braxamiotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 3 μεθυσμένοι μπαίνουν σε ένα ταξί. Ο οδηγός καταλαβαίνει ότι είναι μεθυσμένοι. Ανάβει την μηχανή και την ξανασβηνει. Τους λέει: "φτάσαμε".<br> Ο πρώτος του έδωσε λεφτά ο δεύτερος του είπε και ευχαριστώ. Ο τρίτος του τραβάει μια σφαλιάρα. Ο ταξιτζής σοκαρίστηκε και σκέφτηκε ότι τον κατάλαβε. <br> Τότε τον ρώτησε γιατί τον χτύπησε. Και ο μεθυσμένος του είπε: "για να μάθεις να μην τρέχεις παραλίγο να μας σκοτώσεις" 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στους δρόμους βγαίνω σαν τρελός, με δίπλωμα ληγμένο.. Οι πινακίδες μου πλαστές, δεν ξέρω που πηγαίνω! Να ψάχνω μιαν απάντηση που πήγε η αγάπη.. Δεν ντρέπεσαι που μ’ έκανες σαν τον Μιχάλη Λιάπη;;; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2014 από solution1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 -Γιατρέ πείτε μου,θα ζήσει; Πρέπει να προετοιμάσω το έδαφος... -Σκάψ' το κάνα δυο μέτρα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 - Πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι.- Τους φίλους σου.- Ποιος είσαι.. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 - Πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι. - Τους φίλους σου. - Ποιος είσαι.. Κι άλλο nick ο Σέλερζ;Αυτοί οι μοντεράτορες δεν τον βλέπουν; lol 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Πας παίρνεις στο χέρι κρέπα με 18 υλικά και σου την φέρνει η άλλη με ΜΙΑ χαρτοπετσέτα.... Τι να την κάνω την μια μωρή; Να σκουπίσω τον ιδρώτα; 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 πως λεγονται οι φιλοζωοι στα γιαπωνεζικα;; Νασουταγατακια πιον αγιο βριζουν στην τουρκια;; τον Αισιχτιρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 -Σουπερ Μαριο απηγαγαν την πριγκιπισσα!-Και προς τα που πηγαν??-Αριστερά-Ω να σου γαμησω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 -Σουπερ Μαριο απηγαγαν την πριγκιπισσα! -Και προς τα που πηγαν?? -Αριστερά -Ω να σου γαμησω #5150 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πως λέγεται το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε δύο πίπες? Στοματικό διάλειμμα.... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2014 από solution1 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red flag Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ειναι η ωρα των πανελληνιων και ειναι η μερα της φυσικης.μπαινει ο πρωτος μαθητης μεσα και του λεει ο καθηγητης:πες οτι εισαι στο μετρο και κανει πολυ ζεστη.τι θα εκανες; μαθητης:θα ανοιγα το παραθυρο. καθηγητης:αν το μετρο πηγαινει με 180 χιλιομετρα την ωρα ποσος αερας θα μπει μεσα; μαθητης:εεεμ δεν ξερω. καθηγητης:κοβεσαι!!! βγανει εξω ο μαθητης και συζητα με τον επομενο για τα θεματα που επεσαν. μπαινει μεσα ο επομενος μαθητης. καθηγητης:πες οτι εισαι στο μετρο και κανει ζεστη.τι θα εκανες. μαθητης2:θα εβγαζα την ζακετα. καθηγητης:πες οτι εκανε πολυ ζεστη που ελιωνες μαθητης2:θα εβγαζα και την φανελα καθηγητης:πες οτι εκανε τοση ζεστη που δεν αντεχες αλλο. μαθητης2:θα εβγαζα ολα τα ρουχα. καθηγητης:και αν εμπαιναν μεσα εκατο αραπηδες τι θα εκανες. μαθητης2:κυριε και να με γαμουσαν εγω παραθυρο δεν ανοιγα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 -Σουπερ Μαριο απηγαγαν την πριγκιπισσα! -Και προς τα που πηγαν?? -Αριστερά -Ω να σου γαμησω *παιδι γεννημενο το 2000+* δεν το καταλαβα, αφου μπορω να παω αριστερα στο ds μου;; α;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Επαναλαμβάνεις τα δικά σου πόστ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ..... δε ξερω πως να το χαρακτηρισω - Πού ήσουν ρε ανεπρόκοπε; Θέλω εξιγήσεις. - Γήσεις, γήσεις, γήσεις, γήσεις, γήσεις, γήσεις. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από kostask91 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μπαίνει ο Οιδίποδας σε ένα μπαρ...- Hi guys!! Και όλοι μαζί:- Hello motherfucker...! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις