Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να αντισταθμίσει η κυβέρνηση το μέτρο υπέρ της πώλησης φαρμάκων στα super market, θα επιτρέψει τους φαρμακοποιούς να βάλουν ζαρζαβατικά και κρέατα στα φαρμακεία.  

Επεξ/σία από ZAFIRIOSNT
  • Like 2
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

• Λένε ότι στο γάμο περνάς ζωή και κότα! Δεν λένε όμως ότι ο ένας κάνει την ζωή και ο άλλος την κότα.!
  • Πήρατε όλοι ψηφιακές φωτογραφικές. Άμα χωρίσετε να δω τι θα σκίζετε.!
  • Είμαι τόσο πρόστυχος ώστε ακόμα κι ο αριθμός του κινητού μου αρχίζει από 69.!
  • Πάντως, ελπίζω να μας ψεκάζουν. Δε θέλω να πιστέψω πως κάνω τόσες μαλακίες από μόνος μου.!
  • Πήγα στα Village cinemas. Κάτω από την οθόνη έγραφε "η ταινία ξεκινάει με μια Heineken." Ακόμα την περιμένω.!
  • Μου λέει η γυναίκα μου "Θα με βοηθήσεις να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα;" και της απαντώ "Δώσε μου το link"! Δεν καταλαβαίνω γιατί τσαντίστηκε.!
  • Ρε φίλε, αφού βλέπεις πως η κοπέλα προσπαθεί να παρκάρει. Τι κορνάρεις και βρίζεις δυο ώρες τώρα;
  • Ακόμα και το μπλακ χιούμορ θα πρέπει να είναι έξυπνο. Για παράδειγμα, στον τάφο μου θα γράφει "Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θά' ρθεις".!
  • Οι ψεύτικοι φίλοι είναι σαν τις σκιές. Πάντα εκεί όταν ο ήλιος λάμπει, αλλά δε φαίνονται πουθενά όταν όλα είναι μαύρα.
  • Αν Θεά της γεωργίας ήταν η Αφροδίτη και όχι η Δήμητρα, αντί για δημητριακά θα τρώγαμε για πρωινό αφροδισιακά και θα περνάγαμε πολύ καλύτερα.!
  • Τρελάθηκε ο καιρός, τρελάθηκε κι η μάνα μου και δεν ξέρει τι να μου δώσει όταν φεύγω. Μπουφάν; Αντηλιακό; Ομπρέλα;

. Θυμάμαι κι εγώ πριν 3-4 χρόνια που έδωσα πανελλήνιες και έχασα την  ιατρική για 18.000 μόρια.!

• Μόνο η Ελενίτσα με αγαπούσε πραγματικά! Μετά άλλαξα νηπιαγωγείο και χαθήκαμε.!
  • Στο απέναντι μπαλκόνι τέσσερα άτομα καπνίζουν ένα τσιγάρο. Πουτάνα κρίση.!

• Like 9
Δημοσ.

Είναι ένας κινέζος ..... Και κοιτά πόσοι γίνανε

Γιατί οι βατραχάνθρωποι βουτάνε προς τα πίσω; Γιατί από μπροστά είναι η βάρκα!

Μπαίνει ένας σκελετός σε ένα μπαρ και λέει "Πιάσε μια μπύρα και μια σφουγγαρίστρα."

• Like 1
Δημοσ.

- Μπορώ να δω το μέλλον.

- Αποκλείεται...

- Το ήξερα οτι θα πεις αποκλείεται...

- Είσαι μαλακας.

- Κι αυτο το ήξερα.

- Αυτο το ήξερα κι εγω.

- Ρε έχει πολυ ανθρακικο η λεμονάδα...
- Αραίωσε την.
- Καλα λες. Πιασε την βότκα...

• Like 9
Δημοσ.
Εχθές είχα πάει στο Σύνταγμα μόνος μου, έκανα αυτοσυγκέντρωση.

Αν η τελευταία μπουκιά ήταν η δύναμη μου τώρα θα ήμουν ο σούπερμαν, όχι ο χοντρός της παρέας.

Έπιασα τη κοπέλα μου να ξεφυλλίζει περιοδικό με νυφικά. Eλπίζω να έχει γκόμενο...

• Like 7
Δημοσ.

Το περίμενα αυτό με τον Μήτρογλου. Οι Άγγλοι δε θα έμεναν μόνο στα Μάρμαρα...

Ο άλλος με ρωτάει γιατί καράφλιασα!. Δεν τα πότιζα ρε φίλε...

Πάτε και φιλιέστε για goodbye στο μετρό λες και ο άλλος πάει πολεμικός ανταποκριτής στην Συρία. Στα Σεπόλια θα κατέβει.

- Σε δείρανε ρε;

- Βουλωμένο μάτι διαβάζεις...

- Μωρό μου,τι ώρα θα έρθεις να με πάρεις; Έγω γίνει μούσκεμα.

- Με θες πολυ μωράκι μου;

- Βρέχει ρε μαλάκα.

- Λάχανο; Τι κάνεις εκεί με τον κιμα;;;

- Δεν είναι αυτό που νομίζεις...

- ΠΩΣ ΝΤΟΛΜΑΣ!

Δύο βήματα για να βγάλεις λεφτά με την βοήθεια του ίντερνετ:

1. Κλείνεις το ίντερνετ.

2. Πας να δουλέψεις.

Βάζω την κάλτσα στους 90 βαθμούς σε αργό πρόγραμμα πλύσης μέχρι να μου πει που είναι το ζευγάρι του...

• Like 21
Δημοσ.
Του ζήτησα να μου πει τι έγινε και μου απάντησε

"νσνσ νσνννσσνσς ννσν σσνσνν, σνννννσνσν ννσνσνς!"

Μου τα είπε όλα με το Νι και με το Σίγμα

• Like 12
Δημοσ.

Και τι φταίει η δυσλεξία αν εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ''πλευρά'' από το ''λεφτά''?

Μυωπία λέγεται.

:P

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα δουλευουν τα ματια μου, αναγραμματισμό δεν κανω πρωτη φορα (εχω μπερδεψει 809 με 806)

εχω πει φρασεις οπως,

στο κατουρι πηγαδισα;

πρεπει να παω τον γιατρο στο σκύλο

περισνα στυνα ξαφυλια

και το κορυφαιο που γελαγα σπαστικα για κανα πενταλεπτο, συνέβη πριν κανα μυνα

με ρωταει συμμαθητής "με καπα η με χι γραφετε το επιθετο σου;"

με χαπα του λεω.

κοιταζόμαστε, σταματάμε το μαθημα απο τα γελια. και ειπε σε ολους αυτο που μολις ειπα..

μια μικρή δυσλεξία την εχω. ποτε δεν πηγα για να παρω χαρτι επιδι ακριβως ειναι μικρη και το παθαίνω σπανια.

• Like 2
Δημοσ.

Σύμφωνα με την απολογία τους οι απαγωγείς του Καραμολέγκου σκόπευαν να απαγάγουν τον Υφαντή και τον Milner, στο πλαίσιο σχεδίου να μείνει η Ελλάδα χωρίς τοστ.

• Like 6
Δημοσ.

μια χαρα δουλευουν τα ματια μου, αναγραμματισμό δεν κανω πρωτη φορα (εχω μπερδεψει 809 με 806)

εχω πει φρασεις οπως,

στο κατουρι πηγαδισα;

πρεπει να παω τον γιατρο στο σκύλο

περισνα στυνα ξαφυλια

και το κορυφαιο που γελαγα σπαστικα για κανα πενταλεπτο, συνέβη πριν κανα μυνα

με ρωταει συμμαθητής "με καπα η με χι γραφετε το επιθετο σου;"

με χαπα του λεω.

κοιταζόμαστε, σταματάμε το μαθημα απο τα γελια. και ειπε σε ολους αυτο που μολις ειπα..

μια μικρή δυσλεξία την εχω. ποτε δεν πηγα για να παρω χαρτι επιδι ακριβως ειναι μικρη και το παθαίνω σπανια.

Πολλές φορές βλέπουμε ή πράττουμε αυτά που θα θέλαμε να δούμε ή να πράξουμε,βλέπε "λεφτά υπάρχουν"...

Δεν είναι δυσλεξία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...