chill Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 -Βαγγελα, η πρώην σου κάνει βιζιτες, πως νιώθεις; -Μάγκας που δεν πλήρωνα!!!!! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πήξαμε στα τουίτεροανέκδοτα Ένα παλιό.. Παραλιακή... 2 τα ξημερώματα και στα φανάρια σταματημένος ο φτιαγμένος σκαραβαίος,με τα μεταλλικά του χρώματα, με τις 18άρες ζάντες,τις εξατμίσεις,τα φιμέ τζάμια, κλπ... Ξαφνικά σκάει μύτη, δίπλα ακριβώς, μια Φεράρι και ο τύπος από μέσα κάνει νόημα στο τύπο του σκαραβαίου να ανοίξει το παράθυρο Μόλις ο τύπος το ανοίγει, του λέει ο άλλος: - Είσαι για μια κόντρα; - Aσε ρε φίλε δε λέει το καρούλι σου μπροστά στο εργαλείο μου - Χαχαχα..τι λες ρε μεγάλε;άκου καρούλι η φεράρι μου - Φραπεδιέρα έχει;, ρωτάει αυτός με το σκαραβαίο... - Όχι - Ε, το δικό μου έχει Τρελαίνεται ο τύπος με τη Φεράρι.. Την επομένη μέρα,πάει γραμμή στην αντιπροσωπεία... - Αυτοκίνητο 200.000€ και να μην έχει φραπεδιέρα; -Μα κύριε..ιταλικό αυτοκίνητο φραπεδιέρα;;τι είναι αυτά που λέτε.. Γρήγορα περάστε μου μια τώρα... πληρώνω.. Τι να κάνει ο αντιπρόσωπος,το στέλνει Ιταλία μαζί με μία φραπεδιέρα για να του περάσουν Μετά από μια εβδομάδα ο τύπος στο δρόμο ψάχνει απεγνωσμένα το σκαραβαίο Με τα πολλά,το βρίσκει και σταματάει δίπλα,τουκορνάρει,ανοίγει ο τύπος από το σκαραβαίο το παράθυρο - Να κεράσω καφέ; του λέει - Άσε ήπια..τώρα τρώω ένα τοστ από τη τοστιέρα που έχω στο αυτοκίνητο.. Θέλεις ένα; Τα παίζει τελείως ο τύπος και την επομένη βούρ πάλι στην αντιπροσωπεία απαιτώντας να του βάλουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στο αυτοκίνητο.. Παίρνει ξανά τους δρόμους και συναντάει σταματημένο δεξιά του δρόμου το σκαραβαίο ""Θα σε στείλω τώρα!"" σκέφτεται.. Χτυπάει το τζάμι από το σκαραβαίο,περιμένει, ξαναχτυπάει, περιμένει,κορνάρει,ξαναχτυπάει,κορνάρει..ώσπου μετά από 5 λεπτά ανοίγει το παράθυρο του σκαραβαίου -Πάλι εσύ::τι θες πάλι;;; - Κοίτα ρε φίλε,μέχρι και πλυντήριο πιάτων έχει το δικό μου.. Και ο άλλος του απαντά: - Καλά ρε μεγάλε.. και είναι λόγος αυτός να με βγάλεις από το μπάνιο;;;;; Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2013 από Superuser 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση hackerW32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μανα, παω βολτα με το τζιπ.Πινακιδες να βαλεις. 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπαρχει ανθρωπος που καθαρίζει πιο γρηγορα το σπιτι του απο αντρα που περιμένει γκομενα. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 μπορει να ειναι και εκατοστα, όπως το δικό μου π.χ. εσυ γινε πρωτα 64μπιτος και μιλαμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπαρχει ανθρωπος που καθαρίζει πιο γρηγορα το σπιτι του απο αντρα που περιμένει γκομενα. True story... Συγίρισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, μαγείρεμα (σαλάτα και κυρίως πιάτο) και κυρίως έλεγχος μη τυχόν και έχει αφήσει καμιά προηγούμενη τίποτα δικό της μέσα στο σπίτι. Και όλα αυτά σε ~30min όταν υπο φυσιολογικές συνθήκες χρειάζεται ~30 μέρες... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εσυ γινε πρωτα 64μπιτος και μιλαμε δεν το εχω παρει απο τα bit, ειναι ο πρωτος ιος-worm που με μολυνε. ειχα φαντασια back then αχαχαχ σα μαστουρομενο ειναι το logo του ινσομνια Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2013 από hackerW32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 πως λεγεται ο αλκοολικός πίθηκος? ντραμπουίνος! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθει σεισμος 500 ριχτερ Πια ειναι η διαφορα κοτας και γαλοπουλας;; Η γαλοπουλα ειναι απ την γαλλια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθει σεισμος 500 ριχτερ Πια ειναι η διαφορα κοτας και γαλοπουλας;; Η γαλοπουλα ειναι απ την γαλλια Συνήθως δεν σχολιάζω αρνητικά τα κακά ανέκδοτα (δεν με παίρνει με αυτά που γράφω εγώ) αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθει σεισμος 500 ριχτερ Πια ειναι η διαφορα κοτας και γαλοπουλας;; Η γαλοπουλα ειναι απ την γαλλια 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με 3 φίλους του, μετά από μια 8ωρη βόλτα σε bars & clubs. Μπαίνουνε στο σπίτι παραπατώντας, αράζουνε στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαράκι για να βάλει ποτά. Ένας από τους 3 καλεσμένους παρατηρεί το τεράστιο χάλκινο gong που ο οικοδεσπότης έχει μέσα στο σαλόνι...- Ρε συ Μπάμπη, τι είναι αυτό;- Αυτό είναι ένα ρολόι που μιλάει!- Τι λε ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα; Και πως δουλεύει;- Να, δες...Αρπάζει λοιπόν ο οικοδεσπότης το σφυρί και τραβάει ένα δυνατό χτύπημα στο gong, τόσο δυνατό που έτριξαν τα τζάμια του διαμερίσματος. Κάθονται και οι 3 φίλοι και κοιτάνε προσεκτικά το gong περιμένοντας να το ακούσουν να λέει την ώρα, ώσπου ακούγεται μια φωνή από το διπλανό διαμέρισμα:- ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ?! ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ -Χθες πήρα την Κατερίνα και την πήγα να ακούσουμε τον Παντελίδη.-Καλά της έκανες.Ούτε εγώ τη χωνεύω.. -Θα σε ρωτήσω για τελευταία φορά...Θες να χωρίσουμε?-Ναι!-Λοιπόν...Έχεις άλλη μια ευκαιρία.... -Μπαμπά σου αρέσουν οι γόβες μου?-Ρε Κώστα αγόρι μου θες να με στείλεις πριν την ώρα μου?-Μα γιατι μπαμπά?-Μα 300 ευρώ γόβες??? 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Είναι 2 χταπόδια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Λέει το αρσενικό στο θηλυκό Πάμε μια βόλτα χέρι με χέρι, χέρι με χέρι, χέρι με χέρι, χέρι με χέρι Τί ράτσα είσαι εσύ; Λυκόσκυλο. Τί είναι αυτό; Η μάνα μου ήταν λύκαινα και ο πατέρας μου σκύλος. Εσύ τί ράτσα είσαι; Αλογόμυγα. Ρε, κόψε τις μαλακίες Λέει το αρσενικό σάντουϊτς στο θηλυκό: Θέλεις να κάνουμε έρωτα;Και το θηλυκό απαντά: Α δεν μπορώ, έχω κέτσαπ What do you call people who are afraid of Santa Claus?Claustrophobic. Knock knock whos there chris chris who? Christmas 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Είναι 2 χταπόδια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Λέει το αρσενικό στο θηλυκό Πάμε μια βόλτα χέρι με χέρι, χέρι με χέρι, χέρι με χέρι, χέρι με χέρι Τί ράτσα είσαι εσύ; Λυκόσκυλο. Τί είναι αυτό; Η μάνα μου ήταν λύκαινα και ο πατέρας μου σκύλος. Εσύ τί ράτσα είσαι; Αλογόμυγα. Ρε, κόψε τις μαλακίες Λέει το αρσενικό σάντουϊτς στο θηλυκό: Θέλεις να κάνουμε έρωτα; Και το θηλυκό απαντά: Α δεν μπορώ, έχω κέτσαπ What do you call people who are afraid of Santa Claus? Claustrophobic. Knock knock whos there chris chris who? Christmas μπορει καποιος να τον κανει ban απο το τοπικ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Είναι 2 χταπόδια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Λέει το αρσενικό στο θηλυκό Πάμε μια βόλτα χέρι με χέρι, χέρι με χέρι, χέρι με χέρι, χέρι με χέρι Τί ράτσα είσαι εσύ; Λυκόσκυλο. Τί είναι αυτό; Η μάνα μου ήταν λύκαινα και ο πατέρας μου σκύλος. Εσύ τί ράτσα είσαι; Αλογόμυγα. Ρε, κόψε τις μαλακίες Λέει το αρσενικό σάντουϊτς στο θηλυκό: Θέλεις να κάνουμε έρωτα; Και το θηλυκό απαντά: Α δεν μπορώ, έχω κέτσαπ What do you call people who are afraid of Santa Claus? Claustrophobic. Knock knock whos there chris chris who? Christmas Έλα πες την αλήθεια, τρολλάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις