Captain Nemo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ειναι το πρωταθλημα σεξ στη γαλλια.ειναι ενας γαλλος ενας αγγλος και ενας ελληνας.ο εκφωνητης αρχιζει να εκφωνει το γεγονος. -κυριες και κυριοι εδω βλεπουμε τον αγγλο να ερχετε και να αρχιζει ζεσταμα.μολις τελειωσε το ζεσταμα και αρχιζει 1,2,3,4,5,6...20 φορες δεν μπορει αλλο τα παραταει.σειρα του γαλλου τωρα τον βλεπουμε να κανει ζεσταμα και αρχιζει 1,2,3,4,5,6,7,8,9...30 φορες δεν αντεχει αλλο τα παραταει.σειρα του ελληνα τον βλεπουμε να μπαινει αλλα δεν κανει ζεσταμα αυτο ειναι φοβερο πεταει το γοπιδι και αρχιζει 1,2,3,4,5,6,7,8,9,............1η σειρα 2η σειρα 3η σειρα ααααααααααααααααα (τα γ#@$*ε ολα)για οσους δεν το καταλαβαν Once you go Greek you don't walk for a week Once you go Greek you can't walk for a week Once you go Greek, you can't sit for a week http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110110092341AAQvcM3 https://www.facebook.com/theonlywayisessex/posts/263322317043408
Tyler Durdenn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, τη γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξ ού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλειφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο κλαίγανε!" 23
tehAllantin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 άρα το Bombay να το κάνουμε Pompeii? όταν ήμανε μικρός το live των pink floyd @ pompeii νομιζα πως είχε γίνει στην Βομβάη!!
star12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, τη γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξ ού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλειφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο κλαίγανε!" αφου ηταν για τον πουτσο
hackerW32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 και η εκφραση "για τον πουτσο καβαλα" απο που... ο.. never mind
panosno1com Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 και πιο παλια που χε γραφτει στο παρον τοπικ:-Ρε γιατι δε χρησιμοποιεις προφυλακτικο;;;-Αφου ειναι για το πουτσο ρε!
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 - Πως λέγεται το ευκαιριακό σεξ με γιδοβοσκό;- One night στησταν...!!! Ο μεγάλος αδελφός περιεργάζεται το αδερφάκι του που είναι μόνο μίας μέρας και ήδη χαλάει τον κόσμο με τα ξεφωνητά του:- Δηλαδή αυτό το μωρό μας το έστειλε ο Θεός, μαμά;- Ναι, χρυσό μου.- Δηλαδή ήρθε από τον ουρανό;- Ναι, χρυσό μου.- Τώρα καταλαβαίνω γιατί τον πέταξαν έξω! "Μωρο σε θελω , γδυσου τωρα" μου λεει. Τι λεει η τρελή;; . Μεχρι να φτασω στο βρακι θα 'ναι 15αυγουστος ... - Για ένα τέτοιο έλεγχο θα πρέπει να πέσει ξύλο,δυστυχώς, γιε μου.- Έχεις δίκιο πατέρα, ξέρω που μένει οδάσκαλος! 5
naive Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Πάει στον γιατρό ένας καλόγερος με έναν βάτραχο πάνω στο κεφάλι του. - Τι πάθατε; λέει ο γιατρός. - Αχ, λέει ο βάτραχος, ξύπνησα το πρωί και είχα έναν καλόγερο στον κώλο μου... 12
Caiden Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 - Μανα, θα φερω κοπελα το βραδυ.. - Ενταξει αλλα μην αρχισεις να την φουσκωνεις και να την ξεφουσκωνεις, θελουμε να κοιμηθουμε.. 3
madtaz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Σε κάθε σπίτι θα έπρεπε να υπάρχει ένα δωμάτιο στο οποίο θα φιλοξενούνται οι φίλοι μας όταν είναι κομμάτια...Ένας ξερνώνας βρε αδερφέ..! 6
yannis27gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αφού το χέσιμο λέγεται "το κάλεσμα της φυσης", η κλανια ειναι η αναπαντητη; 10
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 - Σσσσσσσσς! - Σσσσσσς! - Σσσσσσσς! - Σσσσσσς! - Σσσσσσσσσς! διάλογος μεταξύ κόμπρας και βιβλιοθηκάριου 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις