star12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του. - Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρώτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια... σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και κάναμε sex; - Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά. - Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας, λέω να το ξανακάνουμε απόψε. - Βεβαίως, λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια. Ένας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία, σκέφτηκε: "Γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια" και τους ακολούθησε. Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα και να πιάνεται στον φράχτη και από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο σεξ που είχε δει ποτέ ο ματάκιας! Για 40 λεπτά, χωρίς διακοπή, το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυο τους, ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα. Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει, ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο σεξ πόσο μάλλον από δυο γερόντια. "Πρέπει να μάθω το μυστικό τους" σκέφτηκε. Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο. - Παππού, χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια; - Παιδί μου, απαντά ο γέρος, πριν πενήντα χρόνια αυτός ο φράχτης δεν ήταν ηλεκτροφόρος 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 - Που λέει τα κιλά μου; - ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση akpe Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Όποιος βρει τον Χριστόδουλο Ξηρό θα πάρει €4.000.000 €! Μείον: - Φ.Π.Α. 23% - Φόρος Εισοδήματος 42% - Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης 4% - Φόρος μεγάλου πλούτου: 10% Ίσον: €840.000 καθαρά Ενημερώνονται οι επίδοξοι «πληροφοριοδότες» ότι θα πρέπει να μαζέψουν αποδείξεις από επιχειρήσεις ίσες με 25% του εισοδήματος τους, δηλαδή €1.000.000. Υ.Γ.: Το δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα να σας καταβάλλει το ποσό των €4.000.000 όταν τα ταμειακά διαθέσιμα το επιτρέψουν με τόκο υπερημερίας 6% Αντίθετα, η καθυστέρηση στην καταβολή των προαναφερθέντων φόρων είναι κακούργημα, επισύρει ποινή φυλακισης, πρόστιμα κατά περίπτωση από €1000 και πάνω, ενώ επιπλέον χρεώνεται με τόκους υπερημερίας 8% Με πήρε ο Χριστόδουλος Ξηρός τηλέφωνο και με απείλησε ότι αν δεν του δώσω €100.000 θα πάρει την αστυνομία τηλέφωνο με το όνομα μου και θα τους αποκαλύψει τη θέση του. 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 (Κάθεστε? Καθίστε πρώτα...μην πάθετε τίποτα μετά από αυτό που θα ακολουθήσει...) -Δες το ρε μλκ -Τι να δω ρε? -Δες το γρήγορα ρε μλκ...τελείωνε -Δεν βλέπω τίποτα ρε -Δεστο γαμώ...το σκοινί σου λέω δέσε μια ώρα!!! Ποιος χακερω και μλκιες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 -Εχεις ενα φιλτράκι;-Έχω.-Εχεις και χαρτάκι;-Εχω.-ωραιος.εχεις και καπνο;-ε εχω ρε φιλε!-κομπλε, η κοπελα δικια σου? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 -Εχεις ενα φιλτράκι; -Έχω. -Εχεις και χαρτάκι; -Εχω. -ωραιος.εχεις και καπνο; -ε εχω ρε φιλε! -κομπλε, η κοπελα δικια σου? Γράφτο ολόκληρο ωρέ :Ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Συγνωμη ωρε δεν ειδα οτι ειχε ξαναποσταριστει ετσι το ειχα βρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλό και έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πόσες ταινίες θα ήταν διαφορετικές αν ο ταρίφας ήταν έλληνας:- Γρήγορα, ακολούθα αυτο το αμάξι... - Κοπελια Κατεχάκη πάω, αν σε βολεύει !!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πως λεγεται η γυναικα που ειναι χωρισμενη με ποδοσφαιριστη και και παντρεμενη με αστυνομο;Του κλοτσου και του μπατσου! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 - Ναι, γεια σας, μια παραγγελία.Ένα αποκριάτικο μενού απ´ολα- Ποιο λέτε κύριε?- Αυτο που μου στείλατε χθες, που το τρως και σε παει σερπατινα. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μια φορα στο δασος ηταν το λιονταρει και ηθελε να χεσει ομως δεν ηξερε που και ετσι εφτιαξε μια τουαλετα και εκει θα πηγαιναν ολα τα ζωα για την αναγκη τους.Μετα απο καμια βδομαδα που εγινε η τουαλετα η αρκουδα δεν κρατιοταν απο το πολυ το χεσιμο αλλα μπροστα της ηταν καμια 50 ζωα.Δεν μπορουσε να κρατηθει με τιποτα και παει πισω απο ενα θαμνο.Μολις παει να την πεταξει τσουπ πεταγεται το λιονταρι: - Αρκουδα τι κανεις εκει;; -Τρωω σκουλικια αρχοντα μου -Αντε τελειωνε ερχεται η σειρα σου Παει η αρκουδα να δει αλλα 40 ατομα μπροστα της.Βλεπει ενα πιο μεγαλο θαμνο μπροστα της και παει.Μολις παει να την βγαλει παλι το λιονταρι:-Αρκουδα τι κανεις εκει;; -Θαυμαζω τη φυση λιονταρι -Αντε τελειωνε ερχεται η σειρα σου Γυρναει στη σειρα και βλεπει 30 ζωα μπροστα της.Λεει δεν παει αλλο θα ανεβω σε ενα δεντρο.Ανεβαινει και μολις την βγαζει,ερχεται το λιονταρι και της λεει: -Αρκουδα τι κανεις εκει;; Αυτη πριν πεσει κατω η κουραδα την πιανει και λεει: -Θαυμαζω τη φυση απο εδω πανω,πολυ ωραια φαινεται απο εδω -Για κατεβα κατω γιατι μου φαινεσαι υποπτη. Κατεβαινει και κραταει την κουραδα πισω απο την πλατη της. -Τι εχεις αρκουδα εκει;; -Τιποτα λιονταρι -Για δειξε μου τα χερι σου Δειχνει το αριστερο τιποτα,το ξαναβαζει πισω απο την πλατη της πιανει την κουραδα με το αριστερο και δειχνει το δεξι -Για δειξτα και τα 2 μαζι Τι να κανει τα δεχνει αλλα τα εχει κλειστα. -Για ανοιξε τα -Ααα λιονταρι δεν μπορω γιατι μεσα υπαρχει μια πεταλουδα -Ανοιξε τα που σ λεω Ε τα ανοιγει και λεει: -Ωπ με εχεσε η πεταλουδα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μια φορα στο δασος ηταν το λιονταρει και ... Λιονταρω, λιονταρεις, λιονταρει... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Λιονταρω, λιονταρεις, λιονταρει... ναι ρε φιλε τι να κανουμε γινονται και λαθη οταν το γραφεις εσυ το ανεκδοτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις