hackerW32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πως θα λεγοταν το super mario bros αν ο μαριος πηγενε αναποδα; super mario piso Δικο μου παλι, αλλα την εμπνευση την πυρα απο μια εικονα στο δυαδικτιο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 4 αστικοι γυναικειοι μυθοι: δεν βλεπω τσοντες δεν αυνανίζομαι εχω παει μονο με 3 και εσυ εισαι ο τριτος δεν τα κανω εγω αυτα και δεν κλανουν. Πως θα λεγοταν το super mario bros αν ο μαριος πηγενε αναποδα; super mario piso Δικο μου παλι, αλλα την εμπνευση την πυρα απο μια εικονα στο δυαδικτιο Τι σου εφταιξε η καημενη η εμπνευση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πως θα λεγοταν το super mario bros αν ο μαριος πηγενε αναποδα; super mario piso Δικο μου παλι, αλλα την εμπνευση την πυρα απο μια εικονα στο δυαδικτιο ΣΤΗ ΠΥΥΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΗ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΕΕΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 απο την μπυρα δεν βγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 -Τι κάνεις; -Είμαι σπίτι, πίνω και χορεύω μόνος μου. -Τι χορεύεις; -Καλαματιανό -Και τι πίνεις; -Το ίδιο... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 και δεν κλανουν. Ναι ρε φίλε! Ποτέ όμως! Ακόμα κι αν είναι μόνες τους σ' ένα δωμάτιο και μπαίνοντας σε πιάσει η μπόχα, πιθανότερο είναι να σού πουν ότι έχει πρόβλημα η αποχέτευση τού σπιτιού, παρά ότι έχουν κάποια σχέση με το άρωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πως θα λεγοταν το super mario bros αν ο μαριος πηγενε αναποδα; super mario piso Δικο μου παλι, αλλα την εμπνευση την πυρα απο μια εικονα στο δυαδικτιο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 yeap, thats the one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 -τι έγινε ρε Σάκη πως πέθανε η πεθερά σου?-από δηλητηριώδη μανιτάρια-και οι μελανιές στο πρόσωπο?-δεν τα τρώγε με τίποτα η πουτ@να !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Να φανταστώ και την εικόνα εσύ την έφτιαξες yeap, thats the one 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ήταν ένας κύριος που κάθε πρωί που πήγαινε στη στάση να πάρει το λεωφορείο να πάει στη δουλειά του, τον περίμενε ένας τύπος που του έπιανε το μάγουλο και του έλεγε σιγανά: - Α! ρε κερατούκλη... Αυτό γινόταν κάθε μέρα, ώσπου ο άνθρωπος ανήσυχος ρωτάει τη γυναίκα του τι μπορεί να συμβαίνει. - Και πού θέλεις να ξέρω εγώ; του απαντάει εκείνη εκνευρισμένη και εκείνος ησύχασε. Την άλλη μέρα το πρωί στη στάση του λεωφορείου ο γνωστός τύπος του πιάνει πάλι το μάγουλο και του λέει: - Α! ρε κερατούκλη...είσαι και μαρτυριάρης!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ρε φίλε! Ποτέ όμως! Ακόμα κι αν είναι μόνες τους σ' ένα δωμάτιο και μπαίνοντας σε πιάσει η μπόχα, πιθανότερο είναι να σού πουν ότι έχει πρόβλημα η αποχέτευση τού σπιτιού, παρά ότι έχουν κάποια σχέση με το άρωμα... εγω τι να πω που οντως εχω προβλημα εξαερισμου/σωληνοσεων και μυριζει το σπιτι στο ασχετο σκατιλα, κρεμυδιλα και βιξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εγω τι να πω που οντως εχω προβλημα εξαερισμου/σωληνοσεων και μυριζει το σπιτι στο ασχετο σκατιλα, κρεμυδιλα και βιξ. Εσύ δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για το τι θα πεις καλή μου...η πραγματικότητα, έστω και με μορφή προβλήματος, είναι με το μέρος σου. Αν κάποιος ή κάποια σε αμφισβητήσει και σε νοιάζει η γνώμη που θα σχηματίσει, φτάνετε μαζί στο σπίτι σου, τού λες να μπει πρώτος μέσα και να τραβήξει βαθιά εισπνοή, βλέπει το Χριστό φαντάρο και καθαρίζεις! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 πως λενε τον αδελφο του καραϊσκακι; καραϊταβλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Λίγα λόγια για το βιξ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις