agrio.imeros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Kαι είπε ο Χριστός στο γάμο της Κανά:- Αφού σας άρεσε τόσο ρε αλάνια που έκανα το νερό κρασί, που να δείτε τι μπορώ να κάνω με τη ρίγανη ... 13
yannis27gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Υποτίθεται ότι το είπε ο Γουντυ Αλλεν. “Την επόμενη ζωή μου θέλω να τη ζήσω ανάποδα.Ξεκινάς από νεκρός κι έτσι το γλιτώνεις αυτό.Μετά ξυπνάς σε ένα γηροκομείο κι αισθάνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα.Σε πετάνε έξω από το γηροκομείο, γιατί δεν είσαι πλέον τόσο γέρος.Πηγαίνεις και εισπράττεις τη σύνταξή σου και μετά όταν αρχίζεις να δουλεύεις σου δίνουν δώρο ένα χρυσό ρολόι και κάνουν πάρτι για σένα την πρώτη μέρα στη δουλειά.Δουλεύεις τα επόμενα 40 χρόνια μέχρι να γίνεις αρκετά νέος για να χαρείς την ζωή.Κάνεις πάρτι, πίνεις αλκοόλ και γενικά είσαι ‘ατακτούλης’.Μετά είσαι έτοιμος για το γυμνάσιο.Στη συνέχεια πας στο δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παίζεις.Δεν έχεις ευθύνες, γίνεσαι βρέφος μέχρι την στιγμή που γεννιέσαι.Μετά περνάς 9 μήνες κολυμπώντας σε ένα πολυτελές σπα με όλα τα κομφόρ, κεντρική θέρμανση και πλήρη εξυπηρέτηση, κάθε μέρα και μεγαλύτερο χώρο και νάτο…Τελειώνεις σαν…ένας οργασμός…” 9
άδικος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Θα κάνω τατουάζ στην πλάτη σκακιέρα να συνεννοούμαι όταν θέλω να με ξύσουν. Πχ ξύσε στο Α5 ή τρίψε με λίγο στο Β1! 15
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Θα την πάρει ο διάολος μόλις το σηκώσει δεν περνάνε αυτά σε μένα.-Ναι;;-Έλα μωράκι μου που είσαι;; Ανησύχησα.. 3
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Mεσημεράκι, και στο σουβλατζίδικο "Στου Χαρχάν" να σου και μπαίνει μια πάπια: - Πιασε δυο σουβλάκια και μια μπύρα!- Ρε, συ, μια πάπια!- Μπράβο, φίλε, απο όραση καλά πάμε!- Και μιλάει!- Και απο ακοή το ίδιο! Πιασε δυο σουβλάκια και μια μπύρα να τελειώνουμε!- Αμέσως...αλλά, ξέρεις δεν μού συμβαίνει κάθε μέρα να έχω πελάτη πάπια. Πώς απο δω;- Δουλεύω στην οικοδομή απέναντι. Και παίρνει τα σουβλάκια και την μπύρα, πληρώνει και φεύγει. Αυτό το βιολί συνεχίστηκε δυο βδομάδες. Και να, που μια μέρα έρχεται στην πόλη ένα τσίρκο. Και τυχαίνει ο αρχιτσιρκολάνος να κάνει μια στάση στο μαγαζί. Ο σουβλατζής δεν κρατιέται και του λεει για την πάπια που μιλάει. Κι ο αρχιτσιρκολάνος: - Να μού την στείλεις οπωσδήποτε, την χρειάζομαι! Με το που εμφανίζεται την άλλη μέρα η πάπια, λέει ο σουβλατζής: - Σού βρήκα δουλειά που θα τα κονομήσεις καλά.- Τι;- Στο τσίρκο. ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!- Στο τσίρκο;- Μαι, ντε, στο τσίρκο!- Στο τσίρκο; Εκεί που έχουν την μεγάλη την τέντα; Και τα μεταλλικά κλουβιά με τα ζώα ; Και τα βαγόνια με τις λαστιχένιες ρόδες;- Ναι. - Τι μπορεί αυτοί να χρειάζονται έναν σοβατζή; 36
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 H νεαρή σύζυγος είναι πραγματική καταστροφή στην κουζίνα. Ένα βράδυ που ο άνδρας της γυρίζει σπίτι, τη βλέπει να κλαίει και τη ρωτά :- Τι έγινε, αγάπη μου;- Να... σου είχα ετοιμάσει ένα γλυκό αλλά το έφαγε ο σκύλος, του λέει αυτή ξεσπώντας σε λυγμούς.- Έλα τώρα.... Πώς κάνεις έτσι; Θα σου πάρω άλλο σκύλο!!!! - Θέλω να χωρίσουμε...- Γιατί?- Έχω κουραστεί..- Γιατί δεν ξαπλώνεις λίγο?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 - Θέλω να χωρίσουμε... - Γιατί? - Έχω κουραστεί.. - Γιατί δεν ξαπλώνεις λίγο? Νομιζω το εγραψα και γω.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 ..... Εκεί πρέπει να ρίχνει πολύ ε; 2
bnvdarklord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Sellers, ψηστο για το επομενο: http://vocaroo.com/ 4
yannis27gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Viewers discretion is advised. Που να τα βάλω αυτα τα άπλυτα μαμά;- Πήγαινε βάλτα σε μια λεκάνη..- ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ- ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. - ΝΑ ΤΡΑΒHΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; 6
Gtr34 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Τύπος κάνει sex με μια γκόμενα Πότε στα 4, πότε όρθιος, πότε η γκόμενα από πάνω, πότε η γκόμενα από κάτω .....σε κάποια φάση ο τύπος μένει κόκκαλο. Δεν κουνιέται καθόλου...Γυρνάει η γκόμενα τον κοιτάει και του λέει:"Καλά τι κάνεις;"Και της απαντάει αυτός..."Είναι μία στάση που είδα στο youpron....την λένε buffering...." 12
Daemonos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Γεννήθηκα στις 13-3-1988 στην Αθηνα. Αποφοίτησα απο το ΤΕΙ γραφιστικής το 2011. Γνωρίζω άριστα photoshop/illustrator/indesign/premiere/after effects/flash/dreamweaver/corel draw/3d max/maya/html/web design/java/c+/.Επίσης μπορώ να κρατάω τα λογιστικά βιβλία και να σκουπίζω/σφουγγαρίζω το γραφείο ώστε να μη χρειάζεστε επιπλέον προσωπικό γι' αυτές τις εργασίες. Ακόμη γνωρίζω παραγωγή πολλών ειδών καφέ, όπως capuccino/esspresso/φραπέ/νες (χτυπημένο στο χέρι, να κάνει τον κατάλληλο αφρό). Έχω εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μπορώ να εργάζομαι αδιάκοπα για πάνω από 12 ώρες συνεχόμενες αδιαμαρτύρητα. Επίσης δεν έχω προσωπική ζωή, δεν έχω φίλους, δεν έχω κοπέλα, δεν σκοπεύω να κάνω οικογένεια ποτέ (οπότε δεν έχω αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις), δεν έχω όνειρα πέρα από το καλό της εταιρείας. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν τρώω, δεν χρειάζομαι ποτέ διάλειμμα. Δεν γνωρίζω τι σημαίνει υπερωρία. Μπορώ να μην κοιμάμαι για πάνω από τρεις μέρες για να ικανοποιήσω και τα πιο παράλογα χρονοδιαγράμματα που έχει συμφωνήσει ο εργοδότης μου με τον πελάτη του. Να δεχτώ και τις πιο άσχημες αισθητικές επεμβάσεις στην δουλειά μου, καθώς ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, κι αν θέλει τη φάτσα του πάνω στην κάρτα του, πρέπει να τη βάλω. Να συμμετέχω σε ηλίθια meeting, όπου ενημερώνεται το προσωπικό πvς "η εταιρεία είναι ένα καράβι που μπάζει νερά και πως πρέπει πρώτα να προσπαθήσουμε να κλείσουμε την τρύπα πριν σαλπάρουμε και ανακαλύψουμε νέους κόσμους", πριν προταθεί μείωση αποδοχών. Τέλος, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω πως δεν ζητάω πανω από 300 ευρώ το μήνα, μπορώ δε να πληρώνομαι και με καθυστερηση 5-6 μηνών, καθώς δεν τρέχουν τα νοίκια (μένω με τους γονείς μου). Είμαι γραμμένος και στον ΟΑΕΔ έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε κάποιου προγράμματος. Δέχομαι ακόμα και να εργαστώ δωρεάν, καθώς θα έχω την τιμή να δω δουλειά μου δημοσιευμένη. Έχω δίπλωμα ΙΧ και μοτοσυκλέτας, αλλά πούλησα τη βέσπα και το αμάξι είναι ακούνητο ένα μήνα λόγω έλλειψης βενζίνης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... οσονούπω μετανάστης Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2013 από Daemonos 9
yannis27gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Βαλε οτι δεχεται να ικανοποιησει και σεξουαλικα βιτσια κι εφτιαξες τον τελειο υπαλληλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις