Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 μια χαρα δουλευουν τα ματια μου, αναγραμματισμό δεν κανω πρωτη φορα (εχω μπερδεψει 809 με 806) εχω πει φρασεις οπως, στο κατουρι πηγαδισα; πρεπει να παω τον γιατρο στο σκύλο περισνα στυνα ξαφυλια και το κορυφαιο που γελαγα σπαστικα για κανα πενταλεπτο, συνέβη πριν κανα μυνα με ρωταει συμμαθητής "με καπα η με χι γραφετε το επιθετο σου;" με χαπα του λεω. κοιταζόμαστε, σταματάμε το μαθημα απο τα γελια. και ειπε σε ολους αυτο που μολις ειπα.. μια μικρή δυσλεξία την εχω. ποτε δεν πηγα για να παρω χαρτι επιδι ακριβως ειναι μικρη και το παθαίνω σπανια. Και εγώ το παθαίνω μερικές φορές αυτο που έκανα μπολντ. xD (όχι ακριβώς το ίδιο παράδειγμα όμως ) Δεν είναι δυσλεξία αυτό, απλά βιασύνη πιστεύω...
Jenkins Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κάποια σχιζοφρενική πάθηση είναι προφανώς. Αν τελικά ταΐσετε τον γιατρό στον σκύλο, θα σας εξετάσουν. 5
~mxls~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 - Μικρός τι όνειρα είχες; - Να ζήσω σε ένα ρατσιστικό, φονταμεταλιστικό, σκοταδιστικό, φασιστικό καθεστώς. - Τώρα πώς τα πας; - Ζω το όνειρό μου! 4
DrLo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 - Μικρός τι όνειρα είχες; - Να ζήσω σε ένα ρατσιστικό, φονταμεταλιστικό, σκοταδιστικό, φασιστικό καθεστώς. - Τώρα πώς τα πας; - Ζω το όνειρό μου! 1. Αυτό τώρα είναι ανέκδοτο ? 2. Κάποιοι θα πρέπει ίσως να ζήσουν πραγματικά σε "ρατσιστικό, φονταμεταλιστικό, σκοταδιστικό, φασιστικό καθεστώς" για να μάθουν το νόημα των λέξεων. -ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ; -ΕΝΑ ΧΥΜΟ -ΤΙ ΧΥΜΟ; -carrot cherry carrot chery 8
~mxls~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 - Αχ αγάπη μου, θέλω αυτή η βραδιά να μην τελειώσει ποτέ. - Κάτσε να βάλω ένα dvd του Αγγελόπουλου... Ρωτήσαν μια πετυχημένη πουτάνα ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της. Είπε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να το έχεις μέσα σου...- Τι φορας; - Πυζάμα ,ζακέτα, παντόφλες και κρατάω ενα μυξομάντηλο. - Γινε πιο καυλωτικη ρε... - Αχ, σταζει η μύτη μου !!! - Μη τρως τόσο πολυ, θα παχύνεις.- Χέστηκα, δε θα κουβαλάω εγω το φέρετρο. - Πόσο χρονών εισαι; - 24. - Α, στο άνθος της ανεργίας σου. Όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να σε κερατώσει. "Πάολο Παντελίδιο"Άντε ρε μάνα κάνε κάνα γλυκάκι να φάμε όλη μερα καθομαι δηλαδή έλεος...Σεξ μετά από καλό τσακωμό δεν έχω κάνει ποτέ. Μη μας πούνε και νεκρόφιλους...Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι λένε οτι οι Πατρινές είναι ξέκωλα. Θυμάμαι μια φορά είχα γνωρίσει 2 σε μία παρτούζα και μου φάνηκαν ok. 16
star12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Της ανοίγω την πόρτα, μου λέει: “τι ιππότης”, της λέω “Τζεντάι” και γέλαγα μόνος μου. Μετά απορώ γιατί δεν πηδάω. -Γιατρέ με πονάει το γόνατό μου. - Να το κατουρήσεις και να του βάλεις σκόρδο στουμπισμένο. -Γιαγιά, βγες από τη γραμμή.. -Τα καλύτερα μου χρόνια μου΄φαγε ο μαλάκας . -Μα 3 μήνες τα ‘χατε . -Αστοδιάλο κι εσύ Λέει η δασκάλα στον πατέρα του Μάκη. - Έχω να σας πω ένα καλό και ένα κακό νέο για τον γιο σας. - Πείτε μου το κακό πρώτα. - Τον γιο σας στο σχολείο τον φωνάζουν Μαίρη. - Και το καλό; - Βγήκε Μις Μάρτιος. Τόσα χρόνια το Skip δε κατάφερε να πείσει άλλον κατασκευαστή πλυντηρίων…Στους 29 έμεινε! 17
Δημοφιλής ανάρτηση thephotoshoped Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Και ενα που ακουσα απο τη μανα μου πριν λιγο και γελουσα μονος μου. Μπαινουμε στο αμαζον να δει κατι παπουτσια. Γραφει απο κατω Only 1 left in stock. Μου λεει "κριμα, μονο ενα αριστερο εμεινε. Μα ποιος πηρε το δεξι;" Εκλαψα. 41
~mxls~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σε βλέπει η φίλη σου κλαμμένο. Έλα πιάσε το βυζί μου να συνέλθεις. Καμία. Ποτέ. 26
ribo7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 - Ρε έχει πολυ ανθρακικο η λεμονάδα... - Αραίωσε την. - Καλα λες. Πιασε την βότκα... Μου θύμισες ένα ανέκδοτο (ίσως και υπαρκτή ατάκα): Λέει ο προπονητής στα αποδυτήρια: Πρέπει να πίνετε 1.5 - 2 λίτρα χυμό τη μέρα. - Ρε κόουτς, για να πιω εγώ 2 λίτρα χυμό πρέπει να πιω 6 λίτρα vodka! 6
giorgolavos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Μητρογλου , τώρα μένει να περάσει και τα σήματα... 12
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Η άλλη στο The Voice δεν πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά στα @@ της.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οταν η γκομενα του καγκουρα τον χωριζει, του λεει "Καλα να προσπερνας". 4
star12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Πως λέγεται ο Πέτρος που τρώει πάνινι στα αγγλικά ; Πάτερ παν 1
~mxls~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 - Μη μου πεις ότι είσαι ο Άγιος Πέτρος ;;;- Μη μου πεις ότι είσαι η ηλίθια που πνίγηκε στην πίπα; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις