DrLo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 -Γεια σας,μια παραγγελία.... -Πείτε μου... -Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες.... -Μα αυτό δε γίνεται.... -Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? -Γεια σας,μια παραγγελία.... -Πείτε μου... -Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες.... -Μα αυτό δε γίνεται.... -Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? -Γεια σας,μια παραγγελία.... -Πείτε μου... -Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες.... -Μα αυτό δε γίνεται.... -Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? Πλάκωσε πελατία ξαφνικά ... 10
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 -Γεια σας,μια παραγγελία.... -Πείτε μου... -Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες.... -Μα αυτό δε γίνεται.... -Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? Παει ο Βενιζέλος στο εστιατόριο και ρωτάει τον σερβιτόρο Μοσχάρι σερβίρεται, Όλο τον κόσμο σερβίρουμε κύριε καθίστε -Γεια σας,μια παραγγελία.... -Πείτε μου... -Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες.... -Μα αυτό δε γίνεται.... -Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? -Γεια σας,μια παραγγελία.... -Πείτε μου... -Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες.... -Μα αυτό δε γίνεται.... -Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? φίλε...το πρώτο ,το τρίτο ,και το τέταρτο είναι καταπληκτικά ανέκδοτα.και είναι όλα πρωτότυπα,είσαι παίχτης. 1
Antwni Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί... -Γεια σας,μια παραγγελία....-Πείτε μου...-Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες....-Μα αυτό δε γίνεται....-Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? 24
koularasss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ενα που μολις το ακουσα -Γεια σας,μια παραγγελία.... -Πείτε μου...-Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες....-Μα αυτό δε γίνεται....-Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? 6
leonidas_fs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 χαχαχαχαχαχαχa!! Γ@μηθηκατε με την παραγγελία!!
xpapias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=i5AUB2tx5m4 4
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=328Dx2m75TE#t=195 2
Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 - Αντόνιο, είμαι έγκυος... - Δηλαδή, θα γίνω Μπαντέρας? 24
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 -Έβαλα το χέρι μου στην πρίζα και με χτύπησε το ρεύμα.-Ναι. Έχει την τάση να το κάνει.. 11
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 H άλλη έγραψε: "Έίμαι στο χείλος του γκρεμού..."- Και εσύ τι έκανες;- Πήγα στο προφίλ της και πάτησα σκούντηγμα!!" 4
star12 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 χαχα βασικα αυτο που συνεβη ειναι οτι τα εστειλα μεσω κινητου τα ανεκδοτα απλα στο απαντηση του ινσομνια εχει μονο ενα Α και οταν το πατας πολυ δυνατα μπορει να μη δουλευει.οταν το πατας απαλα δουλευει ισως και οταν το πατας πολυ πολυ απαλα δουλευει για αυτο πατηστε το απαλα 2
pournaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 - Αντόνιο, είμαι έγκυος... - Δηλαδή, θα γίνω Μπαντέρας? Χαχα παρα που ωραιο. Καποια στιγμη πρεπει να σε σκοτωσω. 1
Teisos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 χαχα βασικα αυτο που συνεβη ειναι οτι τα εστειλα μεσω κινητου τα ανεκδοτα απλα στο απαντηση του ινσομνια εχει μονο ενα Α και οταν το πατας πολυ δυνατα μπορει να μη δουλευει.οταν το πατας απαλα δουλευει ισως και οταν το πατας πολυ πολυ απαλα δουλευει για αυτο πατηστε το απαλα 1. wat 2. Είναι pressure-sensitive τα κουμπιά στο insomnia; mlown 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις