Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To thread λέει "Ανέκδοτα" και το ανοίγεις και βλέπεις μέσα αυτό...

απο που ψωνιζει ο σουπερμαν;;
απ το σουπερμαρκετ :-D
  • Like 4
Δημοσ.

Ηταν δυο πλαστικοι χειρουργοι.....και δυο ναυλον...

ΥΓ: Γελαω με την υπογραφη του Hacker...

εγω το ξερω με ξυλινους, οχι ναυλον

ΥΓ: δεν υπαρχει η υπογραφη μου, by the way, το αθροπακι δεξια στην υπογραφη μου φενετε καθολου;

Δημοσ.

Αμαν πια..!Αυτές οι γυναίκες όλο δικαιολογίες είναι για να
αποφύγουν το σεξ.. 
"Έχω πονοκέφαλο", 
''Έχω περίοδο'', 
''Δεν σε ξέρω'', ''Είμαι δώδεκα''...

• Like 7
Δημοσ.

ΥΓ: δεν υπαρχει η υπογραφη μου, by the way, το αθροπακι δεξια στην υπογραφη μου φενετε καθολου;

Ναι λίγο

Δημοσ.

Ακολουθεί ελαφρώς ρατσιστικό ανέκδοτο. Είναι στα αγγλικά. Θα το αφήσω έτσι γιατί νομίζω άμα μεταφραστεί χάνει αρκετά.

A white woman and a black man were dancing at a club. After a while things start to get hot and heavy. After some heavy kissing and petting, the woman makes the suggestion that they return to her apartment for the night.

When the couple arrives at the woman's apartment, they begin passionately kissing and undressing each other, preparing to have frenzied and unrepentant sex with each other.

However, the white woman, curious as she was, asked the black guy as he was taking off his pants, "before you take them off....is it true what they say about black guys?"

With a suave yet sinister look, he looked into her eyes and said  "baby, of course." He then proceeded to stab her and ran out with her purse.

• Like 4
Δημοσ.

Ακολουθεί ελαφρώς ρατσιστικό ανέκδοτο. Είναι στα αγγλικά. Θα το αφήσω έτσι γιατί νομίζω άμα μεταφραστεί χάνει αρκετά.

Το «ελαφρώς» ήταν το καλύτερο ανέκδοτο!

• Like 3
Δημοσ.

Το «ελαφρώς» ήταν το καλύτερο ανέκδοτο!

To "ελαφρώς" που έγραψα προφανώς και είναι ειρωνικό. Όπως και τα ανέκδοτα με τις ξανθιές ή με τους πόντιους, όλα έχουν μια δόση ρατσισμού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...