Antwni Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μπορει καποιος να τον κανει ban απο το τοπικ? Βασικά ban σε αυτούς που πάτησαν like 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μη γινεστε κακοι, καποτε γελαγαμε κι εμεις με αυτα, σημερα γελανε οι μικροτεροι, και παει λεγοντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 μπορει καποιος να τον κανει ban απο το τοπικ? δε πειραζει καλα χριστουγεννα και ενα τελευταιο απο εμενα ετσι για να φουντωσει το κρυο τι εγινε η γαλοπουλα οταν επιασε βροχη;; κοτα comin soon more jokes 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μη γινεστε κακοι, καποτε γελαγαμε κι εμεις με αυτα, σημερα γελανε οι μικροτεροι, και παει λεγοντας. θυμαμαι κατι του νηπιαγωγειου, με το "ειμαι το ματωμενο νυχι" και κατι τετοια...αλλα να μη τα πω ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 θυμαμαι κατι του νηπιαγωγειου, με το "ειμαι το ματωμενο νυχι" και κατι τετοια...αλλα να μη τα πω Χμμ, δεν το θυμαμαι καθολου, για πες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 -Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες.. -Πες τα ρε μεγάλε! -Καλήν ♫ εσπέραν άρχοντες ♪ ... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 θυμαμαι κατι του νηπιαγωγειου, με το "ειμαι το ματωμενο νυχι" και κατι τετοια...αλλα να μη τα πω ε? Ναι το θυμαμαι κατι παρομοιο με λογαριασμο: -Γκαρσον κανε μου τον λογαριασμο παρακαλω - [παίρνοντας ύφος όπως κ καλά τα φαντάσματα] ΕΙΜΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΑΑΑΣΣΣΜΜΜΜΜΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 -Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες.. -Πες τα ρε μεγάλε! -Καλήν ♫ εσπέραν άρχοντες ♪ ... Και αντίστροφα: Χτυπάει η πόρτα μου παραμονή Χριστουγέννων. Ανοίγω. Βλέπω ένα νεαρό στεναχωρημένο. - Να τα πούμε; Μου λέει. - Οκ. Του λέω. Μπαίνει μέσα, κάθεται στον καναπέ, ξεφυσάει και μου λέει: - Πουτάνες γυναίκες ρε φίλε! 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση hackerW32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 -Μωρό μου θα μου πάρεις για τα χριστούγεννα δώρο έναν υπολογιστη?-Μα καλά,ο άλλος που έχεις;-Ο άλλος θα μου πάρει tablet. 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Physics_Rulez Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αληθινή ιστορία: Κοπέλα δουλεύει σε εταιρεία στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν υπερωρίες ένα βράδυ αργά μέχρι τις 3:00. Στο ταξί: -τι λέει κοπελιά; περάσατε καλά; -Στη δουλειά ήμουν... -Α. Μάλιστα. (σιγή). Σας έχουν φάει τη δουλειά οι μαύρες πάντως τώρα τελευταία! 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αληθινή ιστορία: Κοπέλα δουλεύει σε εταιρεία στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν υπερωρίες ένα βράδυ αργά μέχρι τις 3:00. Στο ταξί: -τι λέει κοπελιά; περάσατε καλά; -Στη δουλειά ήμουν... -Α. Μάλιστα. (σιγή). Σας έχουν φάει τη δουλειά οι μαύρες πάντως τώρα τελευταία! Εpic troll is epic 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τι φοράς μωρό μου...Τίποτα...Όπα...Πληρώσαμε για θέρμανση και δεν το λεμε??? Συνειδητοποίησα πόσο ήπια χθες βράδυ όταν με χτύπησε αμάξι..........................................Παρκαρισμένο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 - Θα μου κάτσεις;- Μηηηη έχω περίοδο!- Τσιμπουκάκι;- Με πονάει το σφράγισμα!- Ε τα θέλει ο κώλος σου... 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Όσο καιρό είχα σπασμένο πόδι με βοηθούσε μία φίλη στις μετακινήσεις.Ήταν "το μ@υνί που με πέταγε" 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Η διαφορά μεταξύ κάγκουρα και καγκουρό είναι πως το δεύτερο θα πηδήξει. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις