mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 -Μ'αγαπάς; -Σιδερώνω τώρα , πόσα να κάνω ταυτόχρονα;! Σκέφτομαι πόσο σοβαρά προβλήματα έχω.. Μετά βλέπω ότι αυτός στο master chef δεν πέτυχε τη σωστή οξύτητα στη σαλτσα.. Ηρεμώ... Ανακοινώνω ότι κάνω απεργία στο σεξ...Δεν το κάνω που δεν το κάνω, τουλάχιστον ας δώσω έναν επαναστατικό χαρακτήρα... Ευτυχώς σήμερα τρώμε ψάρι. Όλο άλογο , άλογο , άλογο , βαρέθηκα... Φτιάχνει ο θεός τον άντρα... Τέλειος !Φτιάχνει την γυναίκα... Την κοιτάει... Την ξανακοιτάει... Δεν πειράζει θα βάφεται... Ρέ που φτάσαμε..Ηρθε χτές το χαράτσι στην ανιψιά μου για το σπίτι της Barbie... Ευτυχώς τελικά μόνο 18 ευρώ κοινόχρηστα είχα...Χαλάλι η πνευμονία. 2 μέρες ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ήδη ξεκίνησαν στο facebook οι ξέκωλες φωτό..Καλά , τον Αύγουστο τί θα ποστάρετε ; Ακτινογραφίες??.. Μη και σε πάρει λίγο ο ύπνος στο τιμόνι, αμέσως να σε τρακάρουν...Τι είναι αυτοί ρέ !!! Ξέρετε τι μου έχει λείψει περισσότερο? Οι τσακωμοί που κάναμε στις ταβέρνες για το ποιός θα πληρώσει «Οχι εγώ, όχι εγώ.» και πετάγαμε τα λεφτά.. Λίγο πιο άψητη να ήταν η μπριζόλα σήμερα και θα μου έτρωγε τις πατάτες.... Οι άντρες χρησιμοποιούν την αγάπη για να πάρουν σεξ.Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ για να πάρουν αγάπη.Εγώ χρησιμοποιώ κουπόνια για να πάρω πίτσα. 9 στουs 10 αντρεs προτιμουν τιs γυναικεs με μεγαλο στηθοs. Ο 10οs προτιμαει τουs υπόλοιπουs 9. Άλλαξε πλευρό...Ροχαλίζεις!!! -.......... Γιατί στο άλλο τι νομίζεις πως παίζει... Πάριο??? Να παντρευτεί η Χάλι Μπέρι τον Θωμά Μαύρο , να την λένε Χάλι Μαύρο.. 13
ougxar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Να θυμηθω να παρω καλαμποκι. Πω ρε γαμώτο θα το ξεχασω ως το τέλος. Να παρω καλαμποκι, να πάρω καλαμπόκι, να θυμηθω να παρω καλαμποκι. Πω, πω... Μη ξεχασω να παρω καλαμποκι. Αγχος Αραβοσιτου Πού κοιμάται ο άστεγος Εσκιμώος; Στο παγάκι. 5
Sellers Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πού κοιμάται ο άστεγος Εσκιμώος; Στο παγάκι. Ένα θα σου πω... Ένα. 5
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 - Γιατρέ, έχω παραισθήσεις!- Ο γιατρός είναι από την άλλη… Εγώ είμαι το λαμπατέρ 7
naive Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πάει ένας σε pet shop. -Γεια σας. Μόλις πέρασα από ένα διαζύγιο και θα ήθελα κάτι να μην αισθάνομαι τόσο μόνος όταν γυρίζω σπίτι. Έχετε χάνους; -Είστε σίγουρος ότι θέλετε χάνους, μια γάτα, ένα μικρό σκυλί νομίζω ότι είναι καλύτερα για να σας κάνουν παρέα. -Όχι, άκουσέ με, οι χάνοι είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω. -Μα...σίγουρα; -Ναι, ναι! -Οκ τότε, έχουμε ωραίους χάνους. Αγοράζει ο τύπος ένα μεγάλο ενυδρείο, του το εγκαθιστούν σπίτι και βάζει τους χάνους μέσα. Την επόμενη μέρα, ο τύπος σηκώνεται και πάει στη δουλειά. Τελειώνει το μεσημέρι και μπαίνει στο σπίτι: -Χάνοι, I'm home! 20
deesnider Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πάει ένας σε pet shop... Ομολόγησε με το καλό: Αυτό το έκλεψες απ' τον Sellers, έτσι; 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 -Μήπως έχετε να μου χάλασετε 50άρικο?-Δεν έχω ψιλά..-Εντάξει δε πειράζει..ένα μπουκαλάκι νερό 18
Socratis_g Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 -Είσαι λίγο χαζούλα αλλά σ' αγαπώ πάραυτα.-Και πού να τα πάω;; 5
άδικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 -Είσαι λίγο χαζούλα αλλά σ' αγαπώ πάραυτα. -Και πού να τα πάω;; Η ξανθιά-ξανθιά, αλλά & ο αγαπημένος της αμαθής. 2
Ntinaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 - Γιατι ενας τυφλος αλβανος δεν μπορει να διαβασει; - Γιατι ειναι αλβανος. 5
mouxaxa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 -Μήπως έχετε να μου χάλασετε 50άρικο? -Δεν έχω ψιλά.. -Εντάξει δε πειράζει..ένα μπουκαλάκι νερό True Story 5
ougxar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 -Μήπως έχετε να μου χάλασετε 50άρικο? -Δεν έχω ψιλά.. -Εντάξει δε πειράζει..ένα μπουκαλάκι νερό -Μήπως έχετε να μου χάλασετε 50άρικο? -Δεν έχω ψιλά.. -Εντάξει δε πειράζει..εκατό μπουκαλάκια νερό Γιατί οι κότες δεν πηδάνε απ' τη ταράτσα; Γιατί είναι κότες. Η αμήχανη στιγμή που η Λίτσα Πατέρα συναντάει τον πατέρα της στο πάμε πακέτο μετά από καιρό.. -Λίτσα; -Πατέρα; - Μην ξεχάσεις να δώσεις το μπλε χάπι στη γιαγιά. - Τελικά αποφάσισε να μείνει στο Μάτριξ; 4
Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Είναι ο Θάνος και μιλάει με ένα νάνο:Θάνος: Τι ώρα να 'ναι;Νάνος: Ε δε θα 'ναι; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις