solution1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το πραγματικό δράμα της γυναίκας είναι ότι πρέπει: - να λουστεί - να βάψει το μαλλί - να χτενιστεί - να καθαρίσει το πρόσωπο - να βάλει make up - να βάλει σκιές - να βάλει μάσκαρα - να βάλει eye-liner - να φτιάξει βλεφαρίδες - να βάλει κραγιόν - να φτιάξει νύχια.... ... κι όταν βγει έξω αυτό που θ' ακούσει, θα είναι.. πώπω τι κωλάρα είναι αυτή.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πόσο κάνει ένα πουκάμισο και ένα πουκάμισο; ένα πουκά 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ..... δε ξερω πως να το χαρακτηρισω - Πού ήσουν ρε ανεπρόκοπε; Θέλω εξιγήσεις. - Γήσεις, γήσεις, γήσεις, γήσεις, γήσεις, γήσεις. εξηγήσεις* Πήγα να το ποστάρω στο φατσοβιβλίο και το παράτησα. Αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Με μερικες αρχαιολογίες που βάζουμε/βάζουνε μερικοί , στο προσωποπάπυρο πρέπει να τα βάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 -Αν νευριάσω εγώ, 2+2=8-Τι λες ρε μαλακα;-Δεν υπολογίζω τίποτα ρε φίλε!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ναρκοπέδιο το έχετε κάνει το τόπικ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν είναι παλιό, αλλά εγώ μόλις το είδα : -Γεια σας! Τηλεκύβος; Νομίζω βρήκα τη λέξη που ψάχνετε με τα γράμματα Α, Ρ, Χ, Ι, Δ, Ι, Α-Σας ακούμε...-"ΧΑΙΔΑΡΙ" Κι ένα ακόμα: ... με παίρνουν τηλ από cosmote ...- χαίρετε.. θα μπορούσαμε να μας πείτε τους λόγους που φευγετε απ'την εταιρεία μας;- παιδιά.. ΧΩΡΙΣΑ! δεν χρειάζομαι πλέον τα 1500..- μισό λεπτό.. μπορούμε να σας κάνουμε καλύτερη προσφορά..- ΤΙ; ΘΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ; 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 -Calvin σου σκιστηκε το βρακι-Clain 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Χτυπάει το τηλέφωνο..το σηκώνω...Μου λέει:-Καρδιολογικό εργαστήριο εκεί??-Της λέω:-Κοίτα..ότι κλέβω καρδιές,κλέβω..αλλά δεν το έχω δει επαγγελματικά ακόμα..! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τα δάχτυλα του χεριού:* Aντίχειρας* Δείχτης* Μέσος* Παράμεσος* Μπατονέτα ... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δείκτης ή αλλιώς σκαλιστήρι μύτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι γιατί λέμε το μεσαίο δάχτυλο, ''Μέσος''... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ένας χασικλής μπαίνει στο ταξί :- Πού πάμε ? , λέει ο ταξιτζής .- Τράβα ευθεία .Μετά από λίγο έχει μια στροφή .- Να στρίψω ? , ρωτάει ο ταξιτζής.- Έχεις ...? Πως λέγεται η αφρικανή τηλεφωνήτρια ;Νενέ Μακούτε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 - Χώρισα.. - Και εγώ πήρα ένα αυτοκόλλητο ... - Που κολλάει αυτό ; - Παντού ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 "Το θεαματικό ράλι του ελληνικού χρηματιστηρίου" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις