solution1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ποια είναι η διαφορά ενός τρομοκράτη και μιας γυναίκας με περίοδο; Με τον τρομοκράτη μπορείς να διαπραγματευτείς :/ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι πράσινο, τρώει ζωύφια, ζει κοντά σε λίμνες και έχει ρόδες ? Ο βάτραχος. Είπα ψέματα για τις ρόδες. Νευρικό...!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 - Tι σου'κανα και πίνεις; - Μπάμιες. - Ωραία ζυγαριά. Ηλεκτρονική; - Ρε μαλάκα, πάει το Galaxy! Ροχαλίζει ο πατέρας μου και ντρέπονται τα κωλοφτιαγμένα παπάκια να κάνουν ξερόγκαζο... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ο Τσακ Νόρις είπε υποσχέσουκαι ο ίππος χέστηκε ------------ -Ρε φίλε μου ζήτησε διαζύγιο και μου είπε ότι θέλει και διατροφή.-Και συ τι της είπες;;;-Να πίνει πολλά νερά και να κόψει τα λιπαρά. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 - Θα έρθεις σπίτι;- Για πόσο;- Εε για καναγαμισάωρο! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Συζήτηση μεταξύ δύο φιλενάδων μου -Τι θα κανεις του Αγίου Βαλεντινου; - Χμμμ, τι μέρα πέφτει; - Παρασκευή! - Φακές 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Φακ νο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 4 αστικοι γυναικειοι μυθοι: δεν βλεπω τσοντες δεν αυνανίζομαι εχω παει μονο με 3 και εσυ εισαι ο τριτος δεν τα κανω εγω αυτα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η πρώτη γυναίκα στο διάστημα:-Χιούστον έχω πρόβλημα.-Σε ακούμε. Τι πρόβλημα. ;;;-Τίποτα, τίποτα...άστο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η μάνα μου θέλει να φτιάξει facebook για να βρει παλιες της συμμαθήτριες. Της είπα καλύτερα να κοιτάει τα silvert alert. Μου μαγείρεψε μπριαμ... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Πως λέγεται αυτός που μπορεί να περάσει μέσα από τζάμια Τζαμαϊκανός Και πως λέγεται αυτός που περνάει μέσα από πόρτες ; Πορτορικανος Και τι είναι μπλε άσπρο και πετάει; Το στρουμφάκι σουπερμαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ποιον κωδικα κυκλοφοριας ακολουθουν οι ελληνες οδηγοι? τον cock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ποιον κωδικα κυκλοφοριας ακολουθουν οι ελληνες οδηγοι? τον cock Τον πετεινό; Τι είδους κώδικας είναι αυτός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 - Πωωω ρε φίλε, πολύ νέκρα έπεσε... - Σκάσε ρε μαλάκα, σε κηδεία είμαστε... Τα είχα με κοπέλα που μετα το σεξ δεν ήθελε αγκαλίτσες αλλα τσιγάρο και ύπνο. Για να υπάρξει ισορροπία έκλαιγα, τρώγοντας παγωτο στο σαλόνι. Φέρανε καινούργια μπαργούμαν απο το Ιραν εδω στο συνοικιακο μπαράκι. Άντε να σε πείσει μετα ότι δε σερβίρει μπόμπες... - Πατέρα το κάναμε χωρίς προφυλακτικό.- Ναι και;- Έγινε μαλακία..- Ναι και;- Και δεν είμαι καλά, έχω ζαλάδες.- Ναι και;- Και κάνω εμετό συνέχεια...- Ναι και;- ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!- ΓIΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;;; Πιάστηκε σήμερα η ζακέτα μου στην πόρτα και έσερνα μισή ώρα το Smart χωρίς να το καταλάβω... Είπα σε Θεσσαλονικιά "θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο" και μου ζήτησε το Galaxy. - Έχω ενα ευχάριστο και ενα δυσάρεστο. - Ξεκίνα με όποιο θες. - Λοιπόν, θέλω να χωρίσουμε. - Μάλιστα...για προχώρα και στο δυσάρεστο τωρα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logical insane Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί ο Νώε έβαλε στην κιβωτό τρεις ζέβρες;Γιατί ήθελε να έχει μία ρεζεβρα. Ηταν ενα κοριτσακι, η Μουμα. Παει λοιπον ενας τυπος και τη ρωταει... - Μουμα θες αγκαλια? - Οχι. - Θες φιλια? - Οχι. - Θες χαδια? - Οχι. - Θες ερωτα? - Ναι. Μουμα θες έρωτα Τι ρίχνει ο spiderman oταν δεν του πιάνει ένα κόλπο; ιστοπαναγιες -Γιατρέ τι έχει το παιδί μας και μας απειλεί συνέχεια κρατώντας καραμπίνα; -Μην ανησυχείτε μια απλή "γκανγκστερντερίτιδα" είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις