hackerW32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Η τσόντα στις 5 το πρωί λέγεται πουρνό. πρωτη φορά googlaro για να καταλαβω ανεκδοτο. gj Ουσιαστικόπουρνό ουδέτερο το πρωί, το πρωινό σηκώθηκε πουρνό πουρνό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Είναι ένα κορίτσι που πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο.Εκεί τη βρίσκει μια παρέα παιδιών- Γεια της λένε τα παιδιά-Γεια απαντάει αυτή-Πώς σε λένε? τη ρωτάνε-Colgate απαντάει-Έχεις το όνομα από εκείνο το προϊόν της λένε-Έχεις δίκιο είπε εκείνη και άρχισε να κλαίει-Είπα κάτι που δεν έπρεπε? ρωτάει το παιδί που τη ρώτησε για το όνομα-Μα καλά δεν κατάλαβες? τον ρώτησαν οι υπόλοιποι-Τι να καταλάβω? ρωτάει εκείνος-Είναι η Colgate sensitive 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Της ημέρας: Έντονες διαμαρτυρίες των πιστών στον Πειραιά! 11 άτομα βούτηξαν, κανείς δεν πήρε πέναλτι… 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 -Άμα με ξαναπείς χοντρή χωρίζουμε-Ρε μωρό μου,σκέψου το παιδί μας-Ποιό παιδί μας;-Α,δεν είσαι έγκυος?? 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σουπερ Μαριο απηγαγαν την πριγκιπισσα! -Και προς τα που πηγαν?? -Αριστερά! -Ω, να σου γ@μησω! 63 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 *παιδι γεννημενο το 2000+* δεν το καταλαβα, αφου μπορω να παω αριστερα στο ds μου;; α;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 - Τι έχεις αγόρι μου ?- Έφαγα μπλοκ μάνα .- Χαζό είσαι παιδί μου, πού θα γράφουμε τα ψώνια ...? Έμεινα μαλάκας- Όντως ρε φίλε από μικρός δεν έχεις αλλάξει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Η γυναίκα στέλνει τον ανδρούκο της για ψώνια. Του λέει λοιπόν τι να πάρει, ο άνδρας φεύγει και γυρίζει με τα ψώνια Τα αφήνει πάνω στο τραπέζι, η γυναίκα αρχίζει και επιθεωρεί.. - "Ένα γάλα, ένα ψωμί, ωραία..., ένα βαζάκι μέλι... μπράβο... Επ!!! Τι είναι αυτό!!!???"- "Τι είναι ρε Ευθέρπη?" - "Έλα εδώ!!!" Ο άνδρας πλησιάζει και βλέπει αυτό που του δείχνει η Ευθέρπη. - "Ο μαϊδανός!!!Είναι γεμάτος ζιζάνια!" Πράγματι, πλησιάζοντας λίγο περισσότερο πάνω στον μαϊντανό υπήρχαν 22 ζιζάνια τα οποία παίζαν με μία μπάλα, ένα ζιζάνιο έκανε τον διαιτητή, δύο εστίες υπήρχαν δεξιά και αριστερά, γραμμές γηπέδου και και γύρω γύρω χιλιάδες ζιζάνια που παρακολουθούσαν με πανώ και αγωνία. - "Καλά! Είσαι χαζός!!? Τι είναι αυτό που μου έφερες?!!" - "Καλά ρε Ευθέρπη! Θα με τρελάνεις!!!! Μου φαίνεται δεν ξέρεις τι θέλεις!! Εσύ δεν μου ζήτησες ένα ματσάκι μαϊντανό!!!!!" Hacker τιμη μου για το like που μου έδωσες... Ειμαι βαθυτατα συγκινημένος. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ήταν μια φορά σε ένα αεροπλάνο ένας Γερμανός, ένας τούρκος και ένας Έλληνας. Πετάει το αεροπλάνο πάνω από την Γερμανία και ο Γερμανός πετάει ένα γερμανικό πιστόλι και λέει:Γερμανός: αυτό το πιστόλι είναι για την πατρίδα!Συνεχίζει το αεροπλάνο και πετάει πάνω από την Τουρκία και ο τούρκος πετάει ένα γιαταγάνι και λέει:Τούρκος: αυτό το γιαταγάνι είναι για την παρτίδα!Συνεχίζει το αεροπλάνο και πετάει πάνω από την Ελλάδα και ο Έλληνας πετάει μια χειροβομβίδα!Την επόμενη μέρα πάει ο Γερμανός σπίτι του και βλέπει τον παππού του να κλαίει.-Γερμανός: γιατί κλαις παππού;-Παππούς: άσε εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά με την γιαγιά σου έρχεται από τον ουρανό ένα πιστόλι και πέφτει στο κεφάλι της γιαγιάς .Πάει η γιαγιά!Πάει ο Τούρκος στο σπίτι του και βλέπει τον παππού του να κλαίει.-Τούρκος: γιατί κλαις παππού;-Παππούς: άσε εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά με την γιαγιά σου έρχεται από τον ουρανό ένα γιαταγάνι και πέφτει στο κεφάλι της γιαγιάς. Πάει η γιαγιά!Πάει ο Έλληνας σπίτι και βλέπει τον παππού του να γελάει! Τον ρωτάει λοιπόν.-Έλληνας :γιατί γελάς παππού;-Παππούς: άσε εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά έκλασα και έπεσε η μάντρα! Συζητούσε ένας Γερμανός με έναν Έλληνα για τους δωρητές οργάνων :Γερμ . : " Εμείς στην Γερμανία είμαστε σχεδόν όλοι δωρητές σώματος , μετά τον θάνατο μας δωρίζουμε τα όργανα του σώματος μας "Ελλην . : " Σιγά τι μου είπες εμείς είμαστε δωρητές οργάνων εν ζωή "Γερμ . : " Δεν το πιστεύω δεν είναι δυνατόν "Ελλην . : " Θα σου το αποδείξω " ( εκείνη την στιγμή περνούσε ο Μήτσος ) και φωνάζοντας τον Μήτσο του λέει : " Μήτσο δώσε μου 100.000 δρχ . " οπότε του απαντάει ο Μήτσος " πάρε τα αρχ***δια μου " 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Συζητούσε ένας Γερμανός με έναν Έλληνα για τους δωρητές οργάνων : Γερμ . : " Εμείς στην Γερμανία είμαστε σχεδόν όλοι δωρητές σώματος , μετά τον θάνατο μας δωρίζουμε τα όργανα του σώματος μας " Ελλην . : " Σιγά τι μου είπες εμείς είμαστε δωρητές οργάνων εν ζωή " Γερμ . : " Δεν το πιστεύω δεν είναι δυνατόν " Ελλην . : " Θα σου το αποδείξω " ( εκείνη την στιγμή περνούσε ο Μήτσος ) και φωνάζοντας τον Μήτσο του λέει : " Μήτσο δώσε μου 100.000 δρχ . " οπότε του απαντάει ο Μήτσος " πάρε τα αρχ***δια μου " Ή κατι θες να μας πεις ή ευτυχισμενο το 1994 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ήταν μια φορά σε ένα αεροπλάνο ένας Γερμανός, ένας τούρκος και ένας Έλληνας. Πετάει το αεροπλάνο πάνω από την Γερμανία και ο Γερμανός πετάει ένα γερμανικό πιστόλι και λέει: Γερμανός: αυτό το πιστόλι είναι για την πατρίδα! Συνεχίζει το αεροπλάνο και πετάει πάνω από την Τουρκία και ο τούρκος πετάει ένα γιαταγάνι και λέει: Τούρκος: αυτό το γιαταγάνι είναι για την παρτίδα! Συνεχίζει το αεροπλάνο και πετάει πάνω από την Ελλάδα και ο Έλληνας πετάει μια χειροβομβίδα! Την επόμενη μέρα πάει ο Γερμανός σπίτι του και βλέπει τον παππού του να κλαίει. -Γερμανός: γιατί κλαις παππού; -Παππούς: άσε εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά με την γιαγιά σου έρχεται από τον ουρανό ένα πιστόλι και πέφτει στο κεφάλι της γιαγιάς .Πάει η γιαγιά! Πάει ο Τούρκος στο σπίτι του και βλέπει τον παππού του να κλαίει. -Τούρκος: γιατί κλαις παππού; -Παππούς: άσε εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά με την γιαγιά σου έρχεται από τον ουρανό ένα γιαταγάνι και πέφτει στο κεφάλι της γιαγιάς. Πάει η γιαγιά! Πάει ο Έλληνας σπίτι και βλέπει τον παππού του να γελάει! Τον ρωτάει λοιπόν. -Έλληνας :γιατί γελάς παππού; -Παππούς: άσε εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά έκλασα και έπεσε η μάντρα! Συζητούσε ένας Γερμανός με έναν Έλληνα για τους δωρητές οργάνων : Γερμ . : " Εμείς στην Γερμανία είμαστε σχεδόν όλοι δωρητές σώματος , μετά τον θάνατο μας δωρίζουμε τα όργανα του σώματος μας " Ελλην . : " Σιγά τι μου είπες εμείς είμαστε δωρητές οργάνων εν ζωή " Γερμ . : " Δεν το πιστεύω δεν είναι δυνατόν " Ελλην . : " Θα σου το αποδείξω " ( εκείνη την στιγμή περνούσε ο Μήτσος ) και φωνάζοντας τον Μήτσο του λέει : " Μήτσο δώσε μου 100.000 δρχ . " οπότε του απαντάει ο Μήτσος " πάρε τα αρχ***δια μου " 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Με ρωτανε συνεχεια πως καταφερνω και ριχνω ολα τα γκομενακια. Διαθεση να υπαρχει παιδια...διαθεση και απλωμενο βιταμ στο πατωμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 πως λεγεται ο γιαννης που παει βολτα στα γιαπωνεζικα;; γιαβολτιτσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 πως λεγεται ο γιαννης που παει βολτα στα γιαπωνεζικα;; γιαβολτιτσα hackerw σου'χω πει να σταματήσεις να ποστάρεις τα δικά σου ανέκδοτα από άλλα accounts! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Σε γενικές γραμμές έχω βάλει πολύ ρεαλιστικούς στόχους για το 2014με πρώτο στόχο να πιάσω ένα πόκεμον ή να πιάσω τον superman. Φοράει η άλλη ντεκολτέ ως τον αφαλό και λέει "τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σου".Τι διάολο, έχει κι άλλο ζευγάρι β@ζιά?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις