~mxls~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μετά το sex την πήρα αγκαλιά, της είπα πόσο την αγαπώ κι αυτή φωνάζει στην τσατσά "να μπει ο επόμενος". Πουτάνες ρε φίλε... 18
hackerW32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Συζητάνε δυο Ισραηλινοί: - Άκου να δεις ρε φίλε, χτες πέτυχα έναν Παλαιστίνιο! - Σώπα ρε! Που; - Στο κεφάλι.
stratigos24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Kάποιος ήθελε να κάνει έρωτα με μια γκόμενα που δούλευε στο ίδιο γραφείο με αυτόν και του άρεσε πάρα πολύ... αλλά αυτή είχε γκόμενο και δεν δεχόταν. Μια μέρα ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, αν καθόταν να την π….ει. Αυτή αρνήθηκε.Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την π…..ει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος. Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα, αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει αυτός θα είχε τελειώσει. Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει τον γκόμενο της. Έτσι τηλεφώνησε στον γκόμενο της και του εξήγησε την περίπτωση.Εκείνος της λέει:- ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε ο τύπος να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του.Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 200 Ευρώ και ο τύπος συμφωνεί.Μετά από μισή ώρα ο γκόμενος της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της για να δει τι έγινε.Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι έγινε…Και αυτή λαχανιασμένη του απαντάει: - Tα πέταξε σε κέρματα ο πο@υστης! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2014 από stratigos24 15
Oscar_Mike Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ναι και που είναι το αστείο;;; κρυμμένο πίσω από το 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Σκάει ένας Παλαιστίνιος σε ένα μπαρ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ?
star12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αν ένας Φρόντο είναι ένα Hobbit τότε 8 Φρόντο είναι ένα Hobbyte; Τι φωτίζει το σκοτάδι και σε βρίζει; Ο fuckoff. Τι λέει ένας άνεργος πτυχιούχος σε έναν πτυχιούχο που έχει δουλειά; Δύο cheese και μια πατάτες. Τι είπε ο Chuck Norris όταν είδε το Χριστό φαντάρο; Πέντε μέρες φυλακή γιατί είσαι αξύριστος και άλλες πέντε για τα μαλλιά. 7
GP7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Πως λένε την καθαρίστρια του Αυτιά;;;.................... Μπατονέτα 11
salazar1991 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 -τι ζώδιο είσαι; -χαμαιλέων ... -Δηλαδη; -Δηλαδή μεταμορφώνομαι σε ό,τι ζώδιο εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να σε πηδήξει 20
Socratis_g Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Mια καλή κοπέλα θα σου σταθεί στα δύσκολα. Μια ακόμα καλύτερη θα σου στηθεί στα τέσσερα...!!! -----------------------------------------------------------------------------------------Όταν γεννήθηκα, έπρεπε να διαλέξω αν θα έχω μεγάλο πουλί, ή καλή μνήμη. Δε θυμάμαι τι διάλεξα τελικά...!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- - Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ?- Τι μέρα έχουμε σήμερα?- Κυριακή...- 2 χρόνια.. ------------------------------------------------------------------------------------------ -Που χαθηκες μωρη ? Σε ψαχναμε .-Αστα , με πιασανε 2 τυποι, με πηγαν στο βουνο και με βιαζανε για 3 μερες .-Μα 2 μερες λειπεις .-Θα παω και σημερα ... ------------------------------------------------------------------------------------------ Αφού έβαλε ο Άδωνις ταρίφα 25 ευρώ στα νοσοκομεία, ας πληρώνουμε τουλάχιστον στην έξοδο.Να έχει και ο γιατρός ένα κίνητρο να μας βγάλει ζωντανούς. ------------------------------------------------------------------------------------------- πες μου δυο φαγητά που τρώγονται με κρέας-μακαρόνια και ρύζι-σωστά! πες μου δυο μεθόδους αντισύλληψης-προφυλακτικά κι αντισυλληπτικά-σωστά πάλι! πες μου δυο παραπόταμους του Νείλου-..... δε ξέρω....-να τρως και να mailto:%CE%B3@%CE%BC%25$... όμως ξέρεις!!! -----------------------------------------------------------------------------------------Η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις σε pet shop και ρωτάς την πωλήτρια αν έχει κολάρα...----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ειλικρινα... απορω με τον πρωτο ανθρωπο που δοκιμασε αυγο τι σκεφτοταν;"Αα... δες τι βγηκε απο τον κωλο της κοτας ας το φαω"----------------------------------------------------------------------------------------------------O σκύλος σας είναι επιθετικός;Όχι, δεξί μπακ...------------------------------------------------------------------Βοηθήστε με καλέ κύριε έχω να φάω 3 μέρεςΈλα από το σπίτι έχουμε φακέςΚαλά .. αντέχω και 4 ...------------------------------------------------------------------------------------Πάνω που άρχισα να ξεχωρίζω τα "έλξατε,ωθήσατε", μας βάζουν κι ένα "σύρατε". Ε, γάμησε μας κιόλας !------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Το φύλο σας γράψτε στην αίτηση.-Τι φύλλο;-Κανταΐφι. Το φύλο σας κύριε! Δεν έχετε φύλο;-Έχω τον Αργύρη...-Ρε φίλε, το Φι με ύψιλον όχι με γιώτα! Το γιώτα είναι άλλο.-ΤOYOTA είναι αυτοκίνητο...-ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!------------------------------------------------------------------------------------------------------ 23
stratigos24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Σε ένα από τα πολλά αφιερώματα για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή, ο Πελέ απάντησε σε σχετική ερώτηση "Δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος, εγώ ξέρω ότι ο Θεός με έστειλε στην γη για να παίζω ποδόσφαιρο" Και η απαντηση του Μαραντονα: ''Εγω, δεν εστειλα κανενα!'' 7
pournaras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Όταν έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση να θυμάστε:· Ο Μπεν Αφλεκ έπαιξε τον Batman· Η Στικουδη τραγουδάει· Ο Βύντρα έβαλε γκολ στην Barcelona 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 θα παίξει... 1
star12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) -Γεια σας,μια παραγγελία.... -Πείτε μου... -Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες.... -Μα αυτό δε γίνεται.... -Και χθες πώς το' κανες ρε μαλ@κα? Παει ο Βενιζέλος στο εστιατόριο και ρωτάει τον σερβιτόρο Μοσχάρι σερβίρεται, Όλο τον κόσμο σερβίρουμε κύριε καθίστε Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2014 από star12 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις