athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 το αντιθετο του αντερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τι είναι οβερ? -καλο μηνα - μηνας λαμβανει, οβερ. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 -Αχ βρε αγόρι μου,κουρέψου,μ'α το μαλλί ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά ? -Μάνα,εγώ μια μέρα με αυτό το μαλλί θ' αξίζω πολλά . Οικία Ξηρού 1994 μ.Χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapios22 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 το αντιθετο του αντερ ρεντα αχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=tbSU8jjdxoI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πως λέγεται ο Μελ που έσπασε το χέρι του στα αγγλικά;;; Μελ γιπσον 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 πως λεγεται ο γυφτος Μελ;;; Μελ γύφτον αν εισαι κοπελα και μονη by the way, ενδιαφέρομαι για σοβαρή σχεση. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πως λέγεται ο Μελ που έσπασε το χέρι του στα αγγλικά;;; Μελ γιπσον 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και ποιος προσπαθεί να σκοτώσει ταστρουμφάκια με ένα ... φονικό όπλο ;;; ... ο ΔΡΑΚΟΥ-ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ ... !!!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τελειώνει ένας το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του: - Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο; Λοιπόν εγώ δεν συντηρώ κοπρίτες, γι’ αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες; Έχοντας την ισχυρή οικονομική και πολιτική θέση ο πατέρας κινεί τα νήματα για να βρει μία θέση στον γιο του. Παίρνει στο τηλέφωνο το Σαμαρά: - Αντώνη, θυμάσαι τον γιο μου; Λοιπόν, τέλειωσε το λύκειο και ο τεμπέλης δεν θέλει να σπουδάσει. Θα μπορούσες να του βρεις μια θέση να αρχίσει να δουλεύει, μήπως εν τω μεταξύ βρει το δρόμο του και αποφασίσει να σπουδάσει; Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι που θα τον κάνει να δουλέψει σκληρά, να μην κάθεται και τα ξύνει. κατάλαβες; Την επόμενη μέρα ο Σαμαράς τον παίρνει και του λέει: - Ετοιμη η δουλειά για τον γιο σου. Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας και 10.000 ευρώ το μήνα, τέλεια έτσι; - Τι λε ρε Αντώνη, αυτό είναι υπερβολικό. Πρέπει να τον αρχίσουμε πιο χαμηλά, και με τέτοια τρελά λεφτά αυτός ο τεμπέλης θα γίνει χειρότερος. Περνάει λίγη ώρα. Τηλέφωνο ο Σαμαράς: - Φίλε του βρήκα κάτι πιο σεμνό. Ιδιαίτερος Γραμματέας Υπουργού. Ο μισθός είναι πιο σεμνός, μόνο 8.000 ευρώ το μήνα. - Όχι ρε συ. Μόλις που έβγαλε το Λύκειο. Δεν θέλω η ζωή του να είναι τόσο εύκολη με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να αισθανθεί την ανάγκη να σπουδάσει, κατάλαβες; Την επόμενη μέρα: - Φίλε, του βρήκα δουλειά ως Διευθυντής στο Μουσείο της Ακρόπολης και ο μισθός θα είναι μόνο 4.000 το μήνα. - Μα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ρε Αντώνη βρες μου κάτι πιο σεμνό, κάτι στα 600 με 700 ευρώ το μήνα. - Μα τι λές τώρα, αυτό είναι αδύνατο. - Γιατί; - Γιατί αυτές οι θέσεις δίνονται μόνο με διαγωνισμό και χρειάζεται να έχει Βιογραφικό επιπέδου, με τέλειες γνώσεις Αγγλικών, Πανεπιστημιακό δίπλωμα, τουλάχιστον ένα Master ή PHD στο εξωτερικό, θέληση να δουλεύει υπερωρίες άνευ αποδοχών, και φυσικά προϋπηρεσία. Φίλε μου αυτές οι θέσεις των 600 ευρώ δεν βρίσκονται εύκολα!!! 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα ... . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 - Είμαι χοντρή. - Άσε τις βλακείες μια χαρά είσαι. Έλα πάρε 2 καρέκλες και κάτσε μαζί μας... - Δυο μήνες τώρα που οδηγώ δεν μου εχει κορνάρει κανένας! - Φαντάσου τι πατσαβούρα είσαι... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 τραγούδια των Metallica ή Σιδέρικα (όπως προτιμάτε) στα ελληνικά...απολαύστε: Άρχων των μαριονετών (master of puppets) βιτζίνα (fuel) ψόφα, ψόφα αγάπη μου (die, die my darling) ασυγχώρητη (unforgiven) μπέκα αμμάνθρωπε (enter sandman) τίποτα άλλο δεν μετράει (nothing else matters) για ποιόν κρούει ο κώδων? (for whom the bell tolls) μαλακία αλλά ισχύει (sad but true) αναζήτησε και κατέστρεψε (seek and destroy) γάμα τους όλους (kill 'em all) ένα (one) όπου μου την καυλώσει πάω (wherever I may roam) καβάλα την αστραπή (ride the lightning) μαυρισμένο (blackened) αναπάντητη απ' το χθούλου (call of kthulu) αμπήδα στη Θράκα (jump in the fire) τσίπουρο στο βάζο (whiskey in the jar) κοπάνα τα λαμπατέρ (hit the lights) ερωτύλος (loverman) 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καπνός στο νερό, φωτιά στον ουρανό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 - Όχι Αλτσχάιμερ (the memory remains) από τον δίσκο ξαναγεμισε (reload) - Γύρισε σελίδα (turn the page....ok είναι του bob) από την ένωση γκαραζιών (garage inc) - Μέχρι να κάνει νάνι (until it sleeps) από τον δίσκο γέμισε (load) Μαύρο Άλμπουμ κ και δικαιοσύνη για όλους,ροκάρουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Downloader.me Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ΤΟ INSOMNIA ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ . . . . . Χα,χα καταλάβατε...ανέκδοτο ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις