pournaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 1. wat 2. Είναι pressure-sensitive τα κουμπιά στο insomnia; mlown Φιλαρακι, ο ινσομνιας ειναι πολυ μπροστα λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 το τριτο εχει ξαναμπει. that's what she said. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 - Πέθανε η κυρά Βέτα από πάνω ρε!- Σώπα ρε! Πως έγινε;- Ε να.. βγήκε με κάτι χαλιά στο μπαλκόνι.....- Ναι. Και; - Ε, τα τίναξε.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Όταν κάποια με ρωτά τι ζώδιο είμαι, της λέω πως ειμαι υιοθετημένος και δεν ξέρω ποτε ακριβως γεννήθηκα...δακρύζω και με παίρνει αγκαλια... μετα ξέρεις... 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 σε ένα σχολείο της κρήτης, πάνε 3 μαθητές στο διευθυντή. ο διευθυντής ρωτάει τον πρώτο μαθητή: "τι έκανες εσύ, παιδί μου;". "εγώ πέταξα το σφουγγαράκι στα σκουπίδια" απαντά το παιδί. ρωτάει τον δεύτερο το ίδιο. "εμένα με στείλανε, γιατί πέταξα το σφουγγαράκι από το παράθυρο" απαντά ο δεύτερος. ρωτάει και τον τρίτο, έναν ταλαίπωρο με αίματα στο πρόσωπο:"εσύ, παιδί μου, τι έκανες;". "εγώ, κύριε, είμαι ο σφουγγαράκης!". 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εκανα τσέκ ιν απτο πλυντήριο αυτοκινήτων και μου έκαναν 18 κουτσουlike τα περιστέρια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 -Έλα μάνα, αύριο μεσημέρι φτάνω με την λουφτχάνσα. -Πάλι με στριπτιτζού έμπλεξες;;; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πάει ο κάτοχος ενός Zastava YUGO 45 στο συνεργείο και λέει στο μάστορα:- Θέλω να βάλεις πάνω μηχανή 5.000 κυβικά, με 2 turbo ώστε να έχω τελική 350 Km/h.Θέλω επίσης να το κάνεις 4Χ4, να βάλεις λάστιχα 355 με 19άρες ζάντες, ABS, δερμάτινο σαλόνι και αυτόματο πιλότο. Πότε να περάσω να το πάρω;- Πέρνα σε ένα τεταρτάκι, απαντάει ο μάστορας.- Ρε φίλε, δεν κόβεις τις μαλ@κίες;- Εγώ τις άρχισα; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Του τόπε ο γυιός του λεφτέρη κι αυτός ο χαζός πήγε και τόκαψε στο κλειδωμένο: Παίρνει ένας τηλέφωνο σε ένα χασάπικο: -καλημέρα, κεφαλάκι αρνίσιο έχετε; -ναι, βέβαια. -γλώσσα μοσχαρίσια; -Αμέ. -Χοιρινό λαιμό; -Φυσικά. -στήθος κότας; -Κι από αυτό έχω. -πω πω, θα πρέπει να είστε πολύ άσχημος, ε; Κρίμα να "πάει αδιάβαστο". 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Γουάτ, μουστάκια, τόσο πολύ σε άρεσε; Λοιπόν, από δω και πέρα θα ποστάρω όλα τα ανέκδοτα που με λέει ο τσακαλάκος. Τρέμε Σέλλερς, τρέμε Χακερω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 c+p: Μάδησα τη Μαργαρίτα να δω αν μ’ αγαπάει. Τρεις ώρες μου πήρε. Πολύ μαλλί αυτή η κοπέλα.! * Λένε ότι στο γάμο περνάς ζωή και κότα! Δεν λένε όμως ότι ο ένας κάνει την ζωή και ο άλλος την κότα.! * Πήρατε όλοι ψηφιακές φωτογραφικές. Άμα χωρίσετε να δω τι θα σκίζετε.! * Μαγικό: Με ένα like στην πρώην, αποκτάς κι άλλη πρώην.! * Πάντως, ελπίζω να μας ψεκάζουν. Δε θέλω να πιστέψω πως κάνω τόσες μαλακίες από μόνος μου.! * Είπα σήμερα ν’ αρχίσω δίαιτα. Πάω στην κουζίνα, κρέμα καραμελέ πάνω στο τραπέζι. Ανοίγω το ψυγείο, κορμός σοκολάτας. Πωωωω, τι να κάνω; Μπρος κορμός και πίσω κρέμα.! * Πήγα στα Village cinemas. Κάτω από την οθόνη έγραφε “η ταινία ξεκινάει με μια Heineken.” Ακόμα την περιμένω.! * Μου λέει η γυναίκα μου “Θα με βοηθήσεις να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα;” και της απαντώ “Δώσε μου το link”! Δεν καταλαβαίνω γιατί τσαντίστηκε.! * Μπαίνεις τουαλέτα. Δε σε πιάνει ο αισθητήρας φωτός. Αρχίζεις να χορεύεις ζούμπα. Βγαίνεις έξω. Είχε διακόπτη.! * Οι ψεύτικοι φίλοι είναι σαν τις σκιές. Πάντα εκεί όταν ο ήλιος λάμπει, αλλά δε φαίνονται πουθενά όταν όλα είναι μαύρα.! * Ρε παιδιά έχω μια απορία. Το χαρτί υγείας βγαίνει και σε γάλακτος; * Αν Θεά της γεωργίας ήταν η Αφροδίτη και όχι η Δήμητρα, αντί για δημητριακά θα τρώγαμε για πρωινό αφροδισιακά και θα περνάγαμε πολύ καλύτερα.! * Ρώτησα τον Τάκη αν έχει εφημερίδα. -Μην είσαι χαζή, βρε, μου είπε -Πού ζεις; Πάρε το iPad μου να κάνεις τη δουλειά σου. Η άτιμη η μύγα ούτε που κατάλαβε από πού της ήρθε.! * Τα ποτά σίγουρα περιέχουν γυναικείες ορμόνες. Μετά από λίγα ποτηράκια ούτε να οδηγήσεις μπορείς ούτε να το βουλώσεις.! * Το χειρότερο “ουπς” είναι του τατουατζή.! * Η γυναίκα μου θα είναι έτοιμη σε 5 λεπτάκια. Βάζω να δω τον πρώτο κύκλο game of thrones.! * Μόνο η Ελενίτσα με αγαπούσε πραγματικά! Μετά άλλαξα νηπιαγωγείο και χαθήκαμε.! * Μου λέει η μάνα μου Εγώ στα νιάτα μου πήγαινα σε συναυλίες. Έλα ρε μάνα, της λέω, έκανε η Βέμπο live; Μαντέψτε ποιος έτρωγε φασολάκια μια βδομάδα.! * Στο απέναντι μπαλκόνι τέσσερα άτομα καπνίζουν ένα τσιγάρο. Πουτάνα κρίση.! * Ροδόνερο: Το νερό που εκτοξεύουν οι ρόδες ενός αυτοκινήτου, όταν περνάνε με ταχύτητα από μια λακκούβα στη βροχή.! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 -Τι είν' τούτες οι σφίντόνες που απλών'ς κοπέλα μου; -Στρινγκ είναι γιαγιά όχι σφεντόνες.. -Στιγκ;; -Στρινγκ Στρινγκ..βρακιά!! -Ααα... σα σφιντόνες είν' -Ναι αλλά και αυτά πετυχαίνουν τον στόχο τους.. bonus και ένα που δεν έχει ξαναμπεί -Γεια σας,μια παραγγελία.... -Πείτε μου... -Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες.... -Μα αυτό δε γίνεται.... -Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? :P 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πατηστε το κειμενο για να γινει μεγαλυτερο. Ειναι εικονα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δυό αρτνά (λαρσαίικα,γιανώτκα,αγρινιώτκα κλ) χόμπιτ: -Ουρε Φρόντου,που τάφσης ουρε του δαχλίδ; -Στου Γκόλουμ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 -Ετσι , Ετσι! Πνήξτον τον πουστι! -Ηρεμησε ρε , σε βάφτιση βρισκόμαστε... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις