bnvdarklord Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 το αστειο που ειναι; Το πε ο hackerW32. Αν το γραφε αλλος δεν θα ταν αστείο. Εχει καταντήσει running joke του topic.
traganeus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 http://el.wikipedia....Αντώνης_Σαμαράς google σωτηρία μπέλου, αντώνης σαμαράς
pournaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 google σωτηρία μπέλου, αντώνης σαμαράς Γιατι να γκουγκλαρω, βαλε εσυ τα λινκς που θεωρεις οτι πρεπει να διαβασω, εγω αυτο εκανα.
empire21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 -Ο παππούς κατουριέται συνέχεια πάνω του! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;; -Κάνε την πάπια! 2
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ληστής: χέρια ψηλά.... Ξανθιά: Ωωωωω Θεέ μου δεν το πιστεύω........Χατζηγιάννη εσύ είσαι; 8
andreasl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Προτείνω να μετονομαστεί το νήμα σε "Ανέκδοτα; Ο χακέρω παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο..." 1
star12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Προτείνω να μετονομαστεί το νήμα σε "Ανέκδοτα; Ο χακέρω παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο..." η καλυτερα hackero το κρυο ανεκδοτο της... ωρας αφου με την ωρα παει το πραμα
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί μερικά του να είναι κρύα... αλλά εν γένει: α) Είναι αυτός που συντηρεί αυτό το thread β) Κατά 90% τα ανέκδοτά του είναι αστεία γ) Αυτό-σαρκάζεται άνετα, πράγμα που δείχνει άνεση με τον εαυτό του δ) Έχει κάνει τεράστια άλματα στο πως γράφει εδώ και ένα χρόνο Και να μην ξεχάσω.. δεν είναι χακερώ. Είναι χάκερ-Ντάμπλγιου 32. 7
Superuser Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 +και ότι το avatar του είναι όλα τα λεφτά... (Όποτε το βλέπω χαμογελάω..) Εσύ είσαι στο avatar;
Δημοφιλής ανάρτηση hackerW32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) . ναι εγω ειμαι στο αβαταρ. λεω να την αλλαξω, θα εχει πιαστει τοσο καιρο.. -------------- Μπαίνει ένας τύπος σε ένα έβερεστ και λέει βάλε μου μια πορτοκαλάδα σε παρακαλώ. ξαφνικά πετάγονται 5 τύποι και του δίνουν μια φρέσκια Του την είχαν στημένη Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2012 από hackerW32 36
raid_av Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ξύπνησα σήμερα και τι να δω ? Είμαι ήδη δυο ώρες στην δουλειά! 18
deesnider Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Παλιό, αλλά για όσους δεν το ξέρουν: Ένα υπό ίδρυση πολυκατάστημα, έχει κατακλύσει όλα τα διαφημιστικά μέσα, τονίζοντας το απίστευτο: «Το πρώτο κατάστημα που πουλά κυριολεκτικά τα πάντα! Από ψιλικά, μέχρι οικόπεδα!» Αφού οι διαφημίσεις τρέχουν κάνα χρόνο, κάποια στιγμή ανακοινώνουν τα εγκαίνια και παρουσιάζουν στον κόσμο ένα εντυπωσιακό κτίριο, έκτασης ενός ολόκληρου οικοδομικού τετραγώνου και ύψους 50 ορόφων. Οι πόρτες ανοίγουν και το ανυπόμονο πλήθος εισβάλει γεμάτο περιέργεια. Απέναντι από την είσοδο, υπάρχουν 10 ασανσέρ και μία γιγαντιαία πινακίδα, η οποία αναφέρει σε ποιον όροφο υπάρχει το κάθε είδος. Ακριβώς δίπλα στα ασανσέρ, βρίσκεται ένα γκισέ με έναν υπάλληλο και μια επιγραφή μπροστά «Είδη πρώτης ανάγκης». Ο πρώτος πελάτης, κατευθυνόμενος προς τα ασανσέρ, βλέπει το γκισέ και σκέφτεται να αγοράσει δυο τρία ψιλοπράγματα πριν αρχίσει την περιήγηση. «Θα ήθελα ένα πακέτο τσιγ...» - «Τσιγάρα; Βεβαίως!» τον κόβει ο υπάλληλος «Τι τσιγάρα θέλετε; Έχουμε τα πάντα: Ελαφριά, βαριά, medium, king size, κατοστάρια, σε σκληρό πακέτο, σε μαλακό πακέτο, σε κασετίνα, με άρωμα μέντα, σοκολάτα, φρούτα του δάσους, χωρίς καθόλου άρωμ...» «Δώσε μου ρε άνθρωπε ένα Marlboro μαλακό και μη μου τα κάνεις τσουρέκια!» Παίρνει τα τσιγάρα και, λίγο πριν μπει στο ασανσέρ, θυμάται ότι χρειάζεται και αναπτήρα. Επιστρέφει στο γκισέ και...: «Θα ήθελα κι έναν αναπτ...» - «Αερίου, βενζίνης; Αντιανεμικό ή απλό; Πολυτελείας ή μιας χρήσεως; Τσιγάρου, πίπας ή πούρου; Πλαστικό, ατσάλινο, επάργυρο, ασημένιο, επίχρυσο, χρυσό, με ανάγλυφα σκαλίσματα, ή μήπως κάτι πιο καθημερ...» «Κοίτα! Τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση! Δε θέλω αναλυτική παρουσίαση όλου του στοκ σας! Ένα μπικ θέλω!» Φεύγει τσαντισμένος, αλλά λίγα βήματα μετά...: «Τι μαλάκας είμαι! Ξέχασα να πάρω και καμιά τσίχλα...», οπότε επιστρέφει στο γκισέ και λέει: «Φίλε μου, συγνώμη για τον εκνευρισμό μου πριν, δώσε μου σε παρακαλώ ένα κουτάκι τσίχ...» - «Θέλετε με ζάχαρη, με υποκατάστατο, ή χωρίς γλυκαντικά; Με γεύση φράουλα, πορτοκάλι, μπανάνα, κεράσι, μανταρίνι, ανανά, μέντα, ευκάλυπτο, ή κάτι άλλο; Για μεγάλες τσιχλόφουσκες, για μικρές τσιχλόφουσκες, ή για καθόλου τσιχλόφουσκες; Σε κουφέτο ή σε φυλλαράκι; Α! Να μην το ξεχάσω! Έχουμε και κάτι καινούργιες, καταπληκτ...» Ο πελάτης τον διακόπτει και, τελείως ανέκφραστος, ζητάει γρυλίζοντας ένα πακετάκι trident μέντα. Στη συνέχεια επιστρατεύοντας όση υπομονή του έχει μείνει, κοιτάει με παγωμένο βλέμμα τον υπάλληλο και του λέει: «Δε μου λέτε... όπλα έχετ...» - «Μα, σας παρακαλώ! Με προσβάλλετε! Έχουμε 22άρια, 38άρια, 45άρια, περίστροφα, αυτόματα, υποπολυβόλα, πολυβόλα, αντιαρματικά, ρουκετοβόλα, αντιαεροπορ...» «ΣΚΑΣΕΕΕΕ!!!» - «Α, θα θέλετε κυνηγετικό! Να δούμε κάτι σε δίκαννο, αυτόματη ή ημιαυτόματη καραμπί...» «Μην κουράζεσαι! Ένα 38άρι smith & wesson περίστροφο, είναι ό,τι πρέπει... και δώσε μου κι έξι σφαίρες...» - «Απλές, ενισχυμένες, ειδικές διατρητικές, με εκρηκτική κεφαλή, εκφοβισμού/κρότ...» «...απλές σφάιρες...έξι...» Παίρνει τις σφαίρες, γεμίζει το περίστροφο και, στρέφοντάς το προς τον υπάλληλο, του φωνάζει μαινόμενος: «ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Μ' ΕΓΡΑΨΕΣ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΦΑΩ ΙΣΟΒΙΑ, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!» και αδειάζει και τις έξι πάνω στον υπάλληλο. Οι σεκιουριτάδες πέφτουν επάνω του, ακινητοποιώντας και αφοπλίζοντάς τον και, λίγο πριν φτάσει η αστυνομία και τον συλλάβει, ρίχνει ένα τελευταίο τρελό βλέμμα στον άνθρωπο εξ αιτίας του οποίου, ίσως περνούσε την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή και, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν λιποθυμήσει, βλέπει τον υπάλληλο όρθιο και άνετο και τον ακούει να λέει : - «Έχουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα μαύρα, κόκκινα, πράσινα, μπλε, πολύχρωμα, σε small, medium, large, extra large, με κλείσιμο με κουμπιά, φερμουάρ και velcro, με τσέπες, χωρίς τσέπες...» 11
Donalhioy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ρε μαλάκα σε είπε κλέφτη. - Τιιιιιι;;; Κράτα λίγο το πορτοφόλι του και το σκούφακι του....!! -Δεν ήπια πολύ ρε.. -Μεγάλε βάραγες έναν ανανά και έλεγες "σφουγγαράκη βγές έξω μη σου γαμησω... -Που ησουν τοση ωρα? -αχ ,στο κομωτηριο να γινω ομορφη! -και τι εγινε ηταν κλειστο? 8
madtaz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι αφοσιωμένες στον σύντροφό τους.. Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιό σημείο του κορμιού τους είναι το τσιπ και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν. Έτσι, απολαμβάνουν πλέον το σεξ με πολλoύς εραστές, χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς... Είναι οι λεγόμενες «ξε-ΤΣΙΠ-ωτες»... 9
deesnider Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τρεις Άγγλοι, μετά από ένα μνημειώδες μεθύσι, βαδίζουν τρεκλίζοντας μέσα στη νύχτα, προσπαθώντας να φτάσουν στα σπίτια τους. Καθώς περπατούν παράλληλα μ' ένα μισογκρεμισμένο μαντρότοιχο, που χώριζε το δρόμο από μια αλάνα, ο ένας χτυπάει με το πόδι του κατά λάθος ένα περίεργο γυαλιστερό αντικείμενο. Σκύβει, το παίρνει στα χέρια του και καθώς το περιεργάζεται, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για ένα λυχνάρι, πετάγεται από μέσα το ...γνωστό τζίνι και τους λέει: «Μάγκες, κάνατε την τύχη σας! Είσαστε τρεις, οπότε θα πραγματοποιήσω από μία επιθυμία στον καθένα σας, όποια κι αν είναι αυτή, αρκεί να κάνετε ό,τι σας πω...» Καθώς ήταν σε ημικωματώδη κατάσταση από το αλκοόλ, δεν ήθελαν και πολύ για να το πιστέψουν. - «Τι πρέπει να κάνουμε;» ρωτά ο ένας. «Απλό!» του απαντά το τζίνι «Θα πάρετε φόρα από μερικά μέτρα, θα τρέξετε προς το μαντρότοιχο, θα πατήσετε επάνω του με το δεξί πόδι και θα πηδήξετε προς την αλάνα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον αέρα μετά το άλμα - προσοχή: Πριν προσγειωθείτε! - θα φωνάξετε με όλη σας τη δύναμη αυτό που επιθυμείτε. Μόλις φτάσετε στο έδαφος, θα έχει γίνει πραγματικότητα μπροστά στα μάτια σας!» Παίρνει φόρα ο πρώτος, πατάει πάνω στο μαντρότοιχο και, καθώς ...ίπταται, φωνάζει: «ΜΟΝΕΥ!!!» και, όταν προσγειώνεται, διαπιστώνει ότι βρίσκεται μέχρι το λαιμό, μέσα σ' ένα τεράστιο λάκκο, γεμάτο χρυσές λίρες! Ακολουθεί ο δεύτερος και, την κατάλληλη στιγμή, φωνάζει: «GIRLS!!!» και προσγειώνεται πάνω σ' ένα αχανούς έκτασης νερόστρωμα, ανάμεσα σε μερικές εκατοντάδες γυμνές ...Θεές! Έρχεται και η σειρά του τρίτου, ο οποίος ακολουθεί επίσης κατά γράμμα τις οδηγίες, αλλά δεν έχει προσέξει ότι το κορδόνι του ενός παπουτσιού του έχει λυθεί οπότε, τη στιγμή που πατάει πάνω στο μαντρότοιχο και ξεκινά το άλμα του, πατάει μαζί και το κορδόνι και, λίγο πριν σαβουριαστεί στο έδαφος, φωνάζει: «...SHIT!!!»
Προτεινόμενες αναρτήσεις