό σε βοηθάει, να σε ενημερώσω ότι δεν άλλαξες από τότε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/312413-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-nvidia-geforce-gtx-260/ Googlara "hackerw32" και βρηκα το παραπανω.. o god, wny? Ακομα με το ιδιο τροφοδοτικο και gpu ειμαι [gpu back from the dead μεσω φουρνισματος στους 200 για 8 με 10 λεπτα] Ρε η π$#@να η μητρηκη τα εκανε ολα.. εδινε 1.5 volt στον cpu αντι για 1.2.. και ειχα βρει θυμαμε μια τιμη καπου στα 1.125 που εκει δουλευε πια σωστα ο cpu..6 μηνες εκανα να βρω λυση.. Τι μαλακισμενο που ειμουν τοτε.. Σκετο ανεκδοτο. Δε λες, που δεν είναι από αυτά τα posts που πετούσες 100 smiles σε 20 λέξεις??? In other news.. Μπαίνει ένας τύπος με Αλτσχάιμερ σε ένα bar και θέλοντας να κάνει καμάκι στην barwoman παίρνει ύφος καζανοβα και της λέει: -Έρχομαι συχνά εδώ; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πω ρε Χάκερ, ακόμα και η περιγραφή του προβλήματός σου σαν ανέκδοτο είναι γραμμένη! "να πυροβολάω και να κάνει συνέχεια μπαμ μπαμ (πολύ γρήγορα όμως )" !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δε λες, που δεν είναι από αυτά τα posts που πετούσες 100 smiles σε 20 λέξεις??? http://www.insomnia.gr/topic/312413-πρόβλημα-με-nvidia-geforce-gtx-260/?p=2906191 μην το λες, το εκανα και εκει αυτο. ρε δεν με πιστεύω ρε http://www.insomnia.gr/topic/312413-πρόβλημα-με-nvidia-geforce-gtx-260/?p=2907043 Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και του λέει - Αγάπη μου είδα ένα καταπληκτικό όνειρο: ήταν λέει του Αγίου Βαλεντίνου σαν σήμερα και μου χάρισες ένα μαργαριταρένιο κολιέ. Κατά τη γνώμη σου τι σημαίνει αυτό; - Θα το μάθεις το βράδυ!! της λέει ο άντρας. Το βράδυ γυρίζει με ένα δώρο σε πακέτο. Το δίνει στη γυναίκα του η οποία είναι τρισευτυχισμένη. Ανοίγει ανυπόμονα το περιτύλιγμα και ανακαλύπτει… ένα βιβλίο με τίτλο «η ερμηνευτική των ονείρων». 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Χακέρω, αφιερωμένο: Πήγα να πετάξω τα σκουπίδια και πετάχτηκε μια γάτα από τον μπλε κάδο. Οικολόγατα... 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το καλύτερο σεξ το κάνεις λένε στα 40...Ανώμαλοι, δε σέβονται λιγάκι τον πεθαμένο 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Χακέρω, αφιερωμένο: Πήγα να πετάξω τα σκουπίδια και πετάχτηκε μια γάτα από τον μπλε κάδο. Οικολόγατα... Εγώ γιατί πιστεύω ότι το έπαθες όντως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Οχι ρε, στο ηλιθιο το φατσαμπουκ το διαβασα και αμεσως σκεφτηκα τον παλαβο κι ειπα να του αφιερωσω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 -Μη φεύγεις, κάτσε ρε μωρό. -Πάνε οι εποχές που έβαζες και "μου"; -Μη φεύγεις, κάτσε μου ρε μωρό. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ένας παντρεμένος πηγαίνει σ'ενα σουπερμάρκετ και τον χαιρετά μια εντυπωσιακήξανθιά!- Γνωριζομαστε; λεει αυτος. - Νομιζω εισαι ο πατερας ενος απο τα παιδια μου, απανταει η ξανθια. - Ω θεε μου! λεει εκεινος και θυμαται τη φορα που απατησε τη γυναικα του. Εισαι η στριπτιτζου απο το μπατσελορ ναιτ που ειχαμε π***χτει στην πισινα και μετα μου τις εβρεξες με το μαστιγιο και μου καρφωσες ενα καροτο στον κ***ο; - Όχι! κάνει εκείνη σαστισμένη. Είμαι η φιλόλογος του γιου σας! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις