Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ένας πιτσιρικάς (10 - 11 χρονών) επιστρέφει από το σχολείο με πόνους στην κοιλιά. Η μάνα του, τον πάει στο δωμάτιό του, τον ξαπλώνει και πάει να πάρει τηλέφωνο στον γιατρό. Σε κάποια φάση ακούγονται φωνές από το δωμάτιο του μικρού.

- "Μάνα! Έλα λίγο"

Η μάνα τρέχει:

- "Μάνα, κάνε μου μια σούπα και δώσε μου και 200 ευρώ χωρίς δεύτερη κουβέντα", της λέει με πνιχτή φωνή, πιάνοντας την κοιλιά του, που εξακολουθούσε να πονάει.

- "200 ευρώ? Τι τα θ..."

Ο πιτσιρικάς βγάζει ένα σουγιά και συνεχίζει:

- "Είπα 200 αλλιώς θα έχουμε άλλα"

Η μάνα τρελάθηκε... Φωνάζει αμέσως τον γιατρό και τον σύζυγό της από τη δουλειά, ο σύζυγος επιστρέφει σπίτι άρον-άρον και ενώ τους εξηγεί τι συμβαίνει ο πιτσιρικάς φωνάζει:

- "Μαμά, μπαμπά! Ντόκτορ! Για ελάτε 1 λεπτό που σας θέλω"

Οι γονείς και ο γιατρός τρέχουν στο δωμάτιο και βλέπουν τον πιτσιρικά ντυμένο με μαύρο κουστούμι, μαύρο γυαλί να κρατά ένα 45άρι. Δεξιά και αριστερά του δύο μπράβοι με παρόμοια αμφίεση...

- "Λοιπόν, ... ωχ!..." (πιάνει την κοιλιά του), "... από εδώ και μπρος το πράμα αλλάζει... Οι τρεις σας θα μου δίνεται από 1000 ευρώ το μήνα αλλιώς θα ... ωχ!..." (ξαναπονάει η κοιλιά του) "... αλλιώς θα σας καθαρίσω καθάρματα. Καταλάβατε?"

Οι γονείς έπαθαν 100 εγκεφαλικά.

- "Αγόρι μου είσαι καλά? Τι χαζά είναι αυτά?", ρωτάει ο πατέρας

- "Are you talking to me?..", απαντά ο πιτσιρικάς με τουπέ "... και κάτι άλλο... ωχ - ωχ!... Τα αγόρια μου από δω θα μείνουν 2-3 μέρες στο σπίτι μέχρι να γίνω καλά. Όποιος τολ... ωχ!" (η κοιλιά) ".... όποιος τολμίσει να μην τους σεβαστεί θα τον φάω λάχανο... ωχ!..."

Η μάνα έβαλε τα κλάματα...

- "Γιατρέ! Τι έχει!??"

- "Τίποτα, κυρία μου... ησυχάστε... Μια απλή ίωση είναι... "

- "Ε, τι σόι ίωση είναι αυτή?"

- "Γκανγκστερντερίτιδα"

• Like 8
Δημοσ.

-Μωρο μου θα μου πεις κατι προστυχο για να κ@υλωσω?? -Τσουρεκι Τερκενλη με γεμιση καστανο...

Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου κι αυτό είναι μείον μου, κι αυτό είναι μείον μου.

• Like 2
Δημοσ.

Στο τηλέφωνο:
- Γιατρέ με πονάει το γόνατό μου.
- Να το κατουρήσεις και να του βάλεις σκόρδο στουμπισμένο.
- Γιαγιά, βγες από τη γραμμή...

• Like 6
Δημοσ.

ενα "ανεκδοτο" σε στυλ στατους που ελεγε η ανθρωποτητα σιγα σιγα χανει τις ιδιοφυιες της,πεθανε ο αισταιν και εγω σημερα δν αισθανομαι πλ καλα πως πηγαινε κανονικα??

Δημοσ.

-Μωρο μου θα μου πεις κατι προστυχο για να κ@υλωσω?? -Τσουρεκι Τερκενλη με γεμιση καστανο...

Υπερτιμημένο όπως η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη.;ρ

• Like 2
Δημοσ.

ενα "ανεκδοτο" σε στυλ στατους που ελεγε η ανθρωποτητα σιγα σιγα χανει τις ιδιοφυιες της,πεθανε ο αισταιν και εγω σημερα δν αισθανομαι πλ καλα πως πηγαινε κανονικα??

H ανθρωπότητα χάνει τις ιδιοφυΐες της..ω ναι!

Ο Αριστοτέλης πέθανε...

Ο Νεύτωνας πέθανε...

Ο Αϊνστάιν πέθανε...

Και για να πω την αλήθεια, και εγώ δεν αισθάνομαι και πολυ καλά τελευταία..

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...