Gtr34 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μετά από 30 χρόνια ερευνών βρέθηκε ο χημικός τύπος του μ@λ@κα. Είναι ο εξής: * SPOILER * Δεν τον το καταλαβαStavi, χρονια πολλα καλη χρονια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Θελω να δω μια ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τι είπε ο δάσκαλος καμικάζι, στο μαθητή καμικάζι;Μάθε καλά τι κάνω γιατί θα το κάνω μόνο μια φορά. Είναι 2 χόρτα και τρώνε. Τρώνε, τρώνε, τρώνε οπότε ξαφνικά λέει το ένα: Ούφ, χόρτασα. -thanks- Γιατί οι γιαγιάδες βλέπουνε τις τσόντες μέχρι το τέλος; Για να δουν αν θα παντρευτεί το καημένο το κορίτσι. Πόσοι Αθηναίοι οδηγοί χρειάζονται να αλλάξουν μια λάμπα; Άντε γ****ου, ρε μ***κα, προχώρα που θες και λάμπα. happy new year folks 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τι είπε ο δάσκαλος καμικάζι, στο μαθητή καμικάζι;Μάθε καλά τι κάνω γιατί θα το κάνω μόνο μια φορά. Είναι 2 χόρτα και τρώνε. Τρώνε, τρώνε, τρώνε οπότε ξαφνικά λέει το ένα: Ούφ, χόρτασα. -thanks- Γιατί οι γιαγιάδες βλέπουνε τις τσόντες μέχρι το τέλος; Για να δουν αν θα παντρευτεί το καημένο το κορίτσι. Πόσοι Αθηναίοι οδηγοί χρειάζονται να αλλάξουν μια λάμπα; Άντε γ****ου, ρε μ***κα, προχώρα που θες και λάμπα. happy new year folks Δεν καταλαβαίνω τίποτα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 αστο δες την ταινια καλυτερα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια!!!! ΚΛΑΙΩ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μετά από 30 χρόνια ερευνών βρέθηκε ο χημικός τύπος του μ@λ@κα. Είναι ο εξής: COONa COONa TiN CHOOCHOONa Δεν τον το καταλαβα μαλακας, τραβω μαλακια, κουνα κουνα την τσουτσουνα, πανω κατω το χερι, τσουτσουνι, ξερεις Κυριολεκτικά, πρόκειται για το πέος στα μπεμπεκίστικα. Η λέξη εμφανίζεται επίσης ως τσουτσούνα, και τσουτσού. Συνήθως εμπεριέχει ψήγματα (αυτο)σαρκασμού όταν αναφέρεται σε μόριο ενήλικα. Η ετυμολογία της λέξης αποδίδεται από το λεξικό Τριανταφυλλίδη είτε στην λέξη τσουνί (κοτσάνι ή πέος) -η οποία με την σειρά της ετυμολογείται εκ του αρχαίου κυνίον (σκυλάκι)- είτε στο Αλβανικό tşuni (αγόρι). π.χ. Το τσουτσούνι μου είναι εμετικά μικρό. Ένας απίστευτος γιγαντιαίος νάνος. Είναι τόσο μικρό που κάνει την Apple να ντρέπεται για το μέγεθος του ipod. Πραγματικά και με το χέρι στην καρδιά πρέπει να σας ομολογήσω το ανομολόγητο. Έχω μικρό τσουτσούνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 source :Ρ Επίσης εγώ το θυμάμαι έτσι: (COONa)2TiN(CHOO)2Na 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 δεν ειματε ολοι χημικοί εδω, και ουτε θυμόμαστε την χημεία απο το λυκειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 σιγά τα πολλά χρόνια που πέρασαν και δεν την θυμάσαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 σιγά τα πολλά χρόνια που πέρασαν και δεν την θυμάσαι... Καλά, είναι και στον άνθρωπο. Εγώ την ξεχνούσα πριν χτυπήσει διάλειμμα...πλήρης άρνηση, όχι αστεία! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Πήρα smarties για να γράψουμε 2014 στη βασιλόπιτα. Έφαγα μερικά. Ευτυχισμένο το 4 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ήταν μια φορά δύο αδέλφια, ο Ίτς και ο Μίτς.... Πάει ο Ίτς στην μάνα του και λέει: -Μαμά μαμά, πεινάω! -Τι να σου κάνω παιδί μου? θέλεις μακαρόνια με κιμά? -Όχι! -Θέλεις μια σαλάτα? -Όχι - ε τι να σου δώσω? θέλεις δυο φέτες ψωμί να σου βάλω ζαμπόν και τυρί μέσα? -ΝΑΙ!!! Μετά από λίγο πάει και ο Μίτς στην μάνα του και λέει: -Μαμά μαμά, πεινάω! -Τι να σου κάνω παιδί μου? θέλεις μακαρόνια με κιμά? -Όχι! -Θέλεις μια σαλάτα? -Όχι - ε τι να σου δώσω? -θέλω ένα σαν του Ίτς....!!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Όχι ρε φίλε χρονιάρες μέρες. Γιατί? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις