bells Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 παιζει να ειμαι ο πιο φαν του hackerw αν και το 90% δεν ειναι του γουστου μου!!!!!!!!!
madtaz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Όταν πέφτει ένα αστέρι στη Χιροσίμα... Εύχονται να είναι αστέρι... 7
slygeo87 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 -Που ησουν τοση ωρα? -αχ ,στο κομωτηριο να γινω ομορφη! -και τι εγινε ηταν κλειστο? Πω πνίγηκα ρε φίλε. 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μ' αρέσουν τα ανέκδοτα τα βγαλμένα από τη ζωή: Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι. Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος. Τότε αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή. Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα. Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή. Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του. Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και.. την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. Τώρα που είμαι πιο ώριμος αλλά και πιο σοφός.. ψάχνω για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά. 15
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Είπαμε, τα βγαλμένα από τη ζωή: Ο Θεός φωνάζει τον Αδάμ και του λέει: «Έχω ένα καλό νέο και ένα κακό» « Το καλό πρώτα» απαντά ο Αδάμ. Ο Θεός λέει: «Θα σου κάνω 2 δώρα, ένα μυαλό και ένα πέος» « Τέλειο, και το κακό;» ¨Δεν έχεις αρκετό αίμα για να μπορούν να λειτουργούν και τα 2 συγχρόνως». 9
hackerW32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πω πνίγηκα ρε φίλε. *χτύπημα στην πλάτη* είσαι καλά φίλε; ----------------- καλα καλα θα γραψω και ενα. ------------------ Στον κόσμο των παραμυθιών, σ' ένα μπαρ, κάθονται ένας γίγαντας κι ένα καλικαντζαράκι και τα πίνουν Σε μια στιγμή, το καλικαντζαράκι σκύβει πάνω απ το ποτήρι του γίγαντα και φτύνει μέσα. Καλικαντζαράκι: - Χφτουυυυυυυυ!. Γίγαντας: - Μην το ξανακάνεις αυτό γιατί θα σου βγάλω τα αυτιά! Καλικαντζαράκι: - Δεν με νοιάζει, σε εμάς, τα καλικαντζαράκια, τα αυτιά ξαναφυτρώνουν! Και αμέσως δεύτερο: "Χφτουυυυυυυυ!" Γίγαντας : - Αν δεν σταματήσεις, θα σου κόψω τα πόδια! Καλικαντζαράκι: - Εεεε και; Σε εμάς, τα καλικαντζαράκια, τα πόδια ξαναβγαίνουν. Και δώστου τρίτο φτύσιμο "χφτουυυυυυυ!" Γίγαντας : - Ή σταματάς ή σου ξεριζώνω το τσουτσούνι!!! Καλικαντζαράκι: - Εμείς τα καλικαντζαράκια δεν έχουμε τσουτσούνι! Γίγαντας: - Δεν έχετε τσουτσούνι;;; Και πώς κατουράτε;;; Καλικαντζαράκι: - Χχφτουυυυυυυ! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2012 από hackerW32 12
Donalhioy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τρελος τυπος στο δρομο.. αρπαζει γυναικα και την αρχιζει στα γλωσσοφιλα.. -Τι κανεις ανθρωπε μου??? Εισαι με τα καλα σου????? -Οχι.... φορμες φοραω!! 9
ikaruga24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 - Κοίτα καρδούλα μου..! Η μικρή άρκτος..! - Πού; Πού..? Εκεί..? - Όχι μωράκι μου.. Εκεί.. - Εκεί..? - Όχι ζουζουνάκι μου.. Εκεί.. - Εκεί..? - Όχι βρε λατρεία μου.. Εκεί.. - Αααχ, πού..? - Εκεί μωρή μαλακισμένηηηη.. Εκεί........!! 19
e-tic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μπαίνει πελάτης στο φούρνο και πάει στον υπάλληλο, - Μια ζαμπονόπιτα παρακαλώ - Γιατί ζαμπονόπιτα, πάρε καλύτερα μια τυρόπιτα - Μπα, όχι. Προτιμώ ζαμπονόπιτα. - Πάρε σου λέω τυρόπιτα και θα με θυμηθείς. - Όχι ρε φιλαράκι, θέλω να έχει λίγο ζαμπονάκι να λαδώσει το είναι μου. - Βρε πάρε που σου λέω τυρόπιτα και θα με θυμηθείς... - Μα η τυρόπιτα είναι μια κουτσουλιά, ενώ η ζαμπονόπιτα έχει και τη σαλτσούλα της και απ'όλα - Φιλαράκι, σου λέω πάρε τυρόπιτα και θα με θυμηθείς - Μα δε θέλω, γιατί επιμένεις; Θέλω ζαμπονόπιτα! - Εγώ σου λέω να πάρεις την τυρόπιτα και θα με θυμηθείς... - Μας τα έπρηξες! Άντε φέρε την τυρόπιτα να δούμε τί το ιδιαίτερο έχει... Με το που παίρνει την τυρόπιτα στα χέρια του και κάνει την πρώτη δαγκωματιά: - Νίκο, εσύ είσαι; 4
stavi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί μερικά του να είναι κρύα... αλλά εν γένει: α) Είναι αυτός που συντηρεί αυτό το thread β) Κατά 90% τα ανέκδοτά του είναι αστεία γ) Αυτό-σαρκάζεται άνετα, πράγμα που δείχνει άνεση με τον εαυτό του δ) Έχει κάνει τεράστια άλματα στο πως γράφει εδώ και ένα χρόνο Και να μην ξεχάσω.. δεν είναι χακερώ. Είναι χάκερ-Ντάμπλγιου 32. αυτό που μάρεσει στους άντρες είναι το πόσο ακομπλάριστα επευφημούν ο ένας τον άλλον (εύγε boys!) αν και ρίχνετε και κάτι χωσίματα ώρες ώρες
Donalhioy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Διαφημίζουν σερβιέτες και δείχνουν γυναίκες με περίοδο να χαμογελάνε και να δείχνουν ευτυχισμένες! Σε ποιό σύμπαν ζούνε οι διαφημιστές?! o γαμος δεν ειναι φυλακη .....στη φυλακη σε πηδανε συνεχεια... Είσαστε έτοιμοιιι? μάααλιστα καπετάνιε!! δεν σας ακούωω! τι δεν ακούς βρε καραγκιόζη? το μάτι σου λείπει, όχι το αυτί!! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2012 από Donalhioy 4
HALF EVIL Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν θυμάμαι ειλικρινά αν έχει ξαναγραφτεί και που να ψάχνεις τώρα.... Μπαίνει ένας τύπος μέσα σ'ένα ψιλκατζίδικο καπνίζοντας. -Σας παρακαλώ κύριε, του λέει η υπάλληλος, απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο μαγαζί . -Μα εσείς μου πουλήσατε τα τσιγάρα, απαντά ο τύπος στο άνετο. -ε και , του λέει η υπάλληλος, και προφυλακτικά πουλάμε, θα μας γαμήστε κιόλας ; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2012 από HALF EVIL 3
hackerW32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 οχι, η έκδοση με το ψιλικατζίδικο δεν εχει μπει, μονο με σουπερ μαρκετ το εχω ακουσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αν και ρίχνετε και κάτι χωσίματα ώρες ώρες Χαχαχαχαχαχαχαχα! Ευχαριστούμε.
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 -Σου πήρα ένα δωράκι να φορέσεις το βράδυ!! -Μα είναι άδεια η σακούλα… -Το ξέρω! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις