empire21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 -Μποντ...Τζειμς Μποντ -Πολαρέτι...Πο Πο Πολαρέτι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 -Μποντ...Τζειμς Μποντ -Πολαρέτι...Πο Πο Πολαρέτι 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 πως λεγεται αυτος που αναρωτιεται γιατι να φαει αλλο στα αγγλικα; γουαι φαι 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Η ομαδα ποδοσφαιρου του Παναθηναικου επισκεφθηκε ενα ορφανοτροφειο εν οψει των εορτων. "Ειναι πολυ συγκινιτικο να βλεπεις τα προσωπα αυτων των πλασματων απογοητευμενα χωρις καμια ελπιδα για το μελλον" δηλωσε ο 6χρονος νικολας 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 -Ρε εχει τιποτα το ψυγειο?-Δεν ξερω, απο χθες ετσι ειναι, ουτε εμενα μου μιλαει. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 -Τι σκέφτεσαι? -Τι θα ντυθώ τις Απόκριες.. -Εεε βάλε γάντια τερματοφύλακα -Και τι θα εχω ντυθεί? -Τέρμα μαλάκας... ναι ναι ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 -Ναι, ποιος ειναι ;; -Έλα ρε, η Κατερίνα είμαι -Δεν σε κατάλαβα ρε -Έβαψα το μαλλί ρε για αυτό bonus: -Φύσηξε πολύ δυνατός αέρας και σήκωσε τα πάντα στο μπαλκόνι! -Έχετε πάντα στο μπαλκόνι; - Είναι επικίνδυνα εδώ το βράδυ να κυκλοφορώ μόνη μου;; Φοβάμαι μην με βιάσουν.. - Μη φοβάσαι, Εδώ έχουν γούστo 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 5.. 4 3 2 1 ΑΝΤ1 καλό ή τζάμπα τα copy paste;.. Αυτό το "καλό η τζαμπα το copy paste" που μας ρωτησες στο τέλος μου θυμισε ένα μαλακα πρωην μου που ποτε του δε μου ειχε παρει ενα δωρο....οταν τελικα αξιωθηκε να μου παρει κατι του αγιου βαλεντινου, ηταν ενα μπρελοκ bags bunny του 1 evro από το περίπτερο. Οταν τo ειδα λέω "αντε, δε γαμιεται".. αλλα οταν με κοιταξε ολο ρομαντισμο και με γλυκιά φωνη και με ρωτησε "σου αρεσε;" ηθελα να του πω "ρε φιλε εισαι καθυστερημενος , τι σκατα να μου αρεσε απο αυτο το πραμα;" 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 τσιγκούνης; ή απλα δεν ηξερε τι να παρει σε μια κοπελα; πες μου τωρα οτι πλήρωνες εσυ για την βενζίνη (το εκανε ενας στην καθηγήτρια των αγγλικών μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amika Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 -Τα ρούχα σου από μακριά φωνάζουν Παντελίδη -Τι εννοείς μ'αυτό; -Δεν ταιριάζουνε σου λέω! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 αχαχαχα τι βρηκα, 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μπαίνει ένας με φόρα στο φαρμακείο που ήταν γεμάτο κόσμο : - ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΠΟΤΕΣ !! Ο φαρμακοποιός έξαλλος - Τι λέτε κύριε περάστε έξω ! Την επόμενη μέρα πάει πάλι, μπαίνει μέσα : - ΚΑΠΟΤΕΣ ΕΧΕΙΣ? -ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ? ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ . ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ . Την επόμενη μέρα πάει : - ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΕ , ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΤΟΥΛΕΣ ? - Ε ΜΑ ΣΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΕ . ΕΞΩ !! Πάει και την τρίτη μέρα αποφασισμένος μπαίνει μέσα και αφού έρχεται η σειρά του πλησιάζει τον πάγκο και ακουμπάει πάνω το εργαλείο του: - ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ??? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ήταν ένας ναυαγός σ' ένα νησί επί πολλά χρόνια μόνος του. Επιβίωνεμε μπανάνες, καρύδες, κάνα ψάρι κλπ...Μια μέρα καθώς καθόταν και χάζευε τον ωκεανό, παρατηρεί κάτι μπουρμπουλήθρες. Οι μπουρμπουλήθρες πλησίαζαν προς το μέρος του και γίνονταν όλο και περισσότερες!Ξάφνου, προβάλλει μία θεσπέσια θηλυκή φιγούρα με στολή δύτη!Με μία κίνηση slow - motion (a - la Hollywood ) βγάζει την κουκούλα και τη μάσκα αποκαλύπτοντας το ονειρεμένο της πρόσωπο.Ο ναυαγός είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό! Η γκόμενα αρχίζει να κινείται προς το μέρος του με εμφανώς σεξουαλικές διαθέσεις...Ανοίγοντας αργά και βασανιστικά το φερμουάρ της στολής της, κοιτάει με λάγνο βλέμμα τον ναυαγό & του λέει:- Ναυαγέ, από πότε έχεις να καπνίσεις ένα καλό τσιγαράκι;- Ουου!!!!! θα' ναι και 5 χρόνια! απαντάει εκείνος.Βγάζει η γκόμενα ένα πακέτο Camel μέσα απ' τη στολή της και του το πετάει!Κατεβάζοντας το φερμουάρ ακόμα χαμηλότερα, λίγο πιο κάτω από το στήθος και κάνοντας το λάγνο βλέμμα ακόμα πιο έντονο του λέει:- Ναυαγέ, από πότε έχεις να πιεις ένα καλό ουίσκυ "15 ετών";- Ουου!!!!! θα είναι και 7 χρόνια!Με μια κίνηση, η γκόμενα βγάζει ένα Dimple από τη στολή της και του το πετάει!Έχοντας πλέον κατεβάσει το φερμουάρ μέχρι τον αφαλό, κοιτάει το ναυαγό στα μάτια και όλο νόημα του λέει:- Ναυαγέ, από πότε έχεις να... περάσεις καλά;Αυτός γουρλώνει τα μάτια του και χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του για την τύχη του, της απαντάει με δάκρυα χαράς στα μάτια:- Αν μου πεις ότι έχεις και Playstation εκεί μέσα, θα πεθάνω!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amika Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 -Έλα Μήτσο, εσύ είσαι? -Οχι, εδώ είμαστε κατάστημα υποδημάτων -Συγνώμη, πήρα λάθος νούμερο -Δεν πειράζει ελάτε να τα αλλάξετε αύριο!! -Εγώ μιλάω μ' αποδείξεις! -Να το κοιτάξεις. Ένας γνωστός μιλούσε με τα δέντρα και τον έκλεισαν στο Δαφνί.... -Ακόμα κ η θρησκεία το λέει,ότι για μια γυναίκα αξίζει να καταστραφείς... -Η θρησκεία; Aντε ρε πού το λέει;;; -Στο κάτω κάτω της Γραφής. -Τον ηθοποιό Γκίκα που ασχολείται με τη μεταγλώτισση τον ξέρεις; -Ναι.Ακίνδυνος.Μην φοβάσαι. -Τί τρως; -Τρώω γεμιστά! -Με ρύζι ή κιμά; -Παπαδοπούλου!! Η τσόντα στις 5 το πρωί λέγεται πουρνό. -Ρε Πέτρο, πως έχεις αλλάξει έτσι ρε; Άλλος άνθρωπος έχεις γίνει...-Δε με λένε Πέτρο!-Λεγε ρε τρελέ, άλλαξες και όνομα;;; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Γράφει το ξεκωλλο στο Facebook "Frapedakistin mpalk0nara m^^" και έχει 500 like, 200σχόλια, 3 Oscar, 1 Champions League και 50πόντους για το Γκριφιντορ. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις