Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγαίνουν 2 τράγοι σε ένα μπαρ να πιούνε ποτό.Τους βλέπει ο μπαρμαν και γουρλώνει τα μάτια αλλά σαν σωστός επαγγελματίας τους παίρνει παραγγελία. -Παρακαλώ, τί θα θέλατε;. -Βάλε μας 2 Bombay τον καθένα,λένε οι τράγοι. Τους σερβίρει ο μπαρμαν κανονικά. Μετά από 5 λεπτά τον φωνάζουν και του λένε να τους βάλει από δύο τζίν Bombay πάλι. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουνε οι τράγοι. Πριν φύγουνε τους λέει ο μπαρμαν: -Εντάξει, δεν πρόκειται να σχολιάσω το γεγονός ότι είστε δύο τράγοι που πίνετε στο μπαρ μου αλλά η απορία μου είναι γιατί παραγγέλνατε από δύο Bombay κάθε φορά; -Αφού είμαστε αποδυοbombay τράγοι..

• Like 10
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

H ανθρωπότητα χάνει τις ιδιοφυΐες της..ω ναι!

Ο Αριστοτέλης πέθανε...

Ο Νεύτωνας πέθανε...

Ο Αϊνστάιν πέθανε...

Και για να πω την αλήθεια, και εγώ δεν αισθάνομαι και πολυ καλά τελευταία..

να'σαι καλα :P

Δημοσ.

Πηγαίνουν 2 τράγοι σε ένα μπαρ να πιούνε ποτό.Τους βλέπει ο μπαρμαν και γουρλώνει τα μάτια αλλά σαν σωστός επαγγελματίας τους παίρνει παραγγελία. -Παρακαλώ, τί θα θέλατε;. -Βάλε μας 2 Bombay τον καθένα,λένε οι τράγοι. Τους σερβίρει ο μπαρμαν κανονικά. Μετά από 5 λεπτά τον φωνάζουν και του λένε να τους βάλει από δύο τζίν Bombay πάλι. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουνε οι τράγοι. Πριν φύγουνε τους λέει ο μπαρμαν: -Εντάξει, δεν πρόκειται να σχολιάσω το γεγονός ότι είστε δύο τράγοι που πίνετε στο μπαρ μου αλλά η απορία μου είναι γιατί παραγγέλνατε από δύο Bombay κάθε φορά; -Αφού είμαστε αποδυοbombay τράγοι..

Κάτι τέτοια ανέκδοτα δεν τα λες ΟΥΤΕ κρύα, μαλακίες σκέτες είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Αποδιοπομπαίοι,όχι αποδιομπομπαίοι.

grammarnazi here.

Βέβαια, επειδή μπορώ και εγώ να γίνω σπαστικός ... αυτό δεν είναι θέμα γραμματικής.

Δημοσ.

Ρώτησε κάποιος τη γνώμη σου???

Όχι, αλλά εσύ τώρα, τι; θίχτηκες με την "ανεκδοταρα" που έκανες cp? Πάνε δάγκωσε το μαξιλάρι σου και κλαψε.

• Like 5
Δημοσ.

Όχι, αλλά εσύ τώρα, τι; θίχτηκες με την "ανεκδοταρα" που έκανες cp? Πάνε δάγκωσε το μαξιλάρι σου και κλαψε.

Αύριο ανθολόγιο.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι το πρωταθλημα σεξ στη γαλλια.ειναι ενας γαλλος ενας αγγλος και ενας ελληνας.ο εκφωνητης αρχιζει να εκφωνει το γεγονος.

-κυριες και κυριοι εδω βλεπουμε τον αγγλο να ερχετε και να αρχιζει ζεσταμα.μολις τελειωσε το ζεσταμα και αρχιζει 1,2,3,4,5,6...20 φορες δεν μπορει αλλο τα παραταει.σειρα του γαλλου τωρα τον βλεπουμε να κανει ζεσταμα και αρχιζει 1,2,3,4,5,6,7,8,9...30 φορες δεν αντεχει αλλο τα παραταει.σειρα του ελληνα τον βλεπουμε να μπαινει αλλα δεν κανει ζεσταμα αυτο ειναι φοβερο πεταει το γοπιδι και αρχιζει 1,2,3,4,5,6,7,8,9,............1η σειρα 2η σειρα 3η σειρα ααααααααααααααααα

(τα γ#@$*ε ολα)για οσους δεν το καταλαβαν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...